Contacteer ons

Nieuws

Hoe prinses Diana ervoor zorgde dat haar zoons weer in contact kwamen met hun stiefzus

Gepubliceerd

op

Na het krijgen van twee zoons had prinses Diana nog één grote wens: ze wilde namelijk dolgraag een zusje op de wereld zetten voor Harry en William. Hoewel dit meisje er uiteindelijk nooit van is gekomen, hebben de prinsen wel degelijk een ‘zus’. Hun stiefmoeder Camilla Parker Bowles heeft namelijk een dochter die sinds kort weer een belangrijke plaats inneemt in het leven van de prinsen.

Speciaal voor hun moeder hebben William en Harry het contact met Laura Lopes onlangs weer hersteld.

Uit de publiciteit
Laura (41) is één van de 2 kinderen die Camilla Parker Bowles samen met haar eerste man Andrew Parker Bowles kreeg. Ze kreeg daarnaast ook een zoon, Tom (44), die een schrijver en journalist is. Toen Camilla (72) in 2005 officieel toetrad tot de koninklijke familie, besloot ze haar kinderen zoveel mogelijk uit de publiciteit te houden. Dit is dan ook de reden dat we tot op heden weinig van haar kinderen hebben gezien.

Belangrijke rol bij huwelijk
Volgens koninklijke bronnen konden de prinsen het tijdens hun jeugd niet goed vinden met de kinderen van Camilla, maar daar is intussen verandering in gekomen. William en Harry zouden vastberaden zijn om Laura weer een plekje in hun levens te geven. Zo was Laura’s dochtertje een van de bruidsmeisjes bij het huwelijk van prins William en Kate Middleton in 2011. En ook sinds Meghan Markle en prins Harry de trotse ouders zijn van baby Archie zou hun band steeds hechter zijn geworden.

Wens van Diana
“William en Harry weten dat hun moeder graag een meisje wilde, een zusje voor haar jongens, en aan dat verlangen willen ze nu, jaren na haar dood, voldoen”, aldus Andrew Morton, de biograaf van Diana. “Ze doen echt hun best en willen dat hun stiefzus een échte tante is voor George, Charlotte, Louis en Archie.”

Irritaties over affaire
Dat het contact eerder niet goed was, lag volgens een bron niet per se aan de prinsen. “William en Harry wilden wel contact met Laura toen zij hun stiefzus werd, maar dat was moeilijk. Laura was op dat moment al een twintiger en de hele affaire rond haar moeder en Charles, het jarenlange geflikflooi tussen de twee, irriteerde haar mateloos. En die irritatie straalde ook af op William en Harry. Ze heeft ook jarenlang geweigerd om op officiële gelegenheden aanwezig te zijn, in tegenstelling tot haar broer Tom, die soms wel van de partij was.”

Schuldgevoel
“Laura vond het echt lastig. We keken ’s morgens altijd met verrekijkers uit onze ramen en telden het aantal paparazzi dat nu weer in de tuin zou liggen”, zo vertelt haar broer Tom. “Ik kon dat wel plaatsen, maar Laura had het daar echt moeilijk mee. Maar ze heeft het een plaats gegeven. Zeker sinds de geboorte van Archie. En daar heeft Meghan, nochtans een complete buitenstaander, een grote rol in gespeeld. Laura en Meghan begrijpen elkaar perfect. In die mate zelfs dat ze zich een beetje schuldig voelt dat ze haar band met William en Harry jarenlang zo heeft verwaarloosd.”

‘Diana had het graag zo gewild’
Laura was dan ook vastberaden om weer aan de band te gaan werken. “Ze heeft drie geweldige kinderen en ze wil dat ze samen met de kinderen van William en Harry kunnen opgroeien. Wanneer ze kan, spreekt ze ergens met hen af opdat de kinderen heerlijk samen kunnen spelen. Ik denk dat Diana het graag zo gewild had,” aldus Tom.

Bron: Global News, Libelle Beeld: Youtube, Fox News

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los: ”Dit is gewoon niet te geloven”

Gepubliceerd

op

Door

Het is woensdagavond en dus was het vanavond weer tijd voor een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm. Kijkers zijn weer massaal in de pen geklommen om te reageren op de deelnemers en dat is niet zonder reden. Lees snel verder!

Kijkers irriteren zich kapot

Vanavond konden we zien hoe de twee Belgische zussen Kateryna en Alisa een week lang hun rijkeluis leventje inruilden voor de armoede van moeder Saskia en haar dochter Luna.
De vermogende zussen hebben een bedrijf in de beauty-branche. Bij Kateryna kun je bijvoorbeeld terecht voor permanente make-up. Alisa is voornamelijk actief in Dubai. Daar zit ze in de botox en de fillers. Financieel gaat het fantastisch en de zussen hebben geld als water. Feestjes, massages en extreem veel winkelen: niets is voor hen teveel gevraagd.
Kijkers van Steenrijk, Straatarm irriteren zich echter mateloos aan de houding van de twee zussen. Op X gaat het dan ook helemaal los. Onderstaand enkele reacties:

Saskia en Luna

Hoe anders ziet het leven eruit voor moeder Saskia en haar dochter Luna. Samen met hulphond Cyiara wonen ze in een flat in Hoogeveen.
Als moeder probeert Saskia haar dochter alles te geven qua spullen, maar haar budget laat dat niet toe. Saskia heeft een bijstandsuitkering en dat is geen vetpot.
Nadat de vaste lasten zijn betaald, blijft er soms niet eens voldoende geld over voor een warme maaltijd. Soms moeten moeder en dochter ’s avonds brood eten. Dat gebeurt tweemaal per week.
Hoewel Saskia het niet makkelijk heeft, zijn sommige kijkers niet bepaald mild voor haar. Onderstaand enkele reacties:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Dames gaan even lekker op een paaltje zitten maar vergeten klein detail

Gepubliceerd

op

Door

Dames in de Franse stad Toulouse gingen even lekker op een paaltje zitten om hun broodje op te eten. Ze vergaten alleen een klein detail. Die paaltjes zijn namelijk niet om op te zitten maar om het verkeer tegen te houden. Tot hilariteit van de leverancier natuurlijk.

Op een paaltje zitten

Als we het hebben over vrouwen die op een paaltje zitten dan hebben we het meestal over een bepaalde niche. Zo betrapten we al eens deze dame die haar behoefte met een paaltje deelde. Toch gaat het bij deze twee vrouwen niet over smeerpijperij maar over een leuke grap.

Als een leverancier in de stad Toulouse wil komen, dan zal hij door een sluisje moeten. Dit sluisje is beveiligd met inzakkende paaltjes, zodat alleen de mensen met toestemming er doorheen kunnen. De leverancier had toestemming en toen hij aan kwam rijden, zag hij twee dames hun broodje eten op het paaltje. Als hij vraagt of hij er door mag, zakken de paaltjes plots in. De dames rollen met hun broodje over de grond.

Het filmpje

 

Lees verder

Laatste Nieuws

Evelien uit Lang Leve de Liefde is superdronken en laat iets teveel zien!

Gepubliceerd

op

Door

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedoet dan ben je natuurlijk opzoek naar de ware liefde. Je komt in een luxe villa terecht met een wildvreemde die ook opzoek is naar de ware. De kans dat jij hand in hand naar buiten loopt in LLDL is ongeveer 6 procent. Een stuk hoger dan concurrent First Dates waar het slagingspercentage maar 0,6 procent is. De reden hiervoor is natuurlijk dat een date in LLDL vele malen langer duurt dan een date in First Dates. Namelijk minimaal 24 uur. Na deze 24 uur kun je ervoor kiezen om je date te verlengen of af te breken. Het programma heeft een aantal trucjes in petto om het ijs tussen de deelnemers een beetje te kunnen breken. Je kunt bijvoorbeeld een drankje doen, of in de hottub springen. Een combinatie van deze twee blijkt een goede ijsbreker te zijn. Soms iets té goed.

Evelien compleet de weg kwijt in Lang Leve de Liefde

In 2021 deed Evelien mee aan LLDL, samen met Ruben. De twee besloten om een paar drankjes te doen om vervolgens in de hottub te springen. Het warme water van de hottub zorgt er soms voor dat deelnemers zich even niet goed voelen. Wanneer je dit combineert met een drankje of 6, dan is het natuurlijk raak. Wanneer je ook nog de spanning in je lijf hebt van 20 camera’s die op je gericht zijn dan heb je de poppen natuurlijk aan het dansen. Evelien had duidelijk iets te diep in het glaasje gekeken, en het werd eventjes allemaal teveel tijdens de date. Gelukkig heeft de zorgzame Ruben een teiltje voor Evelien gehaald. De beelden gaan momenteel keihard rond op social media, vandaar dat we even terugblikken op deze heerlijke date:

Lees verder

Trending