Contacteer ons

Nieuws

John van den Heuvel met spoed in veiligheid gebracht door beveiligers na aanslag Peter R. de Vries

Gepubliceerd

op

De beveiligers van John van den Heuvel hebben hem gisteren halsoverkop weggehaald bij het afscheidsfeest van Gordon. Dat vertelde Patty Brard, die ook aanwezig was, ’s avonds in Shownieuws.

Gordon emigreert naar Dubai en daarom hield hij gisteren, op zijn verjaardag, een groot afscheidsfeest in zijn Blaricumse tuin. Eén van de aanwezigen was John van den Heuvel, die net als alle andere gasten in thema gekleed was. Hij stond in Gordons tuin verslaggever Aran Bade te woord en dat gesprek werd rechtstreeks uitgezonden in RTL Boulevard.

John halsoverkop weg

Vlak na de uitzending van RTL Boulevard werd Johns collega Peter R. de Vries neergeschoten op straat. De beveiligers van John haalden hem daarop halsoverkop weg uit de tuin van Gordon. Die tuin was vanwege het openstaande hek vrij toegankelijk vanaf de openbare weg.

Patty Brard vertelde gisteren in Shownieuws: “John van den Heuvel stond daar en op een gegeven moment werd hij wel door een aantal beveiligers van het feest weggehaald. Nu achteraf denk ik dat het te maken heeft met het nieuws dat nu naar buiten is gekomen over Peter.”

Extreme beveiliging

Waar Peter volstrekt alleen was toen hij werd neergeschoten, loopt John altijd rond met beveiligers. Het was een keuze van Peter om zich niet te laten beveiligen. “Hij loopt altijd alleen, maar elke middag als meneer Van den Heuvel kwam was het hele plein eigenlijk afgezet”, vertelde een buurtbewoner van het Leidseplein gisteren in RTL Nieuws.

De buurtbewoner vertelde dat Johns beveiliging erg streng is. “Dan zie je politie, BMW’s, beveiliging lopen. Overdreven, echt overdreven. Alsof Willem-Alexander komt. En bij Peter deden ze dat niet. Er was niemand. Peter loopt ook gewoon alleen. Als je hem roept, draai hij zich gewoon om en maakt hij even tijd. Dan loopt hij even naar binnen.”

Spook

Bij John is dat volgens de buurtbewoner heel anders. “Meneer Van den Heuvel wordt als een spook naar binnen gebracht. Je ziet hem niet, je ziet hem alleen op tv. Peter was voor niemand bang. Iedereen zegt: ‘Het zat eraan te komen.’ Maar ik zag het niet aankomen, eerlijk.”

Peter had volgens deze buurtbewoner beter beveiligd moeten worden. “Als je hier alleen al 10 procent van de bescherming van Van den Heuvel had gezet, dan was het niet gebeurd mevrouw.”

Presidentieel

De beveiliging van John is inderdaad presidentieel, bevestigde Johan Derksen ’s avonds in De Oranjezomer. “Ik vond het met John van den Heuvel altijd een beetje overdreven. Als hij binnenkwam was het altijd net alsof de Amerikaanse president arriveerde qua beveiliging. Nu begrijp ik dat het echt nodig is.”

Werd Peter dan totaal niet beveiligd? RTL Nieuws-journaliste Betty Glas: “Om eerlijk te zijn vind ik het wel moeilijk om daar wat over te zeggen. Wie weet werd hij wél beveiligd, maar op een veel onopvallendere manier. Dat weet ik gewoon niet.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending