Contacteer ons

Nieuws

Maak kennis met de 31-jarige man die ‘extreem verliefd’ is op 91-jarige vriendin en ze hebben rare fetisjen

Gepubliceerd

op

Iedereen heeft zijn eigen fetisj, sommigen vinden raar wat anderen misschien leuk vinden, maar dat is precies hoe mensen zijn geboren, ze kunnen niet controleren waar ze van houden. Als het op liefde aankomt, is het een heel ander verhaal.

Het is waar, je kiest niet op wie je verliefd wordt, maar je hebt over het algemeen een type persoon waarvoor je de neiging hebt om voor te vallen of aantrekkelijk te vinden en uiteindelijk de hele tijd verliefd op te worden.

Liefde is iets grappig en wanneer het je overkomt, hebben mensen de neiging om het te waarderen en zich gelukkig te voelen voor het stel dat elkaar net heeft gevonden.

De relatie tussen het stel werd populair door de documentaire genaamd Extreme Love. In de documentaire legt Jones zijn extreme aantrekkingskracht uit op vrouwen die veel ouder zijn dan hij. Hij zegt dat hij op die manier gewoon ‘raar’ is.

Toen Marjorie werd gevraagd hoe ze zich voelde over de manier waarop de dingen liepen, beweert ze erg gevleid te zijn toen Kyle voor het eerst met haar babbelde.

Het was een zeer opwindende ervaring om iemand na zoveel jaren achter haar aan te krijgen, het was spannender omdat Kyle in vergelijking met haar zo’n jonge man was die zoveel interesse in haar toonde.

Voor Marjorie voelt het af en toe aan alsof hij een zoon voor haar is, totdat ze samen in bed springen en alles een hele andere wending nemen en haar perspectief op hun relatie veranderen.

Het stel beweert dat hun relatie niet alleen gaat om voor elkaar te zorgen en er voor elkaar te zijn, maar het is ook een ​​zeer s*ksuele relatie. Ze praten af ​​en toe over de telefoon, maar dingen worden heel vaak heel s*ksueel.

Kyle zegt dat hij geïnteresseerd is in alle dingen waar vrouwen zich zorgen over maken als ze ouder worden.

Hij vindt neklijnen en rimpels aantrekkelijk, hij houdt van het feit dat borsten beginnen te zakken en is niet een erg grote fan van plastische chirurgie.

Hij wordt zelfs zeer aangetrokken door vrouwen die grijs zijn, of zoals hij het noemt ‘platina-haar’. Maar er zijn nadelen aan het daten met vrouwen die veel ouder zijn.

Blijkbaar was de laatste keer dat hij naar Florida ging drie van zijn exen overleden. Mensen zijn over het algemeen ook wantrouwend over zijn bedoelingen wanneer hij met vrouwen begint te daten.

Ze denken dat het gaat om het geld of de erfenis die hij zal krijgen, maar dat is helemaal niet de reden dat hij op oudere vrouwen valt.

Hij voelt zich gewoon tot hen aangetrokken en het is heel natuurlijk. Meestal zijn de kinderen van de vrouwen met wie hij uitgaat niet erg op hem gesteld, maar wie kan hen dat kwalijk nemen.

Kyle is officieel single en ziet maximaal 5 vrouwen tegelijk. Hij neemt ze mee op een date en neemt ze zelfs mee naar huis om zijn moeder te ontmoeten.

Hij ontmoette Marjorie voor het eerst in 2009 in een boekenwinkel waar ze werkte. Hij vroeg haar uit en ze zei meteen ja.

Destijds was ze 37 jaar vrijgezel nadat ze uit elkaar was gegaan met haar man, met wie ze zes kinderen had.

Ze werd jaloers op de andere vrouwen die Kyle zag, maar na verloop van tijd raakte ze eraan gewend, omdat hij haar altijd verzekerde dat ze de beste was van hen allemaal.

Bekijk voor verdere informatie de video hieronder:

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending