Contacteer ons

Showbizz

Marcel van Roosmalen beledigt voetbalvrouwen: ,,Op tijd thuis om te koken”

Gepubliceerd

op

Columnist Marcel van Roosmalen heeft zich deze ‘sportzomer’ in een bad van zwartgalligheid gedompeld. In zijn gesproken column in de Oranjezomer mepte Van Roosmalen denigrerend naar de Oranjevrouwen die na een strafschoppenreeks verloren van de Verenigde Staten.

,,Ze waren in ieder geval op tijd thuis om te koken”, beet Van Roosmalen de sporters toe. Het was vrij naar Pim Fortuin, die ooit tegen Den Haag Vandaag-verslaggeefster Wouke van Scherrenburg zei: ‘Mens ga toch koken’.

‘Bal overspelen’

,,Leeuwinnen tegen VS was een hele slechte wedstrijd”, stelde Van Roosmalen in zijn column Buitenspel. ,,Het voetbal was erbarmelijk. De beproefde tactiek van de bal drie keer overspelen zonder dat de bal van hun voet springt, kwam niet uit de verf…”

De columnist had voor talkshowhost van RTL4, Humberto Tan, ook nog wat azijn over. Het feit dat de Olympische sporters dagelijks aanschuiven bij Humberto, zint hem niet. Van Roosmalen vindt het allemaal veel te positief voor TeamNL.

TeamNL

,,Waarom moet iedereen die een medaille wint naar Humberto Tan toe? Omdat ze zeker weten dat er geen kritisch woord valt. Die gespeelde blijheid, dat geslijm, nietszeggende interviews. En het ergste vind ik dat dat beleid is”, aldus Van Roosmalen.

Van Roosmalen keert binnenkort met Gijs Groenteman terug op tv met het hilarische Media Inside. De satire van het duo over gebeurtenissen in de media viel goed in de smaak. De twee zijn ook van plan om samen de theaters in te gaan.

Nog een week te gaan met de Olympische Spelen en dan is de sportzomer voorbij. ,,Ik ben op mensen, ik kan niet meer”, maakt Van Roosmalen de tussenstand op.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending