Contacteer ons

Nieuws

Hoe lang gaat Eva Jinek nog door met haar late talkshow op RTL 4?

Gepubliceerd

op

Eva Jinek is in rap tempo uitgegroeid tot dé grande dame van de late avond. Veel presentatoren zien een dagelijkse talkshow als het hoogst haalbare. Geldt dit ook voor Eva?

Eva Jinek heeft een vierjarig contract getekend bij RTL voor de jaren 2020 tot en met 2023. Ze heeft na dit jaar dus nog twee jaar te gaan, maar wat gebeurt er daarna? Ziet zij een late talkshow ook als het hoogst haalbare of heeft ze nog een andere stip op de horizon? Miljuschka Witzenhausen vraagt het haar in de podcast Eetgeheimen.

Grande dame

Er wordt in de podcast enorm veel over eten gepraat – Eva onthult haar favoriete Tsjechische gerecht, roept dat ze elke avond na haar talkshow het liefst een halve kilo kaas wegwerkt en legt uit waarom ze geen supermarktvlees meer koopt – maar het gaat ook nog heel eventjes over televisie.

Miljuschka vraagt Eva: “Nu ben je de grande dame bij RTL 4 op de late night. Wat is jouw stip op de horizon? Op een gegeven moment rol je er lekker in en dan ga je wel nadenken over waar je heen wil, toch? Wat is dat? Zie je jezelf dit de rest van je leven doen, late night?”

Jinek wil niet levenslang

Een levenslange talkshowcarrière ziet Eva niet zitten. “Nou, de rest van mijn leven niet. Ik denk dat ik dat niet overleef, maar het is wel nog zo dat ik iedere avond heel erg mijn best moet doen.”

Ze is nog lang niet uitgeleerd. “Het is zowel fysiek als intellectueel echt een uitdaging voor mij. Al die verschillende smaken, mensen en onderwerpen tot een geheel brengen vergt wel het uiterste van mijn kunnen. Ik denk nooit: ah joh, ik ga even lekker naar mijn werk en dat ga ik wel even doen. Ik werk niet boven mijn macht, maar ik moet wel echt mijn best doen.”

Topsport

Het is als topsport, zegt Eva. “Ja en het is al jaren dat het zo voelt. Ik voel me wel iets meer gerust. Ik was vroeger veel meer zenuwachtig en nu heb ik meer ervaring en durf ik meer op mezelf te vertrouwen, maar ik ben nog lang niet zo dat ik denk: nou, dit weet ik wel. Ik heb echt nog wel jaren voor de boeg.”

Het verveelt volgens Eva nog lang niet. “Elke uitzending is anders. Ik heb nog nooit dezelfde mensen gehad over dezelfde onderwerpen in dezelfde setting, dus uiteindelijk is het voor mij iedere keer weer iets nieuws. Dat maakt het eng, maar ook bevredigend.”

Tot het gaatje

Eva is buitengewoon tevreden met het team waarmee ze werkt. Aan het hoofd van het team staat DWDD-grondlegger Ewart van der Horst. “Ja, zo lang als ik een goede talkshow maak, is dat met hem. We zijn heel verschillend. Ewart is echt een geniale tv-maker en ik ben de journalist. Samen komen wij tot dit.”

“We hebben ook een ander gevoel voor humor en een andere smaak, maar precies die combinatie… En ik moet eerlijk zeggen: wat ik heel erg waardeer aan Ewart is dat hij ook echt tot het gaatje gaat.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending