Contacteer ons

Laatste Nieuws

Leontine doet keiharde onthulling over scheiding Marco Borsato

Gepubliceerd

op

Leontine Ruijters heeft onlangs in de nieuwe aflevering van Open Kaart voor het eerst uitgebreid gedeeld over de pijnlijke scheiding van Marco Borsato.

Haar verhaal geeft een indringend beeld van de emotionele strijd die ze heeft doorgemaakt.

Een Moeilijke Scheiding

In 2020 besloten Leontine en Marco, na 22 jaar huwelijk, uit elkaar te gaan. Hoewel Leontine aanvankelijk dacht dat ze de scheiding goed had verwerkt, kwam het verdriet later hard aan.

“Ik kreeg een behoorlijke klap in het verdriet en verwerken. Ik heb me de eerste twee jaar na de scheiding goed gevoeld en stond achter mijn keuze. Dat doe ik nog steeds. Maar het echte verwerken en het besef dat je geen gezin meer bent, dat dat nooit meer terugkomt, dat hakte er heel erg in,” vertelt Leontine.

Worsteling met Depress|e

Leontine onthult dat ze tijdens deze periode met een zware depress|e kampte.

“Ik heb me heel slecht en depress|ef gevoeld,” zegt ze. Deze emotionele strijd viel samen met de overgang, wat de situatie nog complexer maakte.

Ze herkende zichzelf niet meer. “Ik schrok ook van mezelf als ik in de spiegel keek. Het was een lege huls. Geen sprankeling in mijn ogen. Dat je jezelf zo niet kent, is heel gek en ik vond het lastig voor mijn kinderen dat ze het zo zagen.”

Hulp Zoeken

In deze moeilijke tijd besloot Leontine hulp te zoeken. Ze ging naar haar huisarts en begon verschillende behandelingen.

“Ik heb EMDR gedaan, ik ben aan de hormonen gegaan, ik ben aan de medicijnen gegaan. En uiteindelijk heb ik het gezien als een kans om aan mezelf te werken,” legt ze uit. Door deze stappen te ondernemen, kon ze langzaam beginnen met het verwerken van haar pijn en verdriet.

Een Nieuw Begin

Ondanks de zware periode gaat het inmiddels beter met Leontine.

Ze heeft zichzelf herontdekt en gaat nu als gelukkige vrijgezel door het leven. “Het is vrij rustig en dat geeft helemaal niet. Wat dat betreft geloof ik in het lot. Ik denk dat je er klaar voor moet zijn als mister right voorbij komt,” zegt ze optimistisch.

Leontine gelooft ook in de mogelijkheid van nieuwe liefdes: “Marco is een grote liefde geweest en ik geloof dat er nog een grote liefde op mijn pad komt.”

Leontine Ruijters‘ openhartige onthullingen over haar scheiding van Marco Borsato laten zien hoe diep een scheiding kan ingrijpen in het leven van de betrokkenen.

Haar verhaal over depress|e, verlies en uiteindelijk herstel biedt een inspirerend voorbeeld van hoe je na een zware tijd weer geluk kunt vinden.

Door hulp te zoeken en aan zichzelf te werken, heeft Leontine een nieuwe balans gevonden in haar leven. Haar geloof in het lot en de komst van een nieuwe liefde toont haar veerkracht en hoop voor de toekomst.

Bekijk hieronder het interview:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending