Contacteer ons

Nieuws

Krijgt ex-vrouw Gertrude Kuyt miljoenen na haar scheiding van Dirk Kuyt?

Gepubliceerd

op

Er is nieuws rond de afwikkeling van de scheiding van Dirk Kuyt en zijn ooit grote liefde Gertrude: krijgt zij miljoenen mee… en wat houdt de voetballer zelf nog over?

De echtscheiding van voetbalicoon Dirk Kuyt (40) en zijn jeugdliefde Gertrude kwam voor velen onverwacht. Dirk en Gertrude hóórden gewoonweg bij elkaar! Vanaf jonge leeftijd waren ze samen, ze kregen vier kinderen, woonden jarenlang in Engeland en Turkije, en lieten bij terugkeer in Noordwijk een droomvilla bouwen. Wat zou er NIET goed kunnen zijn tussen de twee? Toch liep het genadeloos fout en afgelopen zomer kondigde Dirk zijn scheiding aan.

Echtscheiding

‘Het is een verdrietige situatie,’ vertelde Dirk in een ochtendkrant. ‘Zowel Gertrude als ik moeten het uit elkaar gaan verwerken en ik moet zorgen dat het ook voor de kinderen een goede plek gaat krijgen.’ De aanzet tot de echtscheiding van Dirk werd echter al eerder genomen, ontdekte Story. Uit gegevens van het Kadaster blijkt dat Dirk en Gertrude in 2003 in gemeenschap van goederen trouwden, maar dat de twee dat vóór hun echtscheiding hebben laten omzetten naar een overeenkomst onder huwelijkse voorwaarden, waarbij tot in detail aangegeven wordt wie wat krijgt van de gezamenlijke vermogens bij een mogelijk toekomstige scheiding. ‘Het gebeurt dat mensen voor de echtscheiding definitief is, bepaalde zaken onder huwelijkse voorwaarden verdelen,’ vertelt een medewerkster van de Notaristelefoon aan Story. ‘Op die manier ontstaat er geen juridische strijd, maar kan het een en ander op een chiquere manier worden verdeeld. Dan kom je er onderling beter uit.

Gezinsvilla

Bij gemeenschap van goederen beslist een rechter over de verdeling.’ Opvallend daarbij is dat Dirk en Gertrude nadat ze hun huwelijkse voorwaarden alsnog lieten vastleggen, hun gezamenlijke vastgoed verkochten: in december 2019 hun appartement in Katwijk (voor 227.000 euro) en in februari 2020 hun twee-onder-een-kapwoning in Katwijk (voor 541.000 euro). Mogelijk waren deze twee woningen onderdeel van de latere scheiding van Dirk en Gertrude. Na hun huwelijksbreuk verliet Dirk de nieuwe echtelijke gezinsvilla in Noordwijk en bleef Gertrude met de kinderen achter. Maar daar komt mogelijk snel verandering in. ‘De villa van Dirk en Gertrude staat voor 6,9 miljoen euro te koop,’ zegt een doorgaans goed ingevoerde bron tegen Story. ‘Gertrude zal dus op zoek moeten naar andere woonruimte.’

Vermogen

In 2013 kochten Dirk en Gertrude de grond met daarop de vorige villa voor 2.150.000 euro. Dat betekent niet dat een verkoop de voormalige geliefden ongeveer vijf miljoen winst oplevert: ze lieten de gekochte oude villa in zijn geheel slopen, waarna de nieuwe, enorme gezinsvilla werd gebouwd. Toch zal de verkoop nog wel een paar miljoen winst opleveren. Het is niet uitgesloten dat Gertrude dat kapitaal meekrijgt als onderdeel van haar ‘afkoopsom’, terwijl Dirk de beschikking houdt over de rest van zijn vermogen, dat door Quote geschat wordt op 26 miljoen euro.

Bron: Story Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending