Contacteer ons

Nieuws

Johan Derksen snoeihard: Rachel Hazes is walgelijke vrouw

Gepubliceerd

op

Johan Derksen maakt volledig gehakt van de graaiende weduwe Rachel Hazes. Het nieuws dat ze nu ook al wil cashen met een eigen reallifesoap, is voor de populaire voetbalkenner de druppel.

De weerstand tegen Rachel Hazes groeit en groeit. Ze strijdt met haar zoon André Hazes jr. om de koppositie in het klassement van de meest impopulaire BN’ers. Men stoort zich vooral aan Rachel omdat ze het succes van André Hazes, van wie ze vlak voor zijn overlijden wilde scheiden, tot de láátste druppel uitmelkt.

Tekst gaat door onder filmpje:

‘Ik lever mijn paspoort in!’

Het toppunt was dat Rachel vorige maand ineens allemaal badslippers, koeltasjes en sokken met André’s hoofd erop stond te promoten bij RTL Boulevard en haar vrienden van SBS Shownieuws. Die liggen nu al weken onaangetast in de schappen bij de Lidl. En ditmaal is Rachel in het nieuws omdat ze ook al een eigen reallifesoap wil hebben.

Het is echt te walgelijk voor woorden, zegt Johan Derksen in de meest recente aflevering van De Oranjezomer. “Jongens, wat een bagger! Ik lever mijn paspoort in als dat doorgaat!”

‘Wat een k*tzooi’

Johan vindt het zó smakeloos. “Ik hoor dat er nog geen zendgemachtigde is die die soap, die k*tzooi, gaat uitzenden, maar er is dus wel een productiemaatschappij die het maakt”, zegt hij. “Ze lijdt aan zelfoverschatting, want ze denkt dat dat hysterische gedrag van haar met die kinderen interessant is voor de mensen. Dat is een misvatting. Het is walgelijk!”

Hij vervolgt: “Kijk, die oude Hazes had een strot, hè? Dat is de grootste volkszanger die we ooit gehad hebben en zij is niet te benijden, want zij is door twee hysterische ouders min of meer uitgehuwelijkt aan die Hazes. Maar nu, sinds de dood van Hazes, exploiteert ze hem in de rol van de eeuwige rouwende weduwe.”

Smakeloze kijkers

Het loopt volgens Johan echt de spuitgaten uit. “De oude Hazes kan ik wel hebben, maar die familie… Die kleine kan niet zingen, maar die hangt nu ook de zanger uit. Die dochter kan ook niet zingen, maar die is ook zangeres. En zij weet van de gekkigheid niet meer wat ze moet doen om in de publiciteit te komen.”

Inmiddels herkent hij zich bijna niet meer in Nederland. “Als er zoveel smakeloze mensen in dit land zijn, dat de zender dit uit gaat zenden, dan schaam ik me dood dat ik Nederlander ben.”

Op SBS 6?

René van der Gijp lachend: “Kun je mij nog blij maken? Is het op SBS 6?”

Wilfred Genee: “Ja, ik weet het niet, hè? Ik denk het wel, ja. Louter kwaliteit op deze zender.”

Johan: “En dan moeten wij waarschijnlijk later beginnen! Want dat gaat dan voor!”

Lees ook Alberta Verlinde sloopt Rachel Hazes: ‘Graai eens wat minder!’ (4 juli) en Rachel Hazes tot de orde geroepen: ‘Hoe lang ga je dit nog uitmelken?’ (gisteren).

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending