Contacteer ons

Nieuws

‘Lil’ Kleine, ga dus even naar een afkickkliniek voor je cokegebruik’

Gepubliceerd

op

Het is een gotspe dat Lil’ Kleine al zo snel na het Ibiza-drama nieuwe muziek wil uitbrengen. Hij moet misschien eerst even naar een afkickkliniek. Dat zegt showbizzwatcher FawryNotSawry in RoddelLoog.

Lil’ Kleine heeft nog steeds last van de vermeende mishandeling van Jaimie Vaes, waarvoor hij twee nachten in de Spaanse cel heeft gezeten. Inmiddels is alles weer pais en vree en worden de twee weer tortelduifjes genoemd. “Ik denk ook dat ze puur uit elkaar moesten gaan voor de serie”, zegt FawryNotSawry, wijzend op haar realityserie.

Pr-stunt

Hun korte relatiepauze was gewoon een pr-stunt, zegt Fawry in zijn programma RoddelLoog van Rumag TV. “Het management heeft tegen ze gezegd: ‘Jongens, misschien is het handig voor de media dat jullie even uit elkaar gaan.’ Ik denk dat het echt puur carrièrewise is.”

Waar Jaimie een soap heeft, komt Lil’ Kleine binnenkort met nieuwe muziek. “Ik vind het niet zo heel slim. Hij is natuurlijk heel slecht in het nieuws gekomen. Dit is natuurlijk wel iets heftigs en heel veel mensen hebben hem wel een beetje uitgekotst. Huiselijk geweld is niet zomaar iets natuurlijk”, zegt Fawry.

Cokegebruik

Wat adviseert Fawry aan Lil’ Kleine? “Ik had gedacht: laat even een halfjaar, driekwart jaar of een jaar niets van je horen. Even chill. Ga even naar een afkickkliniek voor je cokegebruik, denk even aan jezelf en denk even aan je gezin, want je hebt een gezin, en kom dán terug met een hele zielige Videoland-documentaire.”

Wat voor Videoland-docu? “Over dat je verbeterd bent en echt een man bent geworden en dat je er bent voor je kind en vrouw. Dán pas moet je album uitkomen en heeft Nederland je weer omarmd. Dan denken ze: wat zielig eigenlijk, je hebt issues gehad vanwege je jeugd. Zo gaat het altijd in die Videoland-docu’s.”

Optreden

Zelf heeft Fawry totáál geen zin in een album van Lil’ Kleine. “Ik zit niet te wachten op een album van hem.”

Hij vraagt zich af hoe anderen daarover denken. “Kan hij weer optreden? Kan hij straks gewoon weer het land in of krijgt hij heel veel sh*t over zich heen? Hij heeft nu een vrouw geslagen met een fles wijn. Iedereen weet dat dat waar is.”

RoddelLoog

De nieuwste aflevering van de RoddelLoog:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending