Contacteer ons

Nieuws

Hoe lang gaat Eva Jinek nog door met haar late talkshow op RTL 4?

Gepubliceerd

op

Eva Jinek is in rap tempo uitgegroeid tot dé grande dame van de late avond. Veel presentatoren zien een dagelijkse talkshow als het hoogst haalbare. Geldt dit ook voor Eva?

Eva Jinek heeft een vierjarig contract getekend bij RTL voor de jaren 2020 tot en met 2023. Ze heeft na dit jaar dus nog twee jaar te gaan, maar wat gebeurt er daarna? Ziet zij een late talkshow ook als het hoogst haalbare of heeft ze nog een andere stip op de horizon? Miljuschka Witzenhausen vraagt het haar in de podcast Eetgeheimen.

Grande dame

Er wordt in de podcast enorm veel over eten gepraat – Eva onthult haar favoriete Tsjechische gerecht, roept dat ze elke avond na haar talkshow het liefst een halve kilo kaas wegwerkt en legt uit waarom ze geen supermarktvlees meer koopt – maar het gaat ook nog heel eventjes over televisie.

Miljuschka vraagt Eva: “Nu ben je de grande dame bij RTL 4 op de late night. Wat is jouw stip op de horizon? Op een gegeven moment rol je er lekker in en dan ga je wel nadenken over waar je heen wil, toch? Wat is dat? Zie je jezelf dit de rest van je leven doen, late night?”

Jinek wil niet levenslang

Een levenslange talkshowcarrière ziet Eva niet zitten. “Nou, de rest van mijn leven niet. Ik denk dat ik dat niet overleef, maar het is wel nog zo dat ik iedere avond heel erg mijn best moet doen.”

Ze is nog lang niet uitgeleerd. “Het is zowel fysiek als intellectueel echt een uitdaging voor mij. Al die verschillende smaken, mensen en onderwerpen tot een geheel brengen vergt wel het uiterste van mijn kunnen. Ik denk nooit: ah joh, ik ga even lekker naar mijn werk en dat ga ik wel even doen. Ik werk niet boven mijn macht, maar ik moet wel echt mijn best doen.”

Topsport

Het is als topsport, zegt Eva. “Ja en het is al jaren dat het zo voelt. Ik voel me wel iets meer gerust. Ik was vroeger veel meer zenuwachtig en nu heb ik meer ervaring en durf ik meer op mezelf te vertrouwen, maar ik ben nog lang niet zo dat ik denk: nou, dit weet ik wel. Ik heb echt nog wel jaren voor de boeg.”

Het verveelt volgens Eva nog lang niet. “Elke uitzending is anders. Ik heb nog nooit dezelfde mensen gehad over dezelfde onderwerpen in dezelfde setting, dus uiteindelijk is het voor mij iedere keer weer iets nieuws. Dat maakt het eng, maar ook bevredigend.”

Tot het gaatje

Eva is buitengewoon tevreden met het team waarmee ze werkt. Aan het hoofd van het team staat DWDD-grondlegger Ewart van der Horst. “Ja, zo lang als ik een goede talkshow maak, is dat met hem. We zijn heel verschillend. Ewart is echt een geniale tv-maker en ik ben de journalist. Samen komen wij tot dit.”

“We hebben ook een ander gevoel voor humor en een andere smaak, maar precies die combinatie… En ik moet eerlijk zeggen: wat ik heel erg waardeer aan Ewart is dat hij ook echt tot het gaatje gaat.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending