Contacteer ons

Nieuws

Leontine Borsato wist allang dat Marco Borsato vreemdging

Gepubliceerd

op

Een opmerkelijk verhaal komt ons vandaag ten gehore. Het schijnt namelijk dat Leontine de vrouw van Marco Borsato al sinds 2008 weet dat Marco vreemdging met verschillende vrouwen.

Leontine besloot bij Marco te blijven en er verder geen aandacht aan te besteden. Ze zagen elkaar in dat jaar namelijk ook weinig omdat Marco bezig was met de film Wit Licht en de stichting Warchild in Afrika.

Marco beweerde altijd dar hij pas is vreemdgegaan na zijn faillissement in 2009. Toen begon zijn affaire met pianiste Iris Hond wat de Prive uiteindelijk onthulde in 2019 en daarna ging de beerput open en kwam alles in de publiciteit.

Maar Leontine wist dit toen allemaal al jaren. In 2008 versprak Marco zich namelijk al tijdens een premiere op de rode loper voor de camera van BNN.

De zanger met Italiaans bloed antwoordde namelijk op de vraag van de BNN-presentator op welke plek in de wereld hij de heetste nacht in bed heeft beleefd met zijn vrouw. Marco antwoordde dat het vorige week was en op de meegebrachte wereldkaart wees hij met een pijltje Kaapstad aan in Zuid-Afrika. Daar was hij toen voor opnames van zijn film Wit Licht. Over de details zei hij: ‘Dat horen jullie misschien nog wel een keer.’

Even later kwam Leontine, Marco’s zijn vrouw, aangelopen en zij kreeg dezelfde vraag van de BNN-presentator en zij antwoordde op de vraag dat het zeker niet Afrika was. “Ik ben daar helemaal niet geweest vorige week, ik weet niet wat dat pijltje daar doet”, aldus Leontien.

De BNN-presentator onthulde daarop dat haar Marco Kaapstad had aangewezen als de laatste plek waar hij een hete nacht in bed had beleefd met zijn vrouw. Leontine liep hierna met een woedend en bedroefd gezicht weg naar binnen. Waarschijnlijk opzoek naar Marco om hem eens aan de tand te voelen hierover.

Daarnaast laat een insider aan ons weten dat Leontine haar man verschillende keren heeft betrapt op leugens en afspraakjes met vrouwen. Wellicht wilde Leontine de waarheid niet onder ogen komen en bleef ze daarom bij hem. Nu de waarheid eindelijk boven tafel is blijkt ze Marco alweer snel vergeven te hebben en zijn ze weer bij elkaar alsof er niks gebeurd is. Dus dat Leontine van al Marco zijn avontuurtjes al veel eerder wist lijkt ons zo klaar als een klontje. Het enige is dat toen alles in de publiciteit kwam moest Leontine wel handelen en gingen ze even uit elkaar voor de publieke opinie.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending