Contacteer ons

Nieuws

Marga Bult emotioneel door de Meilandjes

Gepubliceerd

op

Marga Bult heeft op haar social media een bijzondere verrassing gedeeld. Vanwege haar inzet voor de zorg de afgelopen periode, hebben de Meilandjes haar een cadeau gegeven.
Zo is te zien dat ze een fles wijn – hoe kan het ook anders – van de Meilandjes heeft gekregen. Het onverwachte cadeau ontroerde de zangeres enorm: “Soms krijg ik tranen in ‘mn ogen van ontroering na ‘n bizarre tijd #coronavirus, en de onrust rondom #blacklivesmatter waar wij momenteel mee moeten dealen. Krijg ik zomaar ‘n magnumfles wijn aan de deur vandaag, met ‘n opbeurende kaart vol mooie woorden. Wat attent, wat ontzettend lief en JA dit doet mij zoooo goed, met dikke dank aan de familie Meiland.”

Marga is dan ook zeker van plan om er dit weekend een slok van te drinken. “Hoe dan ook, ik neem dit weekend absoluut ‘n ontspannen wijntje op de afgelopen tijd en natuurlijk ook op jullie! Dankjewel en stralend weekend gewenst. #samensterk”
Veel mensen vinden het een mooie actie van de extravagante familie, en hopen dat Marga er volop van kan genieten. “Mooi Marga, wel verdiend”, “Nou, dat vind ik super geniet ervan lieverd, heb je verdiend, je deed het maar na z’n tijd. Geweldig”, “Geniet ervan met volle teugen. Zal deugd doen” en “Je bent een toppertje dus geniet er lekker van!” wordt er onder andere gereageerd.

Overigens is het niet het eerste cadeau dat de voormalig Songfestival-deelneemster heeft gekregen. Onlangs werd ze óók verrast bij haar thuis met een bijzondere onderscheiding. Dat moment is in de video hierboven te zien.

View this post on Instagram

Soms…krijg ik tranen in ‘mn ogen van ontroering na ‘n bizarre tijd #coronavirus en de onrust rondom #blacklivesmatter waar wij momenteel mee moeten dealen. Krijg ik zomaar ‘n magnumfles #meiland wijn aan de deur vandaag, met ‘n opbeurende kaart vol mooie woorden. Wat attent, wat ontzettend lief en JA dit doet mij zoooo goed, met dikke dank aan de familie Meiland. @martienmeiland @maximemeiland @chateaumeilandmemes.nl voor deze complete overdonderende verrassing. Martin, jij zong al ooit #rechtopindewind voor mij. Dat gaat nu zeker lukken hoor. ?Binnenkort maar eens samen #wijnenwijnenwijnen Hoe dan ook, ik neem dit weekend absoluut ‘n ontspannen wijntje op de afgelopen tijd en natuurlijk ook op jullie! Dankjewel en stralend weekend gewenst. #samensterk ??

A post shared by Marga Bult. (@margabult) on

De fles die Marga gekregen heeft, is nieuw in de wijncollectie van Martien en Erica. Onlangs vertelde ze daarover tegen Shownieuws: ““Wij halen altijd uit onze eigen normale flessen altijd maar vier glazen. En als Montana er is, dan zijn we al met zijn vieren, dus dan zit je net op het terras en is die fles alweer leeg. Snap je? Ken je het? Dus wij brengen een hele mooie extra grote fles La Familie Meiland Wijn uit.”

Bron: Shownieuws Beeld: youtube, Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending