Contacteer ons

Nieuws

Man Bibian Mentel: ‘Ik voel haar nog steeds’

Gepubliceerd

op

De man van Bibian Mentel – Edwin Spee – is dit weekend aanwezig bij de boekpresentatie van het boek ‘Leef’ dat Bibian schreef. Daar vertelt hij ook hoe het nu met hem gaat sinds het overlijden van zijn geliefde en positieve vrouw.

Man Bibian Mentel

‘Natuurlijk had ik haar er graag bij gehad’, laat Edwin aan RTL Boulevard weten. ‘Maar dit is een fijne manier om nog met haar bezig te zijn.’ Daarnaast is Bibian nog heel dicht bij Edwin. ‘Ik voel haar nog echt. De energie die we samen hadden, die voel ik nog steeds.’

Wisselvallige gevoelens

Ook de vraag hoe het met Edwin gaat komt aanbod tijdens het interview. ‘Een beetje zoals het weer van vorige week’, zegt hij. ‘Heel wisselvallig. Het ene moment schijnt de zon, en het andere moment krijg je een bak sneeuw in je nek. En verder weet ik het nog niet.’

Sterk en rustig

Toch staat hij erg rustig in het leven momenteel en ook Edwin zelf ziet in dat daar verbazing over kan ontstaan. ‘Ik denk dat een heel hoop mensen verbaasd zijn hoe rustig en sterk ik momenteel in het leven sta’, aldus Edwin. Hij laat weten dat die rust door Bibian komt. ‘Dat komt juist door de positieve kracht en de energie die we de afgelopen jaren met elkaar hebben opgebouwd.’

Als een warme deken

Begin april was de uitvaart van de topsportster. Langs de afscheidsroute stonden duizenden mensen die Bibian een laatste eer wilden bewijzen. Edwin heeft dat ervaren als “een warme deken”. ‘Duizenden mensen die langs de weg stonden is echt hartverwarmend. Sommige mensen ken je, maar de meeste geen eens.’

Afscheid met een grote glimlach

Bibian stond bij iedereen bekend als een positief mens. Zelfs na alle operaties bleef de oud-snowboardster optimistisch. Edwin kijkt dan ook met trots terug op die manier hoe zijn vrouw in het leven stond. ‘Tot de laatste seconden van het afscheid was ze enorm positief, met een grote lach.’

View this post on Instagram

A post shared by Bibian Mentel (@bibianmentel)

Bron: Flaironline.nl, Story Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending