Contacteer ons

Nieuws

‘Kabinet wil Kappers waarschijnlijk open na 2 maart’

Gepubliceerd

op

Naast het middelbaar onderwijs kijkt het demissionair kabinet of ook de mbo-scholen weer gedeeltelijk de deuren kunnen openen. Daarnaast wordt er gekeken of jongeren meer ruimte kunnen krijgen om buiten te sporten en naar de mogelijkheid om mensen bij ’click and collect’ kleding of schoenen te laten passen.

Of het daadwerkelijk tot versoepelingen komt, en zo ja welke, is nog niet besloten. Deze voorzichtige opties liggen volgens ingewijden op tafel als het kabinet dit weekend in het Catshuis overlegt over de lockdown, die nu nog tot 2 maart loopt. Komende dinsdag maken premier Rutte en coronaminister De Jonge bekend wat er vanaf die datum weer mogelijk is.
Of het daadwerkelijk tot versoepelingen komt, en zo ja welke, is nog niet besloten. Deze voorzichtige opties liggen volgens ingewijden op tafel als het kabinet dit weekend in het Catshuis overlegt over de lockdown, die nu nog tot 2 maart loopt. Komende dinsdag maken premier Rutte en coronaminister De Jonge bekend wat er vanaf die datum weer mogelijk is.
Het openen van de middelbare scholen ligt daarbij ’boven op de stapel’, herhaalde De Jonge vrijdagmiddag. Dat de deuren in het voortgezet onderwijs weer helemaal open gaan, lijkt onwaarschijnlijk. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de optie om scholieren één dag per week les te geven. Mogelijk komt daar dus een gedeeltelijke opening van het mbo bij, waar de studenten deels in dezelfde leeftijdscategorie zitten als oudere middelbare scholieren en de sluiting er bij hen hard inhakt.

Voorzichtige versoepelingen
Daarnaast kijkt het kabinet ook nog naar andere voorzichtige versoepelingen. Bijvoorbeeld bij winkels waar het ’click and collect’-systeem niet goed voor werkt, omdat mensen de spullen die ze daar kopen graag willen passen. Bijvoorbeeld bij schoen- of kledingwinkels. Ook wordt er gekeken of jongeren meer ruimte kunnen krijgen om buiten te sporten. Ook het openen van de kappers wordt in Den Haag voorzichtig genoemd.
Het kabinet kijkt zondag in het Catshuis naar wat er wel en niet mogelijk is. Daarbij komen voorzichtig de oude verhoudingen weer naar boven uit het najaar, toen er onenigheid bestond tussen de voorzichtige ’witte jassen’ en het ’economische blok’.

’Grote stappen, later spijt’
Ook nu bepleiten Rutte en De Jonge, die in het eerste kamp horen, voor voorzichtigheid. De Jonge waarschuwt vrijdagmiddag voor optimisme: „We moeten er beducht op zijn dat we verliefd worden op ruimte die er niet is.” Als we nu ’te grote stappen’ zetten, kunnen we volgens de coronaminister ’een maand later spijt krijgen’.
Tegelijkertijd laten ministers en lijsttrekkers Hoekstra (Financiën/CDA) en Kaag (Buitenlandse Handel/D66) een ander geluid horen. Hun zorgen liggen inmiddels naast het economische ook op het maatschappelijke vlak, nu de samenleving zucht onder de zware coronaregels. De ministers benadrukken vrijdag vooral te willen kijken naar ’wat wel kan’, zoals Hoekstra het zegt. Ook Kaag zegt te willen kijken naar ’waar de kansen liggen’ en legt sterk de nadruk op de ’maatschappelijke’ en ’psychologische’ gevolgen.
Bron: De Telegraaf Beeld: Youtube

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending