Contacteer ons

Nieuws

Iraanse Vrouw Wilfred Genee spat van het scherm: televisiester in de dop?

Gepubliceerd

op

Lili Genee-Pirayesh, de vrouw van Wilfred Genee, is de afgelopen weken veelvuldig in de media omdat ze een boek heeft uitgebracht. Zo spatte ze gisteren van het scherm in RTL 4’s Koffietijd.

De Perzische schoonheid van Lili Genee is ontegenzeggelijk: de vrouw van Wilfred Genee is behoorlijk mediageniek. Niet alleen komt ze goed over op beeld, ook komt ze gemakkelijk uit haar woorden en weet ze behendig haar pr-moment te pakken. Hebben we hier te maken met een televisiester in de dop?

Lili bijt Wilfred

Hoewel Lili aan tafel zat voor een schreeuwend saai onderwerp – iets over ‘dicht bij je gevoel zijn’ en ‘persoonlijke innerlijke groei’ – ging het ook nog even over haar relatie met haar bekende man Wilfred. “Naast die twee kinderen heb je inderdaad Wilfred als man”, begon Quinty Trustfull. Lili daarop: “Ja, ook dat nog!”

De collega’s van Wilfred verbazen zich er altijd over dat hij zo’n leuke vrouw aan de haak heeft geslagen. Waarom koos zij voor Wilfred? “Ik heb altijd wel iets nodig om in te bijten, zeg ik altijd. Ha ha. Dan heb je aan Wilfred een goede. Dat uitkiesproces gaat ook vrij intuïtief, heb ik me laten vertellen door familietherapeuten. Je kiest altijd goed en dat vond ik een heel geruststellende gedachte.”

Innerlijke wereld

Hoe gaat ze om met de commotie die aan Wilfred z’n broek hangt? “Je hebt een man die heel veel in de publiciteit staat, niet altijd even positief en iedereen heeft er een mening over. Hoe vind jij zelf die balans daarin? Mensen kijken jou daar ook op aan”, aldus Quinty.

Lili: “Ik heb daar minder last van. Ik denk dat mijn opvoeding mij heel veel vertrouwen en zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik denk dat dat een behoorlijke basis is. Ik voed ook mijn innerlijke wereld. Sommige mensen weten ook niet eens wat dat is.”

‘Tv-wereld is toxisch’

De tv-wereld is volgens Lili ‘toxisch’ en dat laat ze niet toe tot haar geest. “De wereld van Wilfred is absoluut toxisch te noemen – dat durf ik wel te zeggen – en je hebt met heel veel impulsen te maken. Als Wilfred en ik als gestreste ouders rondlopen, dan zien de kinderen dat. Ze kijken non-verbaal naar je en je houding; het zijn heel slimme rakkers.”

Ze praat daar ook veel over met Wilfred. “Met Wilfred heb ik steeds betere gesprekken. Ik heb geleerd om me te uiten.”

Nieuwe Op1-host?

Al met al zou Lili prima geschikt zijn voor lifestyletelevisie. Het is ook niet ondenkbaar dat Lili een dag in de week Op1 gaat presenteren; ervaring is voor dat programma niet noodzakelijk.

Zelf zien hoe Lili overkomt op beeld? Onderstaand kunt u het interview terugzien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending