Contacteer ons

Showbizz

Jan Roos doodziek: ‘op punt om naar het ziekenhuis te gaan’

Gepubliceerd

op

Jan Roos voelt zich nog altijd doodziek door het coronavirus. Hoewel hij afgelopen week meermaals op het punt heeft gestaan om naar het ziekenhuis te gaan, wil hij nog steeds niets weten van een vaccin.

Tijdens een werkvakantie met Dennis Schouten naar feesteiland Mallorca, heeft Jan Roos het coronavirus opgelopen. Vlak na hun terugkeer in Nederland bleken ze besmet. Waar het hen vorige week nog lukte om een aflevering van hun online programma RoddelPraat op te nemen, was dat gisteren niet mogelijk.

Bijna naar ziekenhuis

De gezondheid van Jan is na de aflevering van vorige week flink achteruitgegaan. “Het gaat niet goed met Jan. We hebben vorige week nog kunnen opnemen, maar ik zag toen al dat het niet goed ging met Jan. Ik was slecht, maar Jan was nog veel slechter. We waren toen net terug in Nederland, maar nu een week later…”, vertelt Dennis.

“Met mij ging het heel snel weer goed: een paar keer hoesten en door. Maar Jan werd zieker en zieker. Hij zit sinds we terug zijn in Mallorca in de slaapkamer van zijn zoon, die niet bij hem kan komen. Er zijn momenten geweest dat het zo slecht met hem ging dat er is overwogen om wel naar het ziekenhuis te gaan.”

‘Vrij stevige griep’

Jan zelf komt aan het woord in een videoboodschap. “Dennis heeft een paar dagen gekucht en gehoest en toen was hij van corona af, maar ome Jan is een dikke oude man, dus die heeft het lekker te pakken hoor. Ik dacht dat ik er nou wel van af zou zijn, maar het is inderdaad een vrij stevige griep. Je bent er niet heel erg lekker van, moet ik eerlijk zeggen.”

Op dit moment is Jan niet in staat om te werken. “Ik voel me echt een beetje beroerd al een paar dagen, maar dusdanig dat ik niet het gevoel heb dat ik een uitzending wil maken. Ik ben niet alleen veel vocht verloren, maar ook mijn humor. Ik zie de grap er niet meer van in.”

Geen vaccin

Viruswappies nemen Jan behoorlijk onder vuur. “Ik ben nu opeens, omdat ik ziek thuis ben met corona, een handlanger van Hugo de Jonge. Ik krijg berichten dat ik omgekocht ben om dit te doen en hand in hand met de overheid loopt en net doe of ik ziek ben, omdat ik mensen wil overhalen een vaccin te nemen. Nou, ik neem helemaal geen vaccin. Ook nu niet, nu ik hartstikke ziek ben. Dus waar hebben we het over?”

Waarom neemt hij geen vaccin? “Ik ben niet gevaccineerd en daar heb ik mijn redenen voor. Ik heb helemaal geen zin in lange discussies, maar ik heb het vaccin niet genomen. Dit is de tweede keer dat ik het heb. Ik dacht dat je na de eerste keer immuun was zoals ze zeiden, maar dat is dus ook niet zo.”

RoddelPraat

De hele reactie van Jan ziet u onderstaand:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Erg Verdrietig nieuws voor de zoon van Frans Bauer

Gepubliceerd

op

Door

Elke week zit er weer een trouwe groep kijkers te kijken naar de perikelen van de familie Bauer. Twintig jaar geleden was de realityserie al immens populair, maar ook de nieuwe realityserie is een regelrechte hit.
Niet alleen Frans en Mariska vallen goed in de smaak bij de kijkers, maar ook hun leuke zonen. Voornamelijk Fransje Jr. valt goed in de smaak bij de jongere meiden.

Frans Bauer Jr. en Emy

Drie van de vier zonen van Frans hebben een vriendinnetje. De dames zijn geregeld te zien in de serie. De vriendin van Fransje Jr. was eigenlijk de eerste afleveringen helemaal niet te zien. Het bleek uit te zijn met de dame. De jongere meiden die naar de show keken vonden het alleen maar fijn, want hij viel nogal in de smaak.
De laatste aflevering werd duidelijk dat de liefde tussen Fransje en Emy toch weer was opgebloeid. Ze was daarom ook te zien in de laatste aflevering van de serie. Toch was dit weer voor korte duur, want er zijn weer nieuwe perikelen in het liefdesleven van Fransje.

Fransje weer vrijgezel

Fransje was dus weer even gelukkig in de liefde, maar inmiddels zijn de twee weer uit elkaar. Toch vind Fransje het niet erg dat zijn ex te zien is in de serie: “Het is en blijft natuurlijk reality-tv. Het is hoe het is.”
Toch is het maar de vraag of Fransje lang vrijgezel is. Hij valt namelijk ook op Instagram goed in de smaak. Geregeld showt hij video’s met zijn outfit van de dag.
“Ik vind het heel leuk om met mode bezig te zijn. Ik besloot gewoon een keer een filmpje te maken van mijn outfits om te kijken wat mensen daarvan vinden. Het eerste filmpje ging best wel hard, dus mensen vonden het blijkbaar tof om te zien.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Sylvie Meis wijst versierpoging van Dave Roelvink keihard af en loopt boos weg!

Gepubliceerd

op

Door

Sylvie Meis is toch wel de koningin van de ongemakkelijke interviews. In het leven van Sylvie draait natuurlijk alles om Sylvie en een beetje om hele rijke mannen. Tegenwoordig loopt Sylvie er maar alleen bij en is ze waarschijnlijk het derde wiel wanneer ze samen met zoonlief aan het diner zit. Die heeft namelijk wel een vriendin die hij langer dan 2 maanden vast kan houden. Inmiddels staat Sylvie erom bekend alleen met stinkend rijke mannen te daten. We zagen al bijvoorbeeld de kunstenaar Niclas Castello die goed is voor heel wat miljoenen. Daarna verschenen nog wat kortstondige multimiljonairs. Toen Quote 500-lid Wim Beelen die met zo’n 150 tot 200 miljoen zijn vrouw zou hebben verlaten voor Sylvie. Al die mannen komen uiteindelijk tot de conclusie dat het luxeleventje van Sylvie toch niets voor hen is. Soms wil je gewoon even een tosti in plaats van een toastje met kaviaar.

Sylvie Meis wijst Dave Roelvink af: ‘Anderhalf miljard te weinig!’

Afgelopen week was Sylvie aanwezig bij de FHM-uitreikingen. Daar werd namelijk een eenmalige prijs voor Queen of the Century Award die naar Sylvie is gegaan. Daar was Sylvie natuurlijk wel blij mee en kwam helemaal vanuit Duitsland hierheen om te prijs in handen te nemen. Voor mannelijk Nederland hét moment om hun kans te wagen bij Sylvie. Dave Roelvink is sinds kort ook vrijgezel en papa zit natuurlijk goed in het geld. Hoewel een erfenis nog ver weg is is niet geschoten altijd mis. De verslaggever van de Telegraaf helpt een handje, maar Sylvie lijkt hier niet van gediend te zijn. Dave komt tot de conclusie dat hij toch nét anderhalf miljard euro te kort komt om kans te maken:

Lees verder

Trending