Contacteer ons

Nieuws

Leontine Borsato wist allang dat Marco Borsato vreemdging

Gepubliceerd

op

Een opmerkelijk verhaal komt ons vandaag ten gehore. Het schijnt namelijk dat Leontine de vrouw van Marco Borsato al sinds 2008 weet dat Marco vreemdging met verschillende vrouwen.

Leontine besloot bij Marco te blijven en er verder geen aandacht aan te besteden. Ze zagen elkaar in dat jaar namelijk ook weinig omdat Marco bezig was met de film Wit Licht en de stichting Warchild in Afrika.

Marco beweerde altijd dar hij pas is vreemdgegaan na zijn faillissement in 2009. Toen begon zijn affaire met pianiste Iris Hond wat de Prive uiteindelijk onthulde in 2019 en daarna ging de beerput open en kwam alles in de publiciteit.

Maar Leontine wist dit toen allemaal al jaren. In 2008 versprak Marco zich namelijk al tijdens een premiere op de rode loper voor de camera van BNN.

De zanger met Italiaans bloed antwoordde namelijk op de vraag van de BNN-presentator op welke plek in de wereld hij de heetste nacht in bed heeft beleefd met zijn vrouw. Marco antwoordde dat het vorige week was en op de meegebrachte wereldkaart wees hij met een pijltje Kaapstad aan in Zuid-Afrika. Daar was hij toen voor opnames van zijn film Wit Licht. Over de details zei hij: ‘Dat horen jullie misschien nog wel een keer.’

Even later kwam Leontine, Marco’s zijn vrouw, aangelopen en zij kreeg dezelfde vraag van de BNN-presentator en zij antwoordde op de vraag dat het zeker niet Afrika was. “Ik ben daar helemaal niet geweest vorige week, ik weet niet wat dat pijltje daar doet”, aldus Leontien.

De BNN-presentator onthulde daarop dat haar Marco Kaapstad had aangewezen als de laatste plek waar hij een hete nacht in bed had beleefd met zijn vrouw. Leontine liep hierna met een woedend en bedroefd gezicht weg naar binnen. Waarschijnlijk opzoek naar Marco om hem eens aan de tand te voelen hierover.

Daarnaast laat een insider aan ons weten dat Leontine haar man verschillende keren heeft betrapt op leugens en afspraakjes met vrouwen. Wellicht wilde Leontine de waarheid niet onder ogen komen en bleef ze daarom bij hem. Nu de waarheid eindelijk boven tafel is blijkt ze Marco alweer snel vergeven te hebben en zijn ze weer bij elkaar alsof er niks gebeurd is. Dus dat Leontine van al Marco zijn avontuurtjes al veel eerder wist lijkt ons zo klaar als een klontje. Het enige is dat toen alles in de publiciteit kwam moest Leontine wel handelen en gingen ze even uit elkaar voor de publieke opinie.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending