Contacteer ons

Nieuws

Maak kennis met de 31-jarige man die ‘extreem verliefd’ is op 91-jarige vriendin en ze hebben rare fetisjen

Gepubliceerd

op

Iedereen heeft zijn eigen fetisj, sommigen vinden raar wat anderen misschien leuk vinden, maar dat is precies hoe mensen zijn geboren, ze kunnen niet controleren waar ze van houden. Als het op liefde aankomt, is het een heel ander verhaal.

Het is waar, je kiest niet op wie je verliefd wordt, maar je hebt over het algemeen een type persoon waarvoor je de neiging hebt om voor te vallen of aantrekkelijk te vinden en uiteindelijk de hele tijd verliefd op te worden.

Liefde is iets grappig en wanneer het je overkomt, hebben mensen de neiging om het te waarderen en zich gelukkig te voelen voor het stel dat elkaar net heeft gevonden.

De relatie tussen het stel werd populair door de documentaire genaamd Extreme Love. In de documentaire legt Jones zijn extreme aantrekkingskracht uit op vrouwen die veel ouder zijn dan hij. Hij zegt dat hij op die manier gewoon ‘raar’ is.

Toen Marjorie werd gevraagd hoe ze zich voelde over de manier waarop de dingen liepen, beweert ze erg gevleid te zijn toen Kyle voor het eerst met haar babbelde.

Het was een zeer opwindende ervaring om iemand na zoveel jaren achter haar aan te krijgen, het was spannender omdat Kyle in vergelijking met haar zo’n jonge man was die zoveel interesse in haar toonde.

Voor Marjorie voelt het af en toe aan alsof hij een zoon voor haar is, totdat ze samen in bed springen en alles een hele andere wending nemen en haar perspectief op hun relatie veranderen.

Het stel beweert dat hun relatie niet alleen gaat om voor elkaar te zorgen en er voor elkaar te zijn, maar het is ook een ​​zeer s*ksuele relatie. Ze praten af ​​en toe over de telefoon, maar dingen worden heel vaak heel s*ksueel.

Kyle zegt dat hij geïnteresseerd is in alle dingen waar vrouwen zich zorgen over maken als ze ouder worden.

Hij vindt neklijnen en rimpels aantrekkelijk, hij houdt van het feit dat borsten beginnen te zakken en is niet een erg grote fan van plastische chirurgie.

Hij wordt zelfs zeer aangetrokken door vrouwen die grijs zijn, of zoals hij het noemt ‘platina-haar’. Maar er zijn nadelen aan het daten met vrouwen die veel ouder zijn.

Blijkbaar was de laatste keer dat hij naar Florida ging drie van zijn exen overleden. Mensen zijn over het algemeen ook wantrouwend over zijn bedoelingen wanneer hij met vrouwen begint te daten.

Ze denken dat het gaat om het geld of de erfenis die hij zal krijgen, maar dat is helemaal niet de reden dat hij op oudere vrouwen valt.

Hij voelt zich gewoon tot hen aangetrokken en het is heel natuurlijk. Meestal zijn de kinderen van de vrouwen met wie hij uitgaat niet erg op hem gesteld, maar wie kan hen dat kwalijk nemen.

Kyle is officieel single en ziet maximaal 5 vrouwen tegelijk. Hij neemt ze mee op een date en neemt ze zelfs mee naar huis om zijn moeder te ontmoeten.

Hij ontmoette Marjorie voor het eerst in 2009 in een boekenwinkel waar ze werkte. Hij vroeg haar uit en ze zei meteen ja.

Destijds was ze 37 jaar vrijgezel nadat ze uit elkaar was gegaan met haar man, met wie ze zes kinderen had.

Ze werd jaloers op de andere vrouwen die Kyle zag, maar na verloop van tijd raakte ze eraan gewend, omdat hij haar altijd verzekerde dat ze de beste was van hen allemaal.

Bekijk voor verdere informatie de video hieronder:

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending