Contacteer ons

Nieuws

‘Lil’ Kleine, ga dus even naar een afkickkliniek voor je cokegebruik’

Gepubliceerd

op

Het is een gotspe dat Lil’ Kleine al zo snel na het Ibiza-drama nieuwe muziek wil uitbrengen. Hij moet misschien eerst even naar een afkickkliniek. Dat zegt showbizzwatcher FawryNotSawry in RoddelLoog.

Lil’ Kleine heeft nog steeds last van de vermeende mishandeling van Jaimie Vaes, waarvoor hij twee nachten in de Spaanse cel heeft gezeten. Inmiddels is alles weer pais en vree en worden de twee weer tortelduifjes genoemd. “Ik denk ook dat ze puur uit elkaar moesten gaan voor de serie”, zegt FawryNotSawry, wijzend op haar realityserie.

Pr-stunt

Hun korte relatiepauze was gewoon een pr-stunt, zegt Fawry in zijn programma RoddelLoog van Rumag TV. “Het management heeft tegen ze gezegd: ‘Jongens, misschien is het handig voor de media dat jullie even uit elkaar gaan.’ Ik denk dat het echt puur carrièrewise is.”

Waar Jaimie een soap heeft, komt Lil’ Kleine binnenkort met nieuwe muziek. “Ik vind het niet zo heel slim. Hij is natuurlijk heel slecht in het nieuws gekomen. Dit is natuurlijk wel iets heftigs en heel veel mensen hebben hem wel een beetje uitgekotst. Huiselijk geweld is niet zomaar iets natuurlijk”, zegt Fawry.

Cokegebruik

Wat adviseert Fawry aan Lil’ Kleine? “Ik had gedacht: laat even een halfjaar, driekwart jaar of een jaar niets van je horen. Even chill. Ga even naar een afkickkliniek voor je cokegebruik, denk even aan jezelf en denk even aan je gezin, want je hebt een gezin, en kom dán terug met een hele zielige Videoland-documentaire.”

Wat voor Videoland-docu? “Over dat je verbeterd bent en echt een man bent geworden en dat je er bent voor je kind en vrouw. Dán pas moet je album uitkomen en heeft Nederland je weer omarmd. Dan denken ze: wat zielig eigenlijk, je hebt issues gehad vanwege je jeugd. Zo gaat het altijd in die Videoland-docu’s.”

Optreden

Zelf heeft Fawry totáál geen zin in een album van Lil’ Kleine. “Ik zit niet te wachten op een album van hem.”

Hij vraagt zich af hoe anderen daarover denken. “Kan hij weer optreden? Kan hij straks gewoon weer het land in of krijgt hij heel veel sh*t over zich heen? Hij heeft nu een vrouw geslagen met een fles wijn. Iedereen weet dat dat waar is.”

RoddelLoog

De nieuwste aflevering van de RoddelLoog:

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending