Contacteer ons

Nieuws

Liefde laat Frits Wester weer stralen: ‘We gaan zeker samenwonen’

Gepubliceerd

op

Niets in het leven van Frits Wester wijst er nog op dat hij een roerige periode achter de rug heeft. De politiek verslaggever van RTL voelt zich fitter en energieker dan ooit. En niet alleen omdat hij bijna anderhalf jaar clean is.

De afgelopen weken maakte Frits Wester (58) lange werkdagen. De politiek verslaggever van RTL was druk met de Tweede Kamerverkiezingen. ‘Het verschil met vier jaar geleden is dat ik nu veel vanuit huis heb gedaan,’ vertelt Frits aan Story.

Lange dagen

‘Destijds gingen alle lijsttrekkers het land in, nu waren ze constant in de televisiestudio’s en online te vinden. En ik heb alles gezien. Ik stond elke ochtend om half zes op, keek de hele dag televisie en luisterde naar alle radio-optredens van de lijsttrekkers. Zodoende was ik steeds goed voorbereid wanneer ik ze zelf sprak.’ Het waren lange dagen, maar Frits had er geen moeite mee.

Groot verschil

De drang naar alcohol om hem op te peppen, die hij in het verleden had, was er nu niet. ‘Ik ben fitter en energieker dan ooit en heb niets nodig om mezelf een boost te geven. Het enige jammere is dat de sportscholen dicht zijn. Ik vind het heerlijk om mezelf fysiek uit te dagen. Maar ook daar heb ik me bij kunnen neerleggen. Ik voel me goed. Dat is een groot verschil met een paar jaar terug. Als ik in de spiegel kijk, zie ik dat ook. Voor de rest vind ik het niet belangrijk om over die periode te blijven praten. Dat boek is dicht voor mij. Dit is mijn nieuwe leven, een leven waarin ik blij, fit en verliefd ben.’

Middelbare school

Frits maakt geen geheim meer van zijn relatie met Jeannine. ‘We kennen elkaar al meer dan veertig jaar. Op de middelbare school hadden we verkering. En zoals dat vaker gebeurt als je zo jong bent, ging het bij ons ook uit. Tien jaar geleden was ik op Vlieland en at ik met een paar vrienden in een lokaal restaurant. Er was nog een groep vrouwen. Ineens hoor ik achter me een vrouw praten. Ik riep, zonder dat ik haar gezien had: Jeannine?! En zij riep zonder dat ze mij had gezien: Frits! We draaiden naar elkaar toe en het was als vanouds. Na al die jaren herkenden we onze stemmen. Heel bijzonder. Het voelde direct vertrouwd. Maar ik was getrouwd en zij ook. Wel wisselden we telefoonnummers uit. In de jaren daarna was er telefonisch contact. De ene keer meer dan de andere keer.’

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder

Laatste Nieuws

Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los: ”Dit is gewoon niet te geloven”

Gepubliceerd

op

Door

Het is woensdagavond en dus was het vanavond weer tijd voor een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm. Kijkers zijn weer massaal in de pen geklommen om te reageren op de deelnemers en dat is niet zonder reden. Lees snel verder!

Kijkers irriteren zich kapot

Vanavond konden we zien hoe de twee Belgische zussen Kateryna en Alisa een week lang hun rijkeluis leventje inruilden voor de armoede van moeder Saskia en haar dochter Luna.
De vermogende zussen hebben een bedrijf in de beauty-branche. Bij Kateryna kun je bijvoorbeeld terecht voor permanente make-up. Alisa is voornamelijk actief in Dubai. Daar zit ze in de botox en de fillers. Financieel gaat het fantastisch en de zussen hebben geld als water. Feestjes, massages en extreem veel winkelen: niets is voor hen teveel gevraagd.
Kijkers van Steenrijk, Straatarm irriteren zich echter mateloos aan de houding van de twee zussen. Op X gaat het dan ook helemaal los. Onderstaand enkele reacties:

Saskia en Luna

Hoe anders ziet het leven eruit voor moeder Saskia en haar dochter Luna. Samen met hulphond Cyiara wonen ze in een flat in Hoogeveen.
Als moeder probeert Saskia haar dochter alles te geven qua spullen, maar haar budget laat dat niet toe. Saskia heeft een bijstandsuitkering en dat is geen vetpot.
Nadat de vaste lasten zijn betaald, blijft er soms niet eens voldoende geld over voor een warme maaltijd. Soms moeten moeder en dochter ’s avonds brood eten. Dat gebeurt tweemaal per week.
Hoewel Saskia het niet makkelijk heeft, zijn sommige kijkers niet bepaald mild voor haar. Onderstaand enkele reacties:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Dames gaan even lekker op een paaltje zitten maar vergeten klein detail

Gepubliceerd

op

Door

Dames in de Franse stad Toulouse gingen even lekker op een paaltje zitten om hun broodje op te eten. Ze vergaten alleen een klein detail. Die paaltjes zijn namelijk niet om op te zitten maar om het verkeer tegen te houden. Tot hilariteit van de leverancier natuurlijk.

Op een paaltje zitten

Als we het hebben over vrouwen die op een paaltje zitten dan hebben we het meestal over een bepaalde niche. Zo betrapten we al eens deze dame die haar behoefte met een paaltje deelde. Toch gaat het bij deze twee vrouwen niet over smeerpijperij maar over een leuke grap.

Als een leverancier in de stad Toulouse wil komen, dan zal hij door een sluisje moeten. Dit sluisje is beveiligd met inzakkende paaltjes, zodat alleen de mensen met toestemming er doorheen kunnen. De leverancier had toestemming en toen hij aan kwam rijden, zag hij twee dames hun broodje eten op het paaltje. Als hij vraagt of hij er door mag, zakken de paaltjes plots in. De dames rollen met hun broodje over de grond.

Het filmpje

 

Lees verder

Laatste Nieuws

Evelien uit Lang Leve de Liefde is superdronken en laat iets teveel zien!

Gepubliceerd

op

Door

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedoet dan ben je natuurlijk opzoek naar de ware liefde. Je komt in een luxe villa terecht met een wildvreemde die ook opzoek is naar de ware. De kans dat jij hand in hand naar buiten loopt in LLDL is ongeveer 6 procent. Een stuk hoger dan concurrent First Dates waar het slagingspercentage maar 0,6 procent is. De reden hiervoor is natuurlijk dat een date in LLDL vele malen langer duurt dan een date in First Dates. Namelijk minimaal 24 uur. Na deze 24 uur kun je ervoor kiezen om je date te verlengen of af te breken. Het programma heeft een aantal trucjes in petto om het ijs tussen de deelnemers een beetje te kunnen breken. Je kunt bijvoorbeeld een drankje doen, of in de hottub springen. Een combinatie van deze twee blijkt een goede ijsbreker te zijn. Soms iets té goed.

Evelien compleet de weg kwijt in Lang Leve de Liefde

In 2021 deed Evelien mee aan LLDL, samen met Ruben. De twee besloten om een paar drankjes te doen om vervolgens in de hottub te springen. Het warme water van de hottub zorgt er soms voor dat deelnemers zich even niet goed voelen. Wanneer je dit combineert met een drankje of 6, dan is het natuurlijk raak. Wanneer je ook nog de spanning in je lijf hebt van 20 camera’s die op je gericht zijn dan heb je de poppen natuurlijk aan het dansen. Evelien had duidelijk iets te diep in het glaasje gekeken, en het werd eventjes allemaal teveel tijdens de date. Gelukkig heeft de zorgzame Ruben een teiltje voor Evelien gehaald. De beelden gaan momenteel keihard rond op social media, vandaar dat we even terugblikken op deze heerlijke date:

Lees verder

Trending