Contacteer ons

Showbizz

Jan Roos doodziek: “het gaat zo slecht dat er is overwogen om naar het ziekenhuis te gaan.”

Gepubliceerd

op

Jan Roos voelt zich nog altijd doodziek door het coronavirus. Hoewel hij afgelopen week meermaals op het punt heeft gestaan om naar het ziekenhuis te gaan, wil hij nog steeds niets weten van een vaccin.

Tijdens een werkvakantie met Dennis Schouten naar feesteiland Mallorca, heeft Jan Roos het coronavirus opgelopen. Vlak na hun terugkeer in Nederland bleken ze besmet. Waar het hen vorige week nog lukte om een aflevering van hun online programma RoddelPraat op te nemen, was dat gisteren niet mogelijk.

Bijna naar ziekenhuis

De gezondheid van Jan is na de aflevering van vorige week flink achteruitgegaan. “Het gaat niet goed met Jan. We hebben vorige week nog kunnen opnemen, maar ik zag toen al dat het niet goed ging met Jan. Ik was slecht, maar Jan was nog veel slechter. We waren toen net terug in Nederland, maar nu een week later…”, vertelt Dennis.

“Met mij ging het heel snel weer goed: een paar keer hoesten en door. Maar Jan werd zieker en zieker. Hij zit sinds we terug zijn in Mallorca in de slaapkamer van zijn zoon, die niet bij hem kan komen. Er zijn momenten geweest dat het zo slecht met hem ging dat er is overwogen om wel naar het ziekenhuis te gaan.”

‘Vrij stevige griep’

Jan zelf komt aan het woord in een videoboodschap. “Dennis heeft een paar dagen gekucht en gehoest en toen was hij van corona af, maar ome Jan is een dikke oude man, dus die heeft het lekker te pakken hoor. Ik dacht dat ik er nou wel van af zou zijn, maar het is inderdaad een vrij stevige griep. Je bent er niet heel erg lekker van, moet ik eerlijk zeggen.”

Op dit moment is Jan niet in staat om te werken. “Ik voel me echt een beetje beroerd al een paar dagen, maar dusdanig dat ik niet het gevoel heb dat ik een uitzending wil maken. Ik ben niet alleen veel vocht verloren, maar ook mijn humor. Ik zie de grap er niet meer van in.”

Geen vaccin

Viruswappies nemen Jan behoorlijk onder vuur. “Ik ben nu opeens, omdat ik ziek thuis ben met corona, een handlanger van Hugo de Jonge. Ik krijg berichten dat ik omgekocht ben om dit te doen en hand in hand met de overheid loopt en net doe of ik ziek ben, omdat ik mensen wil overhalen een vaccin te nemen. Nou, ik neem helemaal geen vaccin. Ook nu niet, nu ik hartstikke ziek ben. Dus waar hebben we het over?”

Waarom neemt hij geen vaccin? “Ik ben niet gevaccineerd en daar heb ik mijn redenen voor. Ik heb helemaal geen zin in lange discussies, maar ik heb het vaccin niet genomen. Dit is de tweede keer dat ik het heb. Ik dacht dat je na de eerste keer immuun was zoals ze zeiden, maar dat is dus ook niet zo.”

RoddelPraat

De hele reactie van Jan ziet u onderstaand:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending