Contacteer ons

Nieuws

Huh? André Hazes heeft allemaal blote mannen op zijn telefoon

Gepubliceerd

op

Bij Koffietijd deed presentatrice Quinty Trustful (47) een ontdekking. Hoewel André Hazes (25) een relatie heeft Monique Westenberg (41) heeft de zanger allemaal kiekjes van halfblote mannen op zijn mobiele telefoon staan.

“Ik denk: ik ga dit maar proberen nu dan”

Bij het programma Koffietijd mogen de presentatrices elke dag bij één van hun gasten door de mobiele telefoon heen scrollen. Dit keer de beurt aan André. En tot Quinty’s verbazing staan er allemaal blote mannen in de camerarol van de zanger. “Ik zie heel veel foto’s van redelijk blote mannen”, zegt ze. “Leg uit”, stelt Quinty na het zien van de kerels die hand in hand over het strand lopen.

“Ik denk: ik ga dit maar proberen nu dan”, grapt André. “Nee, ik zal het eerlijk uitleggen. Ik heb met Bas Smit (39), ik stuur altijd dit soort foto’s naar hem en dan bewerk ik ze ook nog, tenminste die laat ik dan bewerken, dat hij dan ook onderdeel van de foto is.” Een duidelijke verklaring dus van de zanger. “Dus jullie zitten elkaar een beetje te stangen?”, vraagt Quinty over de gefotoshopte kiekjes. “De hele dag”, antwoordt André.

Niet alleen André haalt dit soort geintjes uit bij zijn goede vriend, ook Bas is niet vies van een bewerkt fotootje. “Eigenlijk alles waarmee hij mij kan kleineren”, vertelt de zanger over wat voor kiekjes hij ontvangt van de man van Nicolette van Dam. “Dit vind ik enig. Dan begrijp ik dit nu”, aldus Quinty. Maar er staan nog meer foto’s op zijn telefoon. André heeft ook heel wat plaatjes waarop hij zelf met een ontbloot bovenlijf opstaat. Ook daar heeft de presentatrice geen problemen mee. “Dat vind ik mooi hoor.”

De kleine druif van André wordt ook besproken in het programma. Quinty ontdekt namelijk een foto waarop hij zijn middelvingertje opsteekt. “Dat vind ik het leukste wat er is”, antwoordt de vader van het kleine mannetje. “Weet je wat leuk is aan de keukentafel? Van Monique mag hij dit niet en van mij moet ‘ie het”, grapt hij. “Nee, nee, helemaal niet. Maar hij heeft het nu ontdekt en hij weet dat het slecht is. We hebben ook afgesproken dat ‘ie het alleen naar mij mag doen.” Het is een vader-zoon-grapje, meent André. “Mijn wens is dat ‘ie het een keer naar de pers doet.”

Bron: Rtlboulevard Beeld: Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending