Contacteer ons

Nieuws

Internet gaat los op blonde ex-stewardess in ’B&B Vol liefde’

Gepubliceerd

op

In het nieuwe televisieprogramma B&B Vol liefde gaan zes alleenstaande eigenaren van een Bed & Breakfast op zoek naar de liefde van hun leven. Maar die zoektocht is tot nu toe nog ver te zoeken. Kijkers raken niet uitgepraat over de ongemakkelijkheid tussen de kandidaten. Het viel videoredacteur Eva van Riet op dat vooral met ’propere Caroline’ in Oostenrijk de spot wordt gedreven op Twitter.
„Drie heren zijn voor Caroline afgereisd naar haar Oostenrijkse B&B in Bad Kleinkircheim: Nico, Eric en Marc. Alle drie lijken ze even hard als een blok voor de blonde ex-stewardess te vallen. Nieuwkomer Marc is door de vrienden van Caroline uitgekozen, omdat hij gek is op klussen en niet van rommel houdt. Belangrijk, want hygiëne staat hoog in het vaandel bij de B&B-eigenaresse. Wellicht dat dat ook de reden is dat hond Roosje niet mag lopen en de hele dag wordt opgetild.
De tekst gaat verder onder de Tweet.


Wc-pot
Voetbaltrainer Eric noemt zichzelf een flirt, maar zijn pogingen oogcontact te maken met Caroline zijn vooralsnog tevergeefs. Wat overigens niet zo moeilijk zou moeten zijn, aangezien ik haar nog niet met haar ogen heb zien knipperen. De 51-jarige Nico wordt onzeker van alle concurrentie en lijkt van de zenuwen z’n mond niet te kunnen houden. Wat ik me afvraag: zouden alle deelnemers wel op de hoogte zijn van het concept van het programma? Ze zijn steeds stomverbaasd als een nieuwe kandidaat het terrein op komt lopen.
De vrijgezelle B&B-eigenaren lijken door de programmamakers totaal aan hun lot te worden overgelaten. Er staan geen groeps- of een-op-een-dates op de planning, waardoor ze maar hun eigen spelregels bedenken. Caroline weet in ieder geval overal een wedstrijd van te maken. Of het nou het vullen van een picknickmand of het schrobben van de badkamer is. (Sopte Nico nou echt het schoonmaakdoekje ín de wc-pot?) De heren lijken in elk geval op een kinderlijke manier indruk te willen maken op hun moeder. Ahum, pardon, bij hun potentiële liefde.
De tekst gaat verder onder Tweet.


Aanbidders
Met geen enkel keuzemoment in het vooruitzicht is het ook nog eens onduidelijk hoe lang de gasten überhaupt blijven logeren. Ik snap wel waarom Caroline haar mannelijke aanbidders aan het werk zet. Voor hetzelfde geld blijven de deelnemers drie weken plakken – zo’n dagelijks televisieprogramma moet toch gevuld worden. En aan betalende gasten kun je moeilijk vragen om een tuinhekje te repareren.
Waarschijnlijk is het voor Caroline ook nog één groot vraagteken hoe ze uiteindelijk haar keuze zal maken. Want bij de zoektocht naar ware liefde komt toch meer kijken dan een paar stevige klushanden, zou je zeggen. Maar vooralsnog blijven de afleveringen gevuld met een hoog testosterongehalte bij mannen die vooral bezig zijn de concurrentie af te troeven… Of ze de dame waarvoor ze naar het buitenland willen emigreren daarbij nou echt beter leren kennen, is de vraag. Of zoals Kim op twitter zegt: ’In Oostenrijk worden nog nét de piemels niet op tafel langs een meetlint gelegd…’.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending