Contacteer ons

Nieuws

Liefde laat Frits Wester weer stralen: ‘We gaan zeker samenwonen’

Gepubliceerd

op

Niets in het leven van Frits Wester wijst er nog op dat hij een roerige periode achter de rug heeft. De politiek verslaggever van RTL voelt zich fitter en energieker dan ooit. En niet alleen omdat hij bijna anderhalf jaar clean is.

De afgelopen weken maakte Frits Wester (58) lange werkdagen. De politiek verslaggever van RTL was druk met de Tweede Kamerverkiezingen. ‘Het verschil met vier jaar geleden is dat ik nu veel vanuit huis heb gedaan,’ vertelt Frits aan Story.

Lange dagen

‘Destijds gingen alle lijsttrekkers het land in, nu waren ze constant in de televisiestudio’s en online te vinden. En ik heb alles gezien. Ik stond elke ochtend om half zes op, keek de hele dag televisie en luisterde naar alle radio-optredens van de lijsttrekkers. Zodoende was ik steeds goed voorbereid wanneer ik ze zelf sprak.’ Het waren lange dagen, maar Frits had er geen moeite mee.

Groot verschil

De drang naar alcohol om hem op te peppen, die hij in het verleden had, was er nu niet. ‘Ik ben fitter en energieker dan ooit en heb niets nodig om mezelf een boost te geven. Het enige jammere is dat de sportscholen dicht zijn. Ik vind het heerlijk om mezelf fysiek uit te dagen. Maar ook daar heb ik me bij kunnen neerleggen. Ik voel me goed. Dat is een groot verschil met een paar jaar terug. Als ik in de spiegel kijk, zie ik dat ook. Voor de rest vind ik het niet belangrijk om over die periode te blijven praten. Dat boek is dicht voor mij. Dit is mijn nieuwe leven, een leven waarin ik blij, fit en verliefd ben.’

Middelbare school

Frits maakt geen geheim meer van zijn relatie met Jeannine. ‘We kennen elkaar al meer dan veertig jaar. Op de middelbare school hadden we verkering. En zoals dat vaker gebeurt als je zo jong bent, ging het bij ons ook uit. Tien jaar geleden was ik op Vlieland en at ik met een paar vrienden in een lokaal restaurant. Er was nog een groep vrouwen. Ineens hoor ik achter me een vrouw praten. Ik riep, zonder dat ik haar gezien had: Jeannine?! En zij riep zonder dat ze mij had gezien: Frits! We draaiden naar elkaar toe en het was als vanouds. Na al die jaren herkenden we onze stemmen. Heel bijzonder. Het voelde direct vertrouwd. Maar ik was getrouwd en zij ook. Wel wisselden we telefoonnummers uit. In de jaren daarna was er telefonisch contact. De ene keer meer dan de andere keer.’

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending