Contacteer ons

Nieuws

Maak je borst maar nat! ’Zaterdag eerste sneeuwval van betekenis in heel Nederland’

Gepubliceerd

op

Ijsselstein – Koning winter dient zich aan. Zaterdag is er namelijk een goede kans dat het in heel Nederland gaat sneeuwen. Kunnen de sleetjes dan eindelijk voor het eerst in het jaar uit de schuur worden gehaald?

„We verwachten dat op zaterdag voor het eerst sneeuw van betekenis kan vallen”, zegt Johnny Willemsen. Hij is weerman bij Weeronline.
„Waarschijnlijk begint het tegen het einde van de middag met sneeuwen in Zeeland, Noord-Holland en Zuid-Holland. In de avond en nacht kan dit verplaatsen naar de rest van het land, waarbij maximaal vier centimeter sneeuw kan vallen.”

’Pret kan snel over zijn’
Toch zitten er nog wel mitsen en maren aan, voordat de sneeuwlaarzen uit de kast kunnen worden getrokken. „Zo is het de vraag hoeveel winterse neerslag in het Oosten van het land neerdaalt. Ook kan het zondagochtend gaan regen in het Westen, waardoor de sneeuwpret al verdwenen is als mensen wakker worden.”
De sneeuwpartij kan mogelijk ook weer voor drukte zorgen in de natuur. Afgelopen weekend leidde plaatselijke sneeuwval in Zuid-Limburg tot veel bezoekers. Wegen moesten worden afgezet en het werd een puinhoop. „Als het door heel Nederland sneeuwt, verspreiden de mensen natuurlijk ook wat meer”, vertelt Imke Boerma van Staatsbosbeheer. „Je zal dan niet zulke taferelen zien.”

’Natuur is goed voor lichaam en geest’
Toch verwacht Boerma dat meer mensen op pad gaan. „En dat is ook logisch en fijn. De natuur in is goed voor lichaam en geest, dus we nodigen ook iedereen uit om die mooie winterse natuurgebieden in te trekken.”
Ook in de rest van Europa wordt er een goede winterse bui verwacht, zegt wintersportweerman Hajo Smit. „In Wallonië en de Ardennen is het al aan het sneeuwen. Daarnaast verwachten we ook een wit pak in delen van Duitsland, Frankrijk en Spanje.”
Dat maakt het voor de wintersportliefhebber wel extra zuur. „De pistes liggen er prachtig bij en het is ook nog eens enorm rustig”, zegt Smit vanuit de Oostenrijkse bergen. „Maar op veel plekken zijn liften gesloten en blijven de mensen weg. Daarom wordt het hopen dat we volgend seizoen de pret weer allemaal kunnen inhalen.”
Bron: De Telegraaf Beeld: Youtube<

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending