Contacteer ons

Nieuws

Johan Derksen: ’Híj is de klootzak die alles heeft veroorzaakt’

Gepubliceerd

op

Dat de rel rond Akwasi bijna het einde van Veronica Inside betekende, wil niet zeggen dat het onderwerp taboe is bij de mannen aan tafel. De rapper en activist – die onlangs, vooralsnog, aan vervolging wist te ontkomen voor zijn uitspraak over zwarte piet op de Dam – werd afgelopen week door NPO-radiozender FunX bekroond met een Power Award. Johan Derksen vindt daar wat van: „Híj is de klootzak die alles heeft veroorzaakt en voor zijn wangedrag krijgt hij nou een mooie prijs.”
Alsof ze nooit zijn weggeweest, zijn de mannen van Veronica Inside weer ouderwets op dreef. Nadat hij deze week in De Telegraaf al had gereageerd op de laatste ontwikkelen rondom de veelbesproken rapper, liet ’Akwasi-specialist’ Johan Derksen, zoals hij zichzelf tegenwoordig omschrijft, vrijdagavond opnieuw zijn licht schijnen.
„Ik heb hem op de Dam gezien, daar heeft hij als een hysterische idioot staan schreeuwen. Schandalig, werkelijk. En dan vind ik het nóg erger dat een hele groep Nederlanders daarbij staat te applaudisseren en te juichen, en dat de burgemeester van Amsterdam het glimlachend staat te zien: ’haha, kijk mijn mensen nou eens’. En dan komt er een officier van justitie, die zegt: ’Meneer is volledig strafbaar, maar ik zit in een comité met jongens van het zwarte pieten-comité. Als hij belooft dat hij het nooit meer doet, is het afgedaan.’

Extremistische groeperingen

Ik vind het heel raar. En dan komen er allerlei tweets boven water, want Twitter is eeuwig, en die zijn ook werkelijk schandalig. Al zijn ze van tien jaar geleden. En toen heb ik hem nog een keer bij Beau gezien. Daarna zat ik daar en heb ik het Beau kwalijk genomen dat hij hem gewoon liet uitrazen, er kwam alleen maar onzin uit die jongen. Dat noemde hij (Akwasi, red.) dan ’woordkunst’. En toen maakte ik een onschuldig grapje en was ik de lul in Nederland. Waar ik schijt aan heb, hoor. Want er moet er één de lul zijn. Maar, híj is de klootzak die alles veroorzaakt heeft, en voor zijn wangedrag krijgt hij nou een mooie prijs.”
De Snor vindt het ’treurig dat in Nederland al die extremistische groeperingen doorlopend aanschuiven bij talkshowtafels’. „Want iedereen wil spektakel aan tafel. En daarmee krijgt zowel de kijker, als die ménsen die indruk dat ze een heel grote doelgroep representeren. Maar het is maar een heel klein doelgroepje. En wíj (Veronica Inside, red.) zijn meer het programma voor de zwijgende meerderheid. Die tachtig procent in het midden. Maar die komen nooit aan zo’n tafel te zitten, want die zorgen niet voor spektakel. Dát zijn de mensen die onbedaarlijk om mijn grappen kunnen lachen, dus ik ben best blij met die zwijgende meerderheid. Maar ik vind het echt schandalig dat die splintergroepen die extreme ideeën hebben en met de vuist op tafel slaan, zo veel ruimte krijgen, waardoor je de indruk krijgt van: nou, die zijn machtig in dit land. Helemaal niet. In Grollo hebben ze nog nooit van Akwasi gehoord!”

Tikkeltje ongeloofwaardig

Volgens Derksen voelt Het OM, dat heeft besloten de zaak van Akwasi voorwaardelijk te seponeren, absoluut niet aan wat de publieke opinie in Nederland is. „Want die zwijgende meerderheid waarover ik het had, die veroordeelt het zeer dat Akwasi er zo vanaf is gekomen. En daar heeft zij (de officier van justitie, red.) helemaal niet bij stilgestaan, waardoor die hele rechtspraak hierdoor een tikkeltje ongeloofwaardig is geworden.”
Begin deze week werd bekend dat minstens tien van de 44 mensen die aangifte hebben gedaan tegen rapper Akwasi een zogeheten artikel 12-procedure hebben aangespannen bij het gerechtshof. Ze willen dat justitie Akwasi alsnog gaat vervolgen. „Dat is volgens Derksen ook weer niet nodig. „Zo veel moeite vind ik Akwasi helemaal niet waard, eigenlijk. Laat hem schreeuwen, joh. Als we hem maar niet serieus nemen. Wat kan mij het schelen. Om daar nou weer een hele zaak van te maken… Maar het is niet correct wat er is gebeurd. En die officier van justitie is er natuurlijk niet voor niets van afgehaald, hè?”

Schouders ophalen

Vervolgens mengt ook René van der Gijp zich in het verhaal van zijn tafelgenoot. De oud-voetballer verbaast zich over de invloed van sociale media. „Het is allemaal nog niet zo heel lang, hè? Dat Twitter en Facebook en al dat gedoe. Wij nemen dat allemaal heel serieus. Wij zijn vergeten onze schouders op te halen, bij 99 van de 100 dingen die gebeuren. Als ik wat op sociale media lees, denk ik: het zal wel, joh. Zoek het lekker uit.”
Derksen: „Ik heb geen Twitter en geen Facebook, en ik heb niet echt het idee dat ik iets mis. Want áls ik erop kijk, omdat iemand zegt dat ik het moet lezen, zie ik een bericht van Klaas Straatlantaarn of Pietje Puk, maar het is nooit iemand met zijn echte naam.”
Bron: De Telegraaf Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending