Contacteer ons

Nieuws

Johan Derksen snoeihard: Rachel Hazes is walgelijke vrouw

Gepubliceerd

op

Johan Derksen maakt volledig gehakt van de graaiende weduwe Rachel Hazes. Het nieuws dat ze nu ook al wil cashen met een eigen reallifesoap, is voor de populaire voetbalkenner de druppel.

De weerstand tegen Rachel Hazes groeit en groeit. Ze strijdt met haar zoon André Hazes jr. om de koppositie in het klassement van de meest impopulaire BN’ers. Men stoort zich vooral aan Rachel omdat ze het succes van André Hazes, van wie ze vlak voor zijn overlijden wilde scheiden, tot de láátste druppel uitmelkt.

Tekst gaat door onder filmpje:

‘Ik lever mijn paspoort in!’

Het toppunt was dat Rachel vorige maand ineens allemaal badslippers, koeltasjes en sokken met André’s hoofd erop stond te promoten bij RTL Boulevard en haar vrienden van SBS Shownieuws. Die liggen nu al weken onaangetast in de schappen bij de Lidl. En ditmaal is Rachel in het nieuws omdat ze ook al een eigen reallifesoap wil hebben.

Het is echt te walgelijk voor woorden, zegt Johan Derksen in de meest recente aflevering van De Oranjezomer. “Jongens, wat een bagger! Ik lever mijn paspoort in als dat doorgaat!”

‘Wat een k*tzooi’

Johan vindt het zó smakeloos. “Ik hoor dat er nog geen zendgemachtigde is die die soap, die k*tzooi, gaat uitzenden, maar er is dus wel een productiemaatschappij die het maakt”, zegt hij. “Ze lijdt aan zelfoverschatting, want ze denkt dat dat hysterische gedrag van haar met die kinderen interessant is voor de mensen. Dat is een misvatting. Het is walgelijk!”

Hij vervolgt: “Kijk, die oude Hazes had een strot, hè? Dat is de grootste volkszanger die we ooit gehad hebben en zij is niet te benijden, want zij is door twee hysterische ouders min of meer uitgehuwelijkt aan die Hazes. Maar nu, sinds de dood van Hazes, exploiteert ze hem in de rol van de eeuwige rouwende weduwe.”

Smakeloze kijkers

Het loopt volgens Johan echt de spuitgaten uit. “De oude Hazes kan ik wel hebben, maar die familie… Die kleine kan niet zingen, maar die hangt nu ook de zanger uit. Die dochter kan ook niet zingen, maar die is ook zangeres. En zij weet van de gekkigheid niet meer wat ze moet doen om in de publiciteit te komen.”

Inmiddels herkent hij zich bijna niet meer in Nederland. “Als er zoveel smakeloze mensen in dit land zijn, dat de zender dit uit gaat zenden, dan schaam ik me dood dat ik Nederlander ben.”

Op SBS 6?

René van der Gijp lachend: “Kun je mij nog blij maken? Is het op SBS 6?”

Wilfred Genee: “Ja, ik weet het niet, hè? Ik denk het wel, ja. Louter kwaliteit op deze zender.”

Johan: “En dan moeten wij waarschijnlijk later beginnen! Want dat gaat dan voor!”

Lees ook Alberta Verlinde sloopt Rachel Hazes: ‘Graai eens wat minder!’ (4 juli) en Rachel Hazes tot de orde geroepen: ‘Hoe lang ga je dit nog uitmelken?’ (gisteren).

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending