Contacteer ons

Laatste Nieuws

Het is dus weer zover | Rapper Sjors slaat ongekende schoonheid aan de haak!

Gepubliceerd

op

Rapper Sjors kunnen we van oudsher natuurlijk kennen van zijn ‘broodje pindakaas’ bij Man Bijt Hond. De rapper werd gevolgd in zijn dagelijks leven en werd een regelrechte hit. De 31-jarige rapper woont nog bij zijn ouders die hem in alles steunen wat hij doet. Hem filmen terwijl hij opgewonden in zijn onderbroek door de bosjes loopt of filmpjes van hem maken terwijl hij in zijn ondergoed gewichten heft. Niets is te gek in het wereldje van Sjors. In een ver duister verleden heeft Sjors ook zijn kansen gepakt in de filmindustrie voor mannen. De rapper liet trans vrouwen, die nog niet helemaal omgebouwd waren, overvliegen vanuit Brazilië om er vervolgens smerige filmpjes mee te maken. We hopen dat de ouders van Sjors dit niet hebben gefilmd, maar het zou ons niet verbazen.

Rapper Sjors is weer bezet

Nieuwe liedjes uitbrengen doet Sjors niet, zijn repertoire is breed genoeg om eens in de zoveel tijd een half uurtje op een studentenfeestje op te treden. Je zou echter denken dat al dit succes hordes vrouwen zou opleveren voor zo’n groot man als Sjors. Maar niets blijkt minder waar. Bijna dagelijks worden de volgers van Sjors overspoeld met oproepjes aan vrouwen (vanaf 20 jaar!!) die zich kunnen melden om te ‘chillen’ met Sjors. Vorige week had Sjors eindelijk een nieuwe vriendin, Natascha. Echter betrapte Sjors zijn Natascha een paar dagen later op een nudistenstrand terwijl ze lag te borduren met een andere vent. Sjors is dus weer driftig opzoek geweest naar een nieuwe vriendin. Met een duimpje omhoog staat Sjors naast een vrouw en zegt: “Real Love!” Het ziet er niet naar uit dat deze vrouw daar geheel vrijwillig als vriendinnetje van Sjors poseert, maar als dit hem Natascha even laat vergeten is het prima:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending