Contacteer ons

Nieuws

Huh? André Hazes heeft allemaal blote mannen op zijn telefoon

Gepubliceerd

op

Bij Koffietijd deed presentatrice Quinty Trustful (47) een ontdekking. Hoewel André Hazes (25) een relatie heeft Monique Westenberg (41) heeft de zanger allemaal kiekjes van halfblote mannen op zijn mobiele telefoon staan.

“Ik denk: ik ga dit maar proberen nu dan”

Bij het programma Koffietijd mogen de presentatrices elke dag bij één van hun gasten door de mobiele telefoon heen scrollen. Dit keer de beurt aan André. En tot Quinty’s verbazing staan er allemaal blote mannen in de camerarol van de zanger. “Ik zie heel veel foto’s van redelijk blote mannen”, zegt ze. “Leg uit”, stelt Quinty na het zien van de kerels die hand in hand over het strand lopen.

“Ik denk: ik ga dit maar proberen nu dan”, grapt André. “Nee, ik zal het eerlijk uitleggen. Ik heb met Bas Smit (39), ik stuur altijd dit soort foto’s naar hem en dan bewerk ik ze ook nog, tenminste die laat ik dan bewerken, dat hij dan ook onderdeel van de foto is.” Een duidelijke verklaring dus van de zanger. “Dus jullie zitten elkaar een beetje te stangen?”, vraagt Quinty over de gefotoshopte kiekjes. “De hele dag”, antwoordt André.

Niet alleen André haalt dit soort geintjes uit bij zijn goede vriend, ook Bas is niet vies van een bewerkt fotootje. “Eigenlijk alles waarmee hij mij kan kleineren”, vertelt de zanger over wat voor kiekjes hij ontvangt van de man van Nicolette van Dam. “Dit vind ik enig. Dan begrijp ik dit nu”, aldus Quinty. Maar er staan nog meer foto’s op zijn telefoon. André heeft ook heel wat plaatjes waarop hij zelf met een ontbloot bovenlijf opstaat. Ook daar heeft de presentatrice geen problemen mee. “Dat vind ik mooi hoor.”

De kleine druif van André wordt ook besproken in het programma. Quinty ontdekt namelijk een foto waarop hij zijn middelvingertje opsteekt. “Dat vind ik het leukste wat er is”, antwoordt de vader van het kleine mannetje. “Weet je wat leuk is aan de keukentafel? Van Monique mag hij dit niet en van mij moet ‘ie het”, grapt hij. “Nee, nee, helemaal niet. Maar hij heeft het nu ontdekt en hij weet dat het slecht is. We hebben ook afgesproken dat ‘ie het alleen naar mij mag doen.” Het is een vader-zoon-grapje, meent André. “Mijn wens is dat ‘ie het een keer naar de pers doet.”

Bron: Rtlboulevard Beeld: Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending