Contacteer ons

Nieuws

Johan Derksen ’Walgelijk’: ’Ik lever mijn paspoort in als Rachel Hazes een reallifesoap krijgt’

Gepubliceerd

op

De kans is groot dat Rachel Hazes, in navolging van haar zoon André, een eigen reallifesoap krijgt. En hoewel er officieel nog geen zender is gevonden om het uit te zenden, wordt er in Hilversum gefluisterd dat SBS6 ermee aan de haal gaat. Dit tot groot afgrijzen van Johan Derksen. „Dan schaam ik me dood dat ik Nederlander ben.”

Nu het EK erop zit, is de Oranjezomer-karavaan verhuisd van Zeist naar Otterlo, waar Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp vier weken lang vanaf een vakantiepark hun licht laten schijnen op de actualiteiten. En maandagavond was het meteen raak, want wanneer presentator Genee oppert dat Rachel Hazes, waarschijnlijk, een eigen reallifesoap krijgt op SBS6, gaat Johan flink los.
„Wat een bagger”, begint De Snor zijn relaas. „Ik lever mijn paspoort in als dat doorgaat. Dan moeten wij waarschijnlijk later beginnen, want dát gaat voor.” De ’soapkutzooi’, zoals Johan het noemt, met de weduwe van André Hazes, wordt gemaakt door Vincent TV Producties, bekend van onder meer SBS6-kijkcijferhit Chateau Meiland.

’Walgelijk’
„Kijk, die ouwe Hazes had een strot en dat is de grootste volkszanger die we ooit hebben gehad. En zij (Rachel, red.) is niet te benijden, want zij is door twee hysterische ouders min of meer uitgehuwelijkt aan die Hazes. Maar nu, sinds de dood van Hazes, exploiteert ze de rol van ’de rouwende weduwe’. De eeuwig rouwende weduwe. En ze lijdt aan zelfoverschatting. Want ze denkt dat dat hysterische gedrag van haar, met die kinderen, interessant is voor de mensen. Dat is een misvatting. Het is walgelijk.”
Genee zegt de indruk te hebben dat zijn tafelgenoot niet is langs geweest bij een bekende supermarktketen die merchandise verkoopt van de Hazes-clan. „Voor een hoedje, en zo.” Johan: „De ouwe Hazes kon ik wel hebben. Maar die famílie… Die kleine (André Hazes jr.) kan niet zingen, maar die hangt nu ook de zanger uit. Die dochter (Roxeanne, red.) kan ook niet zingen, maar die is ook zangeres. En zíj (Rachel, red.) weet van gekkigheid niet wat ze moet doen om in de publiciteit te komen.”
„Prima ingrediënten voor een reallifesoap”, vindt Genee. „Als er zo veel smakeloze mensen zijn in dit land dat een zender dit gaat uitzenden, dan schaam ik me dood dat ik Nederlander ben”, aldus Johan, die net als Genee en Gijp onder contract staat bij Talpa.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending