Contacteer ons

Nieuws

Man ‘trouwt’ opnieuw met zijn vrouw omdat hij niets meer van hun eerste huwelijk weet

Gepubliceerd

op

De 71-jarige Bill Duncan stapte onlangs voor de tweede keer in het huwelijksbootje met zijn vrouw Anne. Tenminste, symbolisch. Om een best verdrietige reden.

Bill heeft Alzheimer en is vrijwel alles van zijn eerste huwelijk vergeten. Sterker nog: hij beschouwt Anne niet als zijn vrouw met wie hij al jarenlang samen is, maar als zijn nieuwe vriendin. Hoewel de aanleiding dus treurig is, was het voor het koppel een prachtige dag.

Aanzoek

Volgens de Britse The Times zijn Bill en Anne al achttien jaar samen. Hoewel het koppel twaalf jaar geleden al trouwde, kan Bill zich hier amper nog wat van herinneren. Sinds zijn diagnose heeft Anne de zorg van Bill op zich genomen, wat niet altijd even makkelijk is geweest. De dementie zorgde er namelijk ook nog voor dat Bill een spraakstoornis ontwikkelde, waardoor de communicatie tussen de twee extra moeizaam verloopt. Annes verbazing was dan ook groot toen Bill onlangs op zijn knieën ging en duidelijk hoorbaar om haar hand vroeg.

Menens

Bill raakte waarschijnlijk geïnspireerd toen het koppel vorige maand op de bruiloft van een familielid was. “Bill vertelde dat moment dat hij zo gelukkig met me is en dolgraag een officiële verbintenis met me wil”, zo vertelt Anne. “Hij vond het, ook al zijn we al twaalf jaar getrouwd, de hoogste tijd zijn jawoord te geven. Ik dacht dat hij zou vergeten dat hij me vroeg, maar de volgende dag vroeg hij me opnieuw. Toen wist ik dat hij het meende.”

Diepe indruk

Omdat de kans groot was dat Bill alles weer zou vergeten, heeft Anne de bruiloft zo snel mogelijk geregeld. En het was het allemaal waard: de hernieuwde verbintenis maakte namelijk diepe indruk op haar man. “Hij heeft het er dagelijks over en voelt zich de gelukkigste man op aarde. Het was  – ook al zijn de omstandigheden verdrietig – toch voor de tweede keer de mooiste dag in ons leven. Dat vindt ook onze dochter Andrea die ons in de achtertuin begeleidde naar het ‘altaar’. Zij en ik zagen hoe Bill straalde. Wat er in zijn hoofd omging weten we niet precies. Hij beschouwt mij als zijn nieuwe vriendin, vrouw, waarmee hij oud wil worden. Dus ik gun hem dit ‘huwelijk’ van harte.”

‘Compleet andere man’

Hun tweede ‘huwelijk’ heeft een positieve invloed op hun relatie gehad. Bill is volgens Anne een compleet andere man geworden. “Sinds zijn diagnose zijn uitingen van genegenheid schaars geworden bij hem. Maar nu straalt hij en overlaadt hij mij dagelijks met kussen en knuffels. Ik kan zien dat hij nog steeds zielsveel van me houdt. En ik van hem. Ook al is hij de oude Bill niet meer en zal hij verder achteruit gaan.” Mocht Bill nog een keer op zijn knieën gaan, dan zal Anne zonder twijfel wéér ‘ja’ zeggen. “Ik doe alles om hem nog een paar momenten extra geluk te geven. Dementie mag dan wel onze herinneringen hebben vervaagd, we kunnen ook bouwen aan nieuwe.”

A man with dementia has remarried his wife of 12 years having forgotten their first wedding and becoming convinced that she was his new girlfriend.

Geplaatst door The Times and The Sunday Times op Donderdag 22 augustus 2019

Bron | The Times, Margriet Beeld | iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending