Contacteer ons

Nieuws

Massa is Kassa Peter Gillis: ‘Die boete van een half miljoen betaal ik echt niet’

Gepubliceerd

op

Peter! Stromen de boekingen al binnen nu de meeste Nederlanders na een maandenlange lockdown snakken naar een weekje vakantie?
“Zeker weten. We zitten deze meivakantie al behoorlijk vol. De zwembaden zijn helaas nog dicht, maar de weersvooruitzichten zijn goed, de terrassen zijn open en op vakantie gaan naar het verre buitenland zit er nog niet in. Wat dat betreft zit alles mee. Hatseflats!”
Heb je de prijs niet stiekem met tien procent verhoogd vanwege die boete van een half miljoen euro door dat akkefietje met de gemeente Asten?
“Nee joh. Zo werkt het niet. Mensen zijn niet gek. Zo wil ik ook geen zakendoen, ik ben een eerlijke ondernemer. Bovendien heb ik die boete nog niet eens betaald, joh. Ik zal ook precies uitleggen waarom niet. Ten eerste heb ik de acceptgiro nog niet ontvangen. Ten tweede: als ik ’m wel binnen heb, betaal ik ’m nog steeds niet. Er loopt namelijk nog een bodemprocedure.”
De gemeente eist dat bedrag van je voor het illegaal huisvesten van bijna vierhonderd arbeidsmigranten op vakantiepark Prinsenmeer. Ook jij moet je aan de regels houden, toch?
“Ach, je moet eens kijken op social media. Hoeveel mensen het belachelijk vinden en vierkant achter ons staan. We hebben bij de gemeente keurig een omgevingsvergunning aangevraagd. Daarvoor moesten we vijftig vragen invullen. We hadden de antwoorden nog niet opgestuurd of de gemeente stuurde alweer dertig nieuwe vragen terug om vervolgens doodleuk te zeggen dat het dossier niet compleet was en ze de vergunningsaanvraag niet in behandeling namen. Ja, ho eens even! Zo werkt het niet. Ze spelen gewoon een spelletje. Ze kunnen niet zeggen dat we die vergunning niet krijgen, omdat die arbeidsmigranten er al 25 jaar zitten, dus doen ze het op deze manier.
Maar iedere rechter in Nederland prikt daar doorheen. Daar ben ik van overtuigd. En als ik eenmaal mijn gelijk heb gehaald, stuur ik de gemeente Asten een dikke schadeclaim voor al het omzetverlies en de geleden reputatieschade. Dat kan ik ze alvast verzekeren.”
Ze wilden je ook een boete geven voor het organiseren van een meet & greet.
“Ja, voor de gasten op Prinsenmeer had ik op Paaszaterdag een meet &greet georganiseerd. We hadden de Rolls-Royce er neer gezet, er was keurig een lintje gespannen, iedereen moest een mondkapje op en er was handspray in overvloed. Maar vrijdagavond om half 7 stond de gemeentebode opeens op de stoep. Met een brief, die we moesten tekenen voor ontvangst. Als de meet & greet door zou gaan, dan volgde er een dwangsom van 20.000 euro. Dat massa kassa is, heeft de gemeente dus helaas ook ontdekt.”
En dat plan voor een nieuw hotel in Asten ging ook al niet door.
“Klopt, ik heb daar naast de snelweg een parkeerplaats liggen. Ik had bedacht daar een hotel op te laten bouwen. Eentje met 220 kamers, een casino, een restaurant en een congrescentrum. Niet alleen voor zakenlui, maar ook voor toeristen. Het was een superplan. Kosten: twintig miljoen euro. Prima. Maar de gemeente zag het weer niet zitten. Wees blij dat er in coronatijd een ondernemer is die wat wil bouwen, denk ik dan, maar zij zien dat kennelijk anders. Ik noem het gewoon ondernemer pesten.”
Denk je dat het afgunst is?
“Het lijkt op een persoonlijke vete, ja. In Kaatsheuvel heb ik eens een rechtszaak gewonnen terwijl een ingehuurde ambtenaar onder ede stond te liegen. Diezelfde ambtenaar hebben ze in Asten ook ingehuurd. Dat is volgens mij wat hierachter zit. Ik zou niet weten waar het anders vandaan moet komen. Maar goed, ik investeer wel in andere plekken, hoor. Ik heb vorig jaar dat park in Cranendonck gekocht. In november komt er weer een ander park bij. Ik vind het allemaal prima, joh.”
Is de kans door die boete nu nóg kleiner dat je volgend jaar in de Quote 500 staat?
“Ach, hou op. Ik vind echt dat ik daar in thuishoor, maar die half miljoen meer of minder zal het verschil niet maken.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending