Contacteer ons

Nieuws

‘Kabinet wil Kappers waarschijnlijk open na 2 maart’

Gepubliceerd

op

Naast het middelbaar onderwijs kijkt het demissionair kabinet of ook de mbo-scholen weer gedeeltelijk de deuren kunnen openen. Daarnaast wordt er gekeken of jongeren meer ruimte kunnen krijgen om buiten te sporten en naar de mogelijkheid om mensen bij ’click and collect’ kleding of schoenen te laten passen.

Of het daadwerkelijk tot versoepelingen komt, en zo ja welke, is nog niet besloten. Deze voorzichtige opties liggen volgens ingewijden op tafel als het kabinet dit weekend in het Catshuis overlegt over de lockdown, die nu nog tot 2 maart loopt. Komende dinsdag maken premier Rutte en coronaminister De Jonge bekend wat er vanaf die datum weer mogelijk is.
Of het daadwerkelijk tot versoepelingen komt, en zo ja welke, is nog niet besloten. Deze voorzichtige opties liggen volgens ingewijden op tafel als het kabinet dit weekend in het Catshuis overlegt over de lockdown, die nu nog tot 2 maart loopt. Komende dinsdag maken premier Rutte en coronaminister De Jonge bekend wat er vanaf die datum weer mogelijk is.
Het openen van de middelbare scholen ligt daarbij ’boven op de stapel’, herhaalde De Jonge vrijdagmiddag. Dat de deuren in het voortgezet onderwijs weer helemaal open gaan, lijkt onwaarschijnlijk. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de optie om scholieren één dag per week les te geven. Mogelijk komt daar dus een gedeeltelijke opening van het mbo bij, waar de studenten deels in dezelfde leeftijdscategorie zitten als oudere middelbare scholieren en de sluiting er bij hen hard inhakt.

Voorzichtige versoepelingen
Daarnaast kijkt het kabinet ook nog naar andere voorzichtige versoepelingen. Bijvoorbeeld bij winkels waar het ’click and collect’-systeem niet goed voor werkt, omdat mensen de spullen die ze daar kopen graag willen passen. Bijvoorbeeld bij schoen- of kledingwinkels. Ook wordt er gekeken of jongeren meer ruimte kunnen krijgen om buiten te sporten. Ook het openen van de kappers wordt in Den Haag voorzichtig genoemd.
Het kabinet kijkt zondag in het Catshuis naar wat er wel en niet mogelijk is. Daarbij komen voorzichtig de oude verhoudingen weer naar boven uit het najaar, toen er onenigheid bestond tussen de voorzichtige ’witte jassen’ en het ’economische blok’.

’Grote stappen, later spijt’
Ook nu bepleiten Rutte en De Jonge, die in het eerste kamp horen, voor voorzichtigheid. De Jonge waarschuwt vrijdagmiddag voor optimisme: „We moeten er beducht op zijn dat we verliefd worden op ruimte die er niet is.” Als we nu ’te grote stappen’ zetten, kunnen we volgens de coronaminister ’een maand later spijt krijgen’.
Tegelijkertijd laten ministers en lijsttrekkers Hoekstra (Financiën/CDA) en Kaag (Buitenlandse Handel/D66) een ander geluid horen. Hun zorgen liggen inmiddels naast het economische ook op het maatschappelijke vlak, nu de samenleving zucht onder de zware coronaregels. De ministers benadrukken vrijdag vooral te willen kijken naar ’wat wel kan’, zoals Hoekstra het zegt. Ook Kaag zegt te willen kijken naar ’waar de kansen liggen’ en legt sterk de nadruk op de ’maatschappelijke’ en ’psychologische’ gevolgen.
Bron: De Telegraaf Beeld: Youtube

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending