Contacteer ons

Nieuws

Johan Derksen snoeihard: Rachel Hazes is walgelijke vrouw

Gepubliceerd

op

Johan Derksen maakt volledig gehakt van de graaiende weduwe Rachel Hazes. Het nieuws dat ze nu ook al wil cashen met een eigen reallifesoap, is voor de populaire voetbalkenner de druppel.

De weerstand tegen Rachel Hazes groeit en groeit. Ze strijdt met haar zoon André Hazes jr. om de koppositie in het klassement van de meest impopulaire BN’ers. Men stoort zich vooral aan Rachel omdat ze het succes van André Hazes, van wie ze vlak voor zijn overlijden wilde scheiden, tot de láátste druppel uitmelkt.

Tekst gaat door onder filmpje:

‘Ik lever mijn paspoort in!’

Het toppunt was dat Rachel vorige maand ineens allemaal badslippers, koeltasjes en sokken met André’s hoofd erop stond te promoten bij RTL Boulevard en haar vrienden van SBS Shownieuws. Die liggen nu al weken onaangetast in de schappen bij de Lidl. En ditmaal is Rachel in het nieuws omdat ze ook al een eigen reallifesoap wil hebben.

Het is echt te walgelijk voor woorden, zegt Johan Derksen in de meest recente aflevering van De Oranjezomer. “Jongens, wat een bagger! Ik lever mijn paspoort in als dat doorgaat!”

‘Wat een k*tzooi’

Johan vindt het zó smakeloos. “Ik hoor dat er nog geen zendgemachtigde is die die soap, die k*tzooi, gaat uitzenden, maar er is dus wel een productiemaatschappij die het maakt”, zegt hij. “Ze lijdt aan zelfoverschatting, want ze denkt dat dat hysterische gedrag van haar met die kinderen interessant is voor de mensen. Dat is een misvatting. Het is walgelijk!”

Hij vervolgt: “Kijk, die oude Hazes had een strot, hè? Dat is de grootste volkszanger die we ooit gehad hebben en zij is niet te benijden, want zij is door twee hysterische ouders min of meer uitgehuwelijkt aan die Hazes. Maar nu, sinds de dood van Hazes, exploiteert ze hem in de rol van de eeuwige rouwende weduwe.”

Smakeloze kijkers

Het loopt volgens Johan echt de spuitgaten uit. “De oude Hazes kan ik wel hebben, maar die familie… Die kleine kan niet zingen, maar die hangt nu ook de zanger uit. Die dochter kan ook niet zingen, maar die is ook zangeres. En zij weet van de gekkigheid niet meer wat ze moet doen om in de publiciteit te komen.”

Inmiddels herkent hij zich bijna niet meer in Nederland. “Als er zoveel smakeloze mensen in dit land zijn, dat de zender dit uit gaat zenden, dan schaam ik me dood dat ik Nederlander ben.”

Op SBS 6?

René van der Gijp lachend: “Kun je mij nog blij maken? Is het op SBS 6?”

Wilfred Genee: “Ja, ik weet het niet, hè? Ik denk het wel, ja. Louter kwaliteit op deze zender.”

Johan: “En dan moeten wij waarschijnlijk later beginnen! Want dat gaat dan voor!”

Lees ook Alberta Verlinde sloopt Rachel Hazes: ‘Graai eens wat minder!’ (4 juli) en Rachel Hazes tot de orde geroepen: ‘Hoe lang ga je dit nog uitmelken?’ (gisteren).

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending