Contacteer ons

Showbizz

Imca Marina sneert hard naar Willeke Alberti: ‘Zij krijgt altijd de eer!’

Gepubliceerd

op

Imca Marina heeft veel betekend voor de homobeweging. Waar en wanneer ze kan zet ze zich in voor homorechten. Toch strijkt Willeke Alberti met alle eer. ,,Willeke wordt altijd voor de grote podia gevraagd, en ik sta in achteraf kroegen.”

Verborgen verdriet

Als we het in Nederland hebben over onze bekendste ‘homomoeder’, dan valt al snel de naam Willeke Alberti. Een naam die Imca zou willen hebben, want ze zet zich al decennia waar en wanneer ze kan in voor homorechten.

,,Ik kwam ooit op een boerderij te wonen. Daar heb ik heel veel mannen in huis gehad die er geestelijk helemaal doorheen zaten. Ik heb van alles meegemaakt met die jongens”, legt Imca uit. ,,Ik kwam in die tijd ook veel in homobars. Daar zag en hoorde ik hoeveel verborgen verdriet en ellende er was.”

‘Waarschijnlijk pas als ik dood ben”

Maar hoewel ze veel betekend heeft voor de homobeweging, staat ze op dat gebied nog altijd in de schaduw van Willeke Alberti. Het heeft onder meer te maken met de jaarlijkse Gay Pride. Willeke wordt daar altijd voor gevraagd, en Imca niet. ,,Ik ben jarenlang niet gevraagd voor Gay Pride. Waarom dat zo is, weet ik niet”, aldus Imca in weekblad Story.

Op dat soort podia wil Imca ook graag optreden. ,,Willeke wordt altijd voor de grote podia gevraagd. Ik sta dan toch meer in de achteraf kroegen.” Volgens Imca wordt Willeke gevraagd vanwege haar gevoelige nummer ‘Samen Zijn’, tot grote ergernis van Imca. ,,Ik heb ook mooie gevoelige liedjes en die hoor je nooit. Waarschijnlijk pas als ik dood ben!”

Lees verder

Laatste Nieuws

Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los: ”Dit is gewoon niet te geloven”

Gepubliceerd

op

Door

Het is woensdagavond en dus was het vanavond weer tijd voor een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm. Kijkers zijn weer massaal in de pen geklommen om te reageren op de deelnemers en dat is niet zonder reden. Lees snel verder!

Kijkers irriteren zich kapot

Vanavond konden we zien hoe de twee Belgische zussen Kateryna en Alisa een week lang hun rijkeluis leventje inruilden voor de armoede van moeder Saskia en haar dochter Luna.
De vermogende zussen hebben een bedrijf in de beauty-branche. Bij Kateryna kun je bijvoorbeeld terecht voor permanente make-up. Alisa is voornamelijk actief in Dubai. Daar zit ze in de botox en de fillers. Financieel gaat het fantastisch en de zussen hebben geld als water. Feestjes, massages en extreem veel winkelen: niets is voor hen teveel gevraagd.
Kijkers van Steenrijk, Straatarm irriteren zich echter mateloos aan de houding van de twee zussen. Op X gaat het dan ook helemaal los. Onderstaand enkele reacties:

Saskia en Luna

Hoe anders ziet het leven eruit voor moeder Saskia en haar dochter Luna. Samen met hulphond Cyiara wonen ze in een flat in Hoogeveen.
Als moeder probeert Saskia haar dochter alles te geven qua spullen, maar haar budget laat dat niet toe. Saskia heeft een bijstandsuitkering en dat is geen vetpot.
Nadat de vaste lasten zijn betaald, blijft er soms niet eens voldoende geld over voor een warme maaltijd. Soms moeten moeder en dochter ’s avonds brood eten. Dat gebeurt tweemaal per week.
Hoewel Saskia het niet makkelijk heeft, zijn sommige kijkers niet bepaald mild voor haar. Onderstaand enkele reacties:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: YouTuber betrapt Dries Roelvink op heterdaad tijdens uitstapje bij prostituee!

Gepubliceerd

op

Door

Amsterdam is natuurlijk een prachtige plek. Het is een stad die je ligt of niet, veel Amsterdammer wonen liever nergens anders en het wordt er steeds drukker en duurder om te leven. Een appartementje van 50 vierkante meter in een beetje nette staat kan je al gauw ergens tussen de 400- en 500.000 euro kosten. Ook voor toerisme is het een stad die erg in trek blijkt. De vele coffeeshops en andere drugs die gemakkelijk te verkrijgen is werkt als een trekpleister voor veel jongeren. Ook de beruchte Wallen zijn natuurlijk een trekpleister voor veel toeristen. Er zijn verschillende buurten in Amsterdam waar prostitutie achter de ramen volledig legaal is waarbij de Wallen de meest bekende buurt is. Een YouTuber besloot er een video over te maken en wie zien we daar nu langskomen? Dries Roelvink!

Dries Roelvink gebruikt als voorbeeld in video

YouTuber Tyler Oliveira heeft een behoorlijk bereik op YouTube met bijna 6,5 miljoen abonnees. Een Enzo Knol is er niets bij. Deze YouTuber heeft een video gemaakt over ‘de stad waar prostitutie legaal is’. In eerste instantie denk je natuurlijk direct aan Amsterdam, zeker wanneer Dries gebruikt wordt als voorbeeld van een man die graag naar de Wallen gaat. Deze YouTuber heeft het echter over een stad in Amerika die volledig ingericht is door dames van plezier waar je als man, of vrouw, terecht kunt. Een eigenaar van een locatie heeft het over bepaalde mannen die daar langskomen, op dat moment komt Dries in beeld terwijl hij een wijntje aan het beoordelen is. Dries heeft iets uit te leggen aan zijn vrouw. Volledige video van de YouTuber onderaan dit artikel, Dries komt op minuut 17:15 voorbij!

Lees verder

Laatste Nieuws

Dit riskeert Joost Klein voor incident Eurovisie: ”Heel zwaar dit”

Gepubliceerd

op

Door

Joost Klein zou een ‘dreigende vuistbeweging’ hebben gemaakt richting een cameravrouw. Dat is alles wat we nu weten. Die beschuldiging kan hem peperduur komen te staan, zo legt Dennis Martinsson, assistent-professor in het Zweedse strafrecht, uit.

Incident met cameravrouw

Team Joost en de AVROTROS stellen dat er een duidelijke afspraak was gemaakt: Klein mocht te allen tijde niet gefilmd worden.
Een cameravrouw besloot dat straal te negeren, waarna Joost uit zijn slof geschoten is. De organisatie (EBU) en het ‘slachtoffer’ hebben een andere lezing van de feiten. Helaas willen ze niet vertellen wat er, volgens, hen dan echt is gebeurd.
Duidelijk is in elk geval dat het politieonderzoek razendsnel was afgerond en dat de zaak inmiddels naar het OM in Zweden is gestuurd. De politie geeft aan over voldoende bewijs te beschikken, maar Martinsson stelt dat dit helemaal niet het geval hoeft te zijn.

Verzachtende omstandigheden

Volgens Martinsson ligt de drempel voor het openen van een vooronderzoek ‘heel laag’. Het is het woord van de cameravrouw tegen het woord van Joost Klein. En dat is voor de aanklager voldoende een vooronderzoek op te starten.
Mocht er daadwerkelijk camerabeelden zijn van de gebeurtenis, dan kunnen deze het verhaal van de vrouw dus ondersteunen. Anderzijds kunnen dat ook verzachtende omstandigheden voor Joost betekenen, als deze laten zien dat hij meermaals verzoekt niet te filmen.

Straf Joost Klein

Het Zweedse Openbaar Ministerie gaat nu bepalen of er genoeg bewijs is om Joost voor de rechter te brengen.
Het goede nieuws is dat de kans miniem is dat Joost de gevangenis in zal gaan. ”Het meest waarschijnlijk is een boete.” Maar dat komt Klein peperduur te staan.
”Als hij naast een dreigend gebaar ook een verbaal dreigement heeft geuit, dan zal is hoogste boete mogelijk.” In Zweden wordt die boete berekend op basis van je inkomen. En Joost verdiend heel veel centjes per maand.
De maximale boete kan dus wel eens in de tonnen gaan lopen, al weet Martinsson niet zeker of Joost uberhaupt wel voor de rechter zal moeten verschijnen.

Lees verder

Trending