Contacteer ons

Nieuws

John van den Heuvel met spoed in veiligheid gebracht door beveiligers na aanslag Peter R. de Vries

Gepubliceerd

op

De beveiligers van John van den Heuvel hebben hem gisteren halsoverkop weggehaald bij het afscheidsfeest van Gordon. Dat vertelde Patty Brard, die ook aanwezig was, ’s avonds in Shownieuws.

Gordon emigreert naar Dubai en daarom hield hij gisteren, op zijn verjaardag, een groot afscheidsfeest in zijn Blaricumse tuin. Eén van de aanwezigen was John van den Heuvel, die net als alle andere gasten in thema gekleed was. Hij stond in Gordons tuin verslaggever Aran Bade te woord en dat gesprek werd rechtstreeks uitgezonden in RTL Boulevard.

John halsoverkop weg

Vlak na de uitzending van RTL Boulevard werd Johns collega Peter R. de Vries neergeschoten op straat. De beveiligers van John haalden hem daarop halsoverkop weg uit de tuin van Gordon. Die tuin was vanwege het openstaande hek vrij toegankelijk vanaf de openbare weg.

Patty Brard vertelde gisteren in Shownieuws: “John van den Heuvel stond daar en op een gegeven moment werd hij wel door een aantal beveiligers van het feest weggehaald. Nu achteraf denk ik dat het te maken heeft met het nieuws dat nu naar buiten is gekomen over Peter.”

Extreme beveiliging

Waar Peter volstrekt alleen was toen hij werd neergeschoten, loopt John altijd rond met beveiligers. Het was een keuze van Peter om zich niet te laten beveiligen. “Hij loopt altijd alleen, maar elke middag als meneer Van den Heuvel kwam was het hele plein eigenlijk afgezet”, vertelde een buurtbewoner van het Leidseplein gisteren in RTL Nieuws.

De buurtbewoner vertelde dat Johns beveiliging erg streng is. “Dan zie je politie, BMW’s, beveiliging lopen. Overdreven, echt overdreven. Alsof Willem-Alexander komt. En bij Peter deden ze dat niet. Er was niemand. Peter loopt ook gewoon alleen. Als je hem roept, draai hij zich gewoon om en maakt hij even tijd. Dan loopt hij even naar binnen.”

Spook

Bij John is dat volgens de buurtbewoner heel anders. “Meneer Van den Heuvel wordt als een spook naar binnen gebracht. Je ziet hem niet, je ziet hem alleen op tv. Peter was voor niemand bang. Iedereen zegt: ‘Het zat eraan te komen.’ Maar ik zag het niet aankomen, eerlijk.”

Peter had volgens deze buurtbewoner beter beveiligd moeten worden. “Als je hier alleen al 10 procent van de bescherming van Van den Heuvel had gezet, dan was het niet gebeurd mevrouw.”

Presidentieel

De beveiliging van John is inderdaad presidentieel, bevestigde Johan Derksen ’s avonds in De Oranjezomer. “Ik vond het met John van den Heuvel altijd een beetje overdreven. Als hij binnenkwam was het altijd net alsof de Amerikaanse president arriveerde qua beveiliging. Nu begrijp ik dat het echt nodig is.”

Werd Peter dan totaal niet beveiligd? RTL Nieuws-journaliste Betty Glas: “Om eerlijk te zijn vind ik het wel moeilijk om daar wat over te zeggen. Wie weet werd hij wél beveiligd, maar op een veel onopvallendere manier. Dat weet ik gewoon niet.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending