Contacteer ons

Nieuws

John van den Heuvel met spoed in veiligheid gebracht door beveiligers na aanslag Peter R. de Vries

Gepubliceerd

op

De beveiligers van John van den Heuvel hebben hem gisteren halsoverkop weggehaald bij het afscheidsfeest van Gordon. Dat vertelde Patty Brard, die ook aanwezig was, ’s avonds in Shownieuws.

Gordon emigreert naar Dubai en daarom hield hij gisteren, op zijn verjaardag, een groot afscheidsfeest in zijn Blaricumse tuin. Eén van de aanwezigen was John van den Heuvel, die net als alle andere gasten in thema gekleed was. Hij stond in Gordons tuin verslaggever Aran Bade te woord en dat gesprek werd rechtstreeks uitgezonden in RTL Boulevard.

John halsoverkop weg

Vlak na de uitzending van RTL Boulevard werd Johns collega Peter R. de Vries neergeschoten op straat. De beveiligers van John haalden hem daarop halsoverkop weg uit de tuin van Gordon. Die tuin was vanwege het openstaande hek vrij toegankelijk vanaf de openbare weg.

Patty Brard vertelde gisteren in Shownieuws: “John van den Heuvel stond daar en op een gegeven moment werd hij wel door een aantal beveiligers van het feest weggehaald. Nu achteraf denk ik dat het te maken heeft met het nieuws dat nu naar buiten is gekomen over Peter.”

Extreme beveiliging

Waar Peter volstrekt alleen was toen hij werd neergeschoten, loopt John altijd rond met beveiligers. Het was een keuze van Peter om zich niet te laten beveiligen. “Hij loopt altijd alleen, maar elke middag als meneer Van den Heuvel kwam was het hele plein eigenlijk afgezet”, vertelde een buurtbewoner van het Leidseplein gisteren in RTL Nieuws.

De buurtbewoner vertelde dat Johns beveiliging erg streng is. “Dan zie je politie, BMW’s, beveiliging lopen. Overdreven, echt overdreven. Alsof Willem-Alexander komt. En bij Peter deden ze dat niet. Er was niemand. Peter loopt ook gewoon alleen. Als je hem roept, draai hij zich gewoon om en maakt hij even tijd. Dan loopt hij even naar binnen.”

Spook

Bij John is dat volgens de buurtbewoner heel anders. “Meneer Van den Heuvel wordt als een spook naar binnen gebracht. Je ziet hem niet, je ziet hem alleen op tv. Peter was voor niemand bang. Iedereen zegt: ‘Het zat eraan te komen.’ Maar ik zag het niet aankomen, eerlijk.”

Peter had volgens deze buurtbewoner beter beveiligd moeten worden. “Als je hier alleen al 10 procent van de bescherming van Van den Heuvel had gezet, dan was het niet gebeurd mevrouw.”

Presidentieel

De beveiliging van John is inderdaad presidentieel, bevestigde Johan Derksen ’s avonds in De Oranjezomer. “Ik vond het met John van den Heuvel altijd een beetje overdreven. Als hij binnenkwam was het altijd net alsof de Amerikaanse president arriveerde qua beveiliging. Nu begrijp ik dat het echt nodig is.”

Werd Peter dan totaal niet beveiligd? RTL Nieuws-journaliste Betty Glas: “Om eerlijk te zijn vind ik het wel moeilijk om daar wat over te zeggen. Wie weet werd hij wél beveiligd, maar op een veel onopvallendere manier. Dat weet ik gewoon niet.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending