Contacteer ons

Nieuws

Marloes (42) had een droomman, maar werd verliefd op een collega

Gepubliceerd

op

Marloes (42) had een droomman, veel mensen vonden zelfs dat hij ‘te knap’ was voor haar. Toch werd zij zélf verliefd op een ander. “Hij is een stuk minder aantrekkelijk dan mijn man, maar om de een of andere reden doet dat er niet toe.”

“Toen ik ging trouwen, zei een vriendin: ‘Het zal mij benieuwen hoe lang hij bij je blijft!’ Ik weet nog hoe geschokt ik was door die opmerking. Zoiets zeg je niet tegen een vriendin die op het punt staat te trouwen, en onze vriendschap heeft dan ook niet lang meer geduurd.”

Overeenkomsten
“Ik denk dat wel meer mensen zich hebben afgevraagd hoe lang ons huwelijk zou duren. Hij is een erg aantrekkelijke man en ik ben gewoon een dertien-in-een-dozijn-vrouw. Maar we hadden veel overeenkomsten. De boeken die we lazen, de films waar we van hielden, de lange wandelingen, de muziek. En we waren gek op elkaar.

We kregen kort na elkaar 3 kinderen en hebben het best even zwaar gehad. Er blijft in zo’n periode weinig tijd voor elkaar over. Maar dat maakt iedereen mee die aan een gezin begint; op een gegeven moment wordt het vanzelf weer rustiger in je leven. Al die tijd bleef hij mijn man, terwijl er op zijn werk genoeg vrouwen om hem heen hingen. Dat hoorde ik dan weer van een collega van hem met wie ik bevriend was geraakt.

En toen gebeurde er iets wat ik nooit had verwacht: ik werd zélf verliefd op een ander. Het was iemand van mijn werk. Veel minder aantrekkelijk dan mijn man, en iemand met wie ik veel minder raakvlakken had. Maar om de een of andere reden deed dat er niet toe. Ik kon aan niets en niemand anders meer denken.”

Koortsdroom
“Het voelde alsof ik dag en nacht in een koortsdroom liep. We kregen een verhouding, al hadden we er eigenlijk geen tijd en gelegenheid voor, want hij was ook getrouwd en had kinderen. Na een paar maanden spraken we af dat we het op dezelfde avond thuis zouden vertellen; hij aan zijn vrouw en ik aan mijn man. Toen ik de volgende ochtend op de zaak kwam, was mijn huwelijk kapot en had hij thuis niets gezegd.

Tegen mij zei hij dat we elkaar beter niet meer konden zien. Ik heb ander werk gezocht. Mijn man woont niet meer thuis, maar we zijn wel aan het kijken of we ons huwelijk nog kunnen redden. En als er íets is wat ik nooit van mijn leven meer mee wil maken, dan is het verliefdheid.”

Bron: Libelle Interview: Tineke Beishuizen. Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending