Contacteer ons

Nieuws

Maak kennis met de 31-jarige man die ‘extreem verliefd’ is op 91-jarige vriendin en ze hebben rare fetisjen

Gepubliceerd

op

Iedereen heeft zijn eigen fetisj, sommigen vinden raar wat anderen misschien leuk vinden, maar dat is precies hoe mensen zijn geboren, ze kunnen niet controleren waar ze van houden. Als het op liefde aankomt, is het een heel ander verhaal.

Het is waar, je kiest niet op wie je verliefd wordt, maar je hebt over het algemeen een type persoon waarvoor je de neiging hebt om voor te vallen of aantrekkelijk te vinden en uiteindelijk de hele tijd verliefd op te worden.

Liefde is iets grappig en wanneer het je overkomt, hebben mensen de neiging om het te waarderen en zich gelukkig te voelen voor het stel dat elkaar net heeft gevonden.

De relatie tussen het stel werd populair door de documentaire genaamd Extreme Love. In de documentaire legt Jones zijn extreme aantrekkingskracht uit op vrouwen die veel ouder zijn dan hij. Hij zegt dat hij op die manier gewoon ‘raar’ is.

Toen Marjorie werd gevraagd hoe ze zich voelde over de manier waarop de dingen liepen, beweert ze erg gevleid te zijn toen Kyle voor het eerst met haar babbelde.

Het was een zeer opwindende ervaring om iemand na zoveel jaren achter haar aan te krijgen, het was spannender omdat Kyle in vergelijking met haar zo’n jonge man was die zoveel interesse in haar toonde.

Voor Marjorie voelt het af en toe aan alsof hij een zoon voor haar is, totdat ze samen in bed springen en alles een hele andere wending nemen en haar perspectief op hun relatie veranderen.

Het stel beweert dat hun relatie niet alleen gaat om voor elkaar te zorgen en er voor elkaar te zijn, maar het is ook een ​​zeer s*ksuele relatie. Ze praten af ​​en toe over de telefoon, maar dingen worden heel vaak heel s*ksueel.

Kyle zegt dat hij geïnteresseerd is in alle dingen waar vrouwen zich zorgen over maken als ze ouder worden.

Hij vindt neklijnen en rimpels aantrekkelijk, hij houdt van het feit dat borsten beginnen te zakken en is niet een erg grote fan van plastische chirurgie.

Hij wordt zelfs zeer aangetrokken door vrouwen die grijs zijn, of zoals hij het noemt ‘platina-haar’. Maar er zijn nadelen aan het daten met vrouwen die veel ouder zijn.

Blijkbaar was de laatste keer dat hij naar Florida ging drie van zijn exen overleden. Mensen zijn over het algemeen ook wantrouwend over zijn bedoelingen wanneer hij met vrouwen begint te daten.

Ze denken dat het gaat om het geld of de erfenis die hij zal krijgen, maar dat is helemaal niet de reden dat hij op oudere vrouwen valt.

Hij voelt zich gewoon tot hen aangetrokken en het is heel natuurlijk. Meestal zijn de kinderen van de vrouwen met wie hij uitgaat niet erg op hem gesteld, maar wie kan hen dat kwalijk nemen.

Kyle is officieel single en ziet maximaal 5 vrouwen tegelijk. Hij neemt ze mee op een date en neemt ze zelfs mee naar huis om zijn moeder te ontmoeten.

Hij ontmoette Marjorie voor het eerst in 2009 in een boekenwinkel waar ze werkte. Hij vroeg haar uit en ze zei meteen ja.

Destijds was ze 37 jaar vrijgezel nadat ze uit elkaar was gegaan met haar man, met wie ze zes kinderen had.

Ze werd jaloers op de andere vrouwen die Kyle zag, maar na verloop van tijd raakte ze eraan gewend, omdat hij haar altijd verzekerde dat ze de beste was van hen allemaal.

Bekijk voor verdere informatie de video hieronder:

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending