Contacteer ons

Nieuws

Koppels met dít leeftijdsverschil blijven het langst samen

Gepubliceerd

op

Leeftijd maakt geen verschil, wordt er altijd gezegd. Toch is dat niet helemaal waar, volgens onderzoekers van Emory University. Het maakt wel degelijk verschil of je liefje tien jaar ouder, of even oud is als jij.

De wetenschappers ondervroegen meer dan 3.000 getrouwde Amerikanen over hun relatie. Zij wilden weten of de tijd die besteed werd aan de voorbereiding van het huwelijk ook invloed had op het succes van het huwelijk zelf (dat had het niet), maar ontdekten tijdens het onderzoek ook een aantal andere interessante dingen.

Grimmige toekomst

Zo keken ze bijvoorbeeld ook naar de leeftijd van de stellen, en of deze invloed had op het succes van de relatie. En de resultaten waren opvallend: koppels met een groot leeftijdsverschil hebben minder kans van slagen dan koppels met een klein leeftijdsverschil. Hoe meer jaren er tussen het stel zat, hoe grimmiger de toekomst eruitzag.

Dezelfde leeftijd

Het beste kun je iemand vinden van dezelfde leeftijd. Stellen die niet meer dan één jaar leeftijdsverschil hebben, hebben maar drie procent kans op een relatiebreuk. Vijf jaar verschil heeft een risico van achttien procent, tien jaar verschil van 39 procent, en bij twintig jaar verschil is de relatie eigenlijk gedoemd: er is dan 95 procent kans dat het stel het niet gaat redden.

Levensfases

Natuurlijk zijn er verschillende redenen waarom de kans steeds groter wordt dat een relatie niet gaat slagen naarmate het leeftijdsverschil groter wordt. Zo is iemand van twintig jaar oud in een hele andere levensfase dan iemand van veertig jaar oud. Je stelt dan andere prioriteiten, wilt andere dingen en denkt misschien zelfs anders. Dit kan op de lange termijn conflicten veroorzaken.

Negatieve mening

Ook kan de mening van de maatschappij voor stress zorgen, die onnodig veel druk op de relatie legt. Mensen blijven het nu eenmaal vreemd vinden wanneer iemand een relatie heeft met iemand die veel ouder of jonger is dan hij of zij. Je moet sterk in je schoenen staan om dit te kunnen negeren. Maar, zoals altijd geldt: waar een wil is, is een weg. Wanneer je met iemand een sterke klik hebt en op dezelfde manier in de relatie staat, dan kun je ook gewoon een succesvolle relatie hebben met een partner die niet dezelfde leeftijd heeft als jij.

Bron | Beau Monde, Powerofpositivity.com, Margriet
Beeld | iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending