Contacteer ons

Nieuws

Marga Bult emotioneel door de Meilandjes

Gepubliceerd

op

Marga Bult heeft op haar social media een bijzondere verrassing gedeeld. Vanwege haar inzet voor de zorg de afgelopen periode, hebben de Meilandjes haar een cadeau gegeven.
Zo is te zien dat ze een fles wijn – hoe kan het ook anders – van de Meilandjes heeft gekregen. Het onverwachte cadeau ontroerde de zangeres enorm: “Soms krijg ik tranen in ‘mn ogen van ontroering na ‘n bizarre tijd #coronavirus, en de onrust rondom #blacklivesmatter waar wij momenteel mee moeten dealen. Krijg ik zomaar ‘n magnumfles wijn aan de deur vandaag, met ‘n opbeurende kaart vol mooie woorden. Wat attent, wat ontzettend lief en JA dit doet mij zoooo goed, met dikke dank aan de familie Meiland.”

Marga is dan ook zeker van plan om er dit weekend een slok van te drinken. “Hoe dan ook, ik neem dit weekend absoluut ‘n ontspannen wijntje op de afgelopen tijd en natuurlijk ook op jullie! Dankjewel en stralend weekend gewenst. #samensterk”
Veel mensen vinden het een mooie actie van de extravagante familie, en hopen dat Marga er volop van kan genieten. “Mooi Marga, wel verdiend”, “Nou, dat vind ik super geniet ervan lieverd, heb je verdiend, je deed het maar na z’n tijd. Geweldig”, “Geniet ervan met volle teugen. Zal deugd doen” en “Je bent een toppertje dus geniet er lekker van!” wordt er onder andere gereageerd.

Overigens is het niet het eerste cadeau dat de voormalig Songfestival-deelneemster heeft gekregen. Onlangs werd ze óók verrast bij haar thuis met een bijzondere onderscheiding. Dat moment is in de video hierboven te zien.

View this post on Instagram

Soms…krijg ik tranen in ‘mn ogen van ontroering na ‘n bizarre tijd #coronavirus en de onrust rondom #blacklivesmatter waar wij momenteel mee moeten dealen. Krijg ik zomaar ‘n magnumfles #meiland wijn aan de deur vandaag, met ‘n opbeurende kaart vol mooie woorden. Wat attent, wat ontzettend lief en JA dit doet mij zoooo goed, met dikke dank aan de familie Meiland. @martienmeiland @maximemeiland @chateaumeilandmemes.nl voor deze complete overdonderende verrassing. Martin, jij zong al ooit #rechtopindewind voor mij. Dat gaat nu zeker lukken hoor. ?Binnenkort maar eens samen #wijnenwijnenwijnen Hoe dan ook, ik neem dit weekend absoluut ‘n ontspannen wijntje op de afgelopen tijd en natuurlijk ook op jullie! Dankjewel en stralend weekend gewenst. #samensterk ??

A post shared by Marga Bult. (@margabult) on

De fles die Marga gekregen heeft, is nieuw in de wijncollectie van Martien en Erica. Onlangs vertelde ze daarover tegen Shownieuws: ““Wij halen altijd uit onze eigen normale flessen altijd maar vier glazen. En als Montana er is, dan zijn we al met zijn vieren, dus dan zit je net op het terras en is die fles alweer leeg. Snap je? Ken je het? Dus wij brengen een hele mooie extra grote fles La Familie Meiland Wijn uit.”

Bron: Shownieuws Beeld: youtube, Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending