Contacteer ons

Nieuws

Hoe prinses Diana ervoor zorgde dat haar zoons weer in contact kwamen met hun stiefzus

Gepubliceerd

op

Na het krijgen van twee zoons had prinses Diana nog één grote wens: ze wilde namelijk dolgraag een zusje op de wereld zetten voor Harry en William. Hoewel dit meisje er uiteindelijk nooit van is gekomen, hebben de prinsen wel degelijk een ‘zus’. Hun stiefmoeder Camilla Parker Bowles heeft namelijk een dochter die sinds kort weer een belangrijke plaats inneemt in het leven van de prinsen.

Speciaal voor hun moeder hebben William en Harry het contact met Laura Lopes onlangs weer hersteld.

Uit de publiciteit
Laura (41) is één van de 2 kinderen die Camilla Parker Bowles samen met haar eerste man Andrew Parker Bowles kreeg. Ze kreeg daarnaast ook een zoon, Tom (44), die een schrijver en journalist is. Toen Camilla (72) in 2005 officieel toetrad tot de koninklijke familie, besloot ze haar kinderen zoveel mogelijk uit de publiciteit te houden. Dit is dan ook de reden dat we tot op heden weinig van haar kinderen hebben gezien.

Belangrijke rol bij huwelijk
Volgens koninklijke bronnen konden de prinsen het tijdens hun jeugd niet goed vinden met de kinderen van Camilla, maar daar is intussen verandering in gekomen. William en Harry zouden vastberaden zijn om Laura weer een plekje in hun levens te geven. Zo was Laura’s dochtertje een van de bruidsmeisjes bij het huwelijk van prins William en Kate Middleton in 2011. En ook sinds Meghan Markle en prins Harry de trotse ouders zijn van baby Archie zou hun band steeds hechter zijn geworden.

Wens van Diana
“William en Harry weten dat hun moeder graag een meisje wilde, een zusje voor haar jongens, en aan dat verlangen willen ze nu, jaren na haar dood, voldoen”, aldus Andrew Morton, de biograaf van Diana. “Ze doen echt hun best en willen dat hun stiefzus een échte tante is voor George, Charlotte, Louis en Archie.”

Irritaties over affaire
Dat het contact eerder niet goed was, lag volgens een bron niet per se aan de prinsen. “William en Harry wilden wel contact met Laura toen zij hun stiefzus werd, maar dat was moeilijk. Laura was op dat moment al een twintiger en de hele affaire rond haar moeder en Charles, het jarenlange geflikflooi tussen de twee, irriteerde haar mateloos. En die irritatie straalde ook af op William en Harry. Ze heeft ook jarenlang geweigerd om op officiële gelegenheden aanwezig te zijn, in tegenstelling tot haar broer Tom, die soms wel van de partij was.”

Schuldgevoel
“Laura vond het echt lastig. We keken ’s morgens altijd met verrekijkers uit onze ramen en telden het aantal paparazzi dat nu weer in de tuin zou liggen”, zo vertelt haar broer Tom. “Ik kon dat wel plaatsen, maar Laura had het daar echt moeilijk mee. Maar ze heeft het een plaats gegeven. Zeker sinds de geboorte van Archie. En daar heeft Meghan, nochtans een complete buitenstaander, een grote rol in gespeeld. Laura en Meghan begrijpen elkaar perfect. In die mate zelfs dat ze zich een beetje schuldig voelt dat ze haar band met William en Harry jarenlang zo heeft verwaarloosd.”

‘Diana had het graag zo gewild’
Laura was dan ook vastberaden om weer aan de band te gaan werken. “Ze heeft drie geweldige kinderen en ze wil dat ze samen met de kinderen van William en Harry kunnen opgroeien. Wanneer ze kan, spreekt ze ergens met hen af opdat de kinderen heerlijk samen kunnen spelen. Ik denk dat Diana het graag zo gewild had,” aldus Tom.

Bron: Global News, Libelle Beeld: Youtube, Fox News

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending