Contacteer ons

Nieuws

Internet gaat los op blonde ex-stewardess in ’B&B Vol liefde’

Gepubliceerd

op

In het nieuwe televisieprogramma B&B Vol liefde gaan zes alleenstaande eigenaren van een Bed & Breakfast op zoek naar de liefde van hun leven. Maar die zoektocht is tot nu toe nog ver te zoeken. Kijkers raken niet uitgepraat over de ongemakkelijkheid tussen de kandidaten. Het viel videoredacteur Eva van Riet op dat vooral met ’propere Caroline’ in Oostenrijk de spot wordt gedreven op Twitter.
„Drie heren zijn voor Caroline afgereisd naar haar Oostenrijkse B&B in Bad Kleinkircheim: Nico, Eric en Marc. Alle drie lijken ze even hard als een blok voor de blonde ex-stewardess te vallen. Nieuwkomer Marc is door de vrienden van Caroline uitgekozen, omdat hij gek is op klussen en niet van rommel houdt. Belangrijk, want hygiëne staat hoog in het vaandel bij de B&B-eigenaresse. Wellicht dat dat ook de reden is dat hond Roosje niet mag lopen en de hele dag wordt opgetild.
De tekst gaat verder onder de Tweet.


Wc-pot
Voetbaltrainer Eric noemt zichzelf een flirt, maar zijn pogingen oogcontact te maken met Caroline zijn vooralsnog tevergeefs. Wat overigens niet zo moeilijk zou moeten zijn, aangezien ik haar nog niet met haar ogen heb zien knipperen. De 51-jarige Nico wordt onzeker van alle concurrentie en lijkt van de zenuwen z’n mond niet te kunnen houden. Wat ik me afvraag: zouden alle deelnemers wel op de hoogte zijn van het concept van het programma? Ze zijn steeds stomverbaasd als een nieuwe kandidaat het terrein op komt lopen.
De vrijgezelle B&B-eigenaren lijken door de programmamakers totaal aan hun lot te worden overgelaten. Er staan geen groeps- of een-op-een-dates op de planning, waardoor ze maar hun eigen spelregels bedenken. Caroline weet in ieder geval overal een wedstrijd van te maken. Of het nou het vullen van een picknickmand of het schrobben van de badkamer is. (Sopte Nico nou echt het schoonmaakdoekje ín de wc-pot?) De heren lijken in elk geval op een kinderlijke manier indruk te willen maken op hun moeder. Ahum, pardon, bij hun potentiële liefde.
De tekst gaat verder onder Tweet.


Aanbidders
Met geen enkel keuzemoment in het vooruitzicht is het ook nog eens onduidelijk hoe lang de gasten überhaupt blijven logeren. Ik snap wel waarom Caroline haar mannelijke aanbidders aan het werk zet. Voor hetzelfde geld blijven de deelnemers drie weken plakken – zo’n dagelijks televisieprogramma moet toch gevuld worden. En aan betalende gasten kun je moeilijk vragen om een tuinhekje te repareren.
Waarschijnlijk is het voor Caroline ook nog één groot vraagteken hoe ze uiteindelijk haar keuze zal maken. Want bij de zoektocht naar ware liefde komt toch meer kijken dan een paar stevige klushanden, zou je zeggen. Maar vooralsnog blijven de afleveringen gevuld met een hoog testosterongehalte bij mannen die vooral bezig zijn de concurrentie af te troeven… Of ze de dame waarvoor ze naar het buitenland willen emigreren daarbij nou echt beter leren kennen, is de vraag. Of zoals Kim op twitter zegt: ’In Oostenrijk worden nog nét de piemels niet op tafel langs een meetlint gelegd…’.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending