Contacteer ons

Nieuws

‘Lil’ Kleine, ga dus even naar een afkickkliniek voor je cokegebruik’

Gepubliceerd

op

Het is een gotspe dat Lil’ Kleine al zo snel na het Ibiza-drama nieuwe muziek wil uitbrengen. Hij moet misschien eerst even naar een afkickkliniek. Dat zegt showbizzwatcher FawryNotSawry in RoddelLoog.

Lil’ Kleine heeft nog steeds last van de vermeende mishandeling van Jaimie Vaes, waarvoor hij twee nachten in de Spaanse cel heeft gezeten. Inmiddels is alles weer pais en vree en worden de twee weer tortelduifjes genoemd. “Ik denk ook dat ze puur uit elkaar moesten gaan voor de serie”, zegt FawryNotSawry, wijzend op haar realityserie.

Pr-stunt

Hun korte relatiepauze was gewoon een pr-stunt, zegt Fawry in zijn programma RoddelLoog van Rumag TV. “Het management heeft tegen ze gezegd: ‘Jongens, misschien is het handig voor de media dat jullie even uit elkaar gaan.’ Ik denk dat het echt puur carrièrewise is.”

Waar Jaimie een soap heeft, komt Lil’ Kleine binnenkort met nieuwe muziek. “Ik vind het niet zo heel slim. Hij is natuurlijk heel slecht in het nieuws gekomen. Dit is natuurlijk wel iets heftigs en heel veel mensen hebben hem wel een beetje uitgekotst. Huiselijk geweld is niet zomaar iets natuurlijk”, zegt Fawry.

Cokegebruik

Wat adviseert Fawry aan Lil’ Kleine? “Ik had gedacht: laat even een halfjaar, driekwart jaar of een jaar niets van je horen. Even chill. Ga even naar een afkickkliniek voor je cokegebruik, denk even aan jezelf en denk even aan je gezin, want je hebt een gezin, en kom dán terug met een hele zielige Videoland-documentaire.”

Wat voor Videoland-docu? “Over dat je verbeterd bent en echt een man bent geworden en dat je er bent voor je kind en vrouw. Dán pas moet je album uitkomen en heeft Nederland je weer omarmd. Dan denken ze: wat zielig eigenlijk, je hebt issues gehad vanwege je jeugd. Zo gaat het altijd in die Videoland-docu’s.”

Optreden

Zelf heeft Fawry totáál geen zin in een album van Lil’ Kleine. “Ik zit niet te wachten op een album van hem.”

Hij vraagt zich af hoe anderen daarover denken. “Kan hij weer optreden? Kan hij straks gewoon weer het land in of krijgt hij heel veel sh*t over zich heen? Hij heeft nu een vrouw geslagen met een fles wijn. Iedereen weet dat dat waar is.”

RoddelLoog

De nieuwste aflevering van de RoddelLoog:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending