Contacteer ons

Nieuws

Linda de Mol kan niet poepen: ‘Lukt echt niet’

Gepubliceerd

op

Linda de Mol vindt het verschrikkelijk om buiten haar eigen huis te poepen. Of ze nou op de filmset staat of in de televisiestudio: bij aandrang knijpt ze haar billen, zonodig urenlang, tegen elkaar aan.

Thuis vindt Linda het heerlijk om zichzelf uitgebreid te laten gaan op het toilet, maar buitenshuis is dat wel anders, vertelt ze in het bruine nummer van de LINDA. “Bij andere toiletten weet ik niet hoe snel ik er met mijn lichte vorm van smetvrees weg moet komen”, aldus de televisiekoningin van SBS 6.

Number two

Áls Linda al buitenshuis naar de wc gaat, bijvoorbeeld in de Talpa-studio, dan is het hoogstens om haar blaas even snel te legen. “Ik bezoek ze sowieso hooguit voor een plasje, want number two lukt me alleen in the privacy of my home. Ik laat mensen graag in de waan dat BN’ers naar bloemetjes ruiken.”

Een ongekend slechte gewoonte van Linda, want je poep ophouden kan leiden tot chronische constipatie en dat is echt verschrikkelijk hinderlijk. “Schijnt reuze ongezond te zijn trouwens, dat ophouden, maar ik kan het echt niet”, verdedigt de televisiester zich.

Setbuik

Inmiddels is Linda een heuse kampioen ophouden geworden. Eind vorig jaar draaide ze zeven weken lang de film Alles op Tafel en de opnames duurden van 16.00 tot 2.00 uur. Er werkten in totaal dertig mensen aan mee. “Met slechts één bruikbaar toilet. Gevalletje ophouden dus tot ik midden in de nacht thuiskwam.”

Veel acteurs hebben daardoor een ‘setbuik’. “Een buik die eruitziet of je vijf maanden zwanger bent omdat je je gegooid hebt.”

Vijf toiletten

Gelukkig heeft Linda thuis genoeg mogelijkheden om naar het toilet te gaan, ook als haar jongere vriend of een van haar kinderen het eten van gisteren eruit drukt. Ze heeft namelijk vijf toiletten. “En ze zijn ook nog allemaal in gebruik.”

Eén van die toiletten wordt gebruikt door Linda’s onderdanen. “Die in de kelder door mensen die onderhoud komen doen.”

LINDA.

De nieuwste editie van LINDA., ‘Shit happens’, ligt op dit moment in de supermarkten.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending