Contacteer ons

Nieuws

Iraanse Vrouw Wilfred Genee spat van het scherm: televisiester in de dop?

Gepubliceerd

op

Lili Genee-Pirayesh, de vrouw van Wilfred Genee, is de afgelopen weken veelvuldig in de media omdat ze een boek heeft uitgebracht. Zo spatte ze gisteren van het scherm in RTL 4’s Koffietijd.

De Perzische schoonheid van Lili Genee is ontegenzeggelijk: de vrouw van Wilfred Genee is behoorlijk mediageniek. Niet alleen komt ze goed over op beeld, ook komt ze gemakkelijk uit haar woorden en weet ze behendig haar pr-moment te pakken. Hebben we hier te maken met een televisiester in de dop?

Lili bijt Wilfred

Hoewel Lili aan tafel zat voor een schreeuwend saai onderwerp – iets over ‘dicht bij je gevoel zijn’ en ‘persoonlijke innerlijke groei’ – ging het ook nog even over haar relatie met haar bekende man Wilfred. “Naast die twee kinderen heb je inderdaad Wilfred als man”, begon Quinty Trustfull. Lili daarop: “Ja, ook dat nog!”

De collega’s van Wilfred verbazen zich er altijd over dat hij zo’n leuke vrouw aan de haak heeft geslagen. Waarom koos zij voor Wilfred? “Ik heb altijd wel iets nodig om in te bijten, zeg ik altijd. Ha ha. Dan heb je aan Wilfred een goede. Dat uitkiesproces gaat ook vrij intuïtief, heb ik me laten vertellen door familietherapeuten. Je kiest altijd goed en dat vond ik een heel geruststellende gedachte.”

Innerlijke wereld

Hoe gaat ze om met de commotie die aan Wilfred z’n broek hangt? “Je hebt een man die heel veel in de publiciteit staat, niet altijd even positief en iedereen heeft er een mening over. Hoe vind jij zelf die balans daarin? Mensen kijken jou daar ook op aan”, aldus Quinty.

Lili: “Ik heb daar minder last van. Ik denk dat mijn opvoeding mij heel veel vertrouwen en zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik denk dat dat een behoorlijke basis is. Ik voed ook mijn innerlijke wereld. Sommige mensen weten ook niet eens wat dat is.”

‘Tv-wereld is toxisch’

De tv-wereld is volgens Lili ‘toxisch’ en dat laat ze niet toe tot haar geest. “De wereld van Wilfred is absoluut toxisch te noemen – dat durf ik wel te zeggen – en je hebt met heel veel impulsen te maken. Als Wilfred en ik als gestreste ouders rondlopen, dan zien de kinderen dat. Ze kijken non-verbaal naar je en je houding; het zijn heel slimme rakkers.”

Ze praat daar ook veel over met Wilfred. “Met Wilfred heb ik steeds betere gesprekken. Ik heb geleerd om me te uiten.”

Nieuwe Op1-host?

Al met al zou Lili prima geschikt zijn voor lifestyletelevisie. Het is ook niet ondenkbaar dat Lili een dag in de week Op1 gaat presenteren; ervaring is voor dat programma niet noodzakelijk.

Zelf zien hoe Lili overkomt op beeld? Onderstaand kunt u het interview terugzien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending