Contacteer ons

Nieuws

Massa is Kassa Peter Gillis: ‘Die boete van een half miljoen betaal ik echt niet’

Gepubliceerd

op

Peter! Stromen de boekingen al binnen nu de meeste Nederlanders na een maandenlange lockdown snakken naar een weekje vakantie?
“Zeker weten. We zitten deze meivakantie al behoorlijk vol. De zwembaden zijn helaas nog dicht, maar de weersvooruitzichten zijn goed, de terrassen zijn open en op vakantie gaan naar het verre buitenland zit er nog niet in. Wat dat betreft zit alles mee. Hatseflats!”
Heb je de prijs niet stiekem met tien procent verhoogd vanwege die boete van een half miljoen euro door dat akkefietje met de gemeente Asten?
“Nee joh. Zo werkt het niet. Mensen zijn niet gek. Zo wil ik ook geen zakendoen, ik ben een eerlijke ondernemer. Bovendien heb ik die boete nog niet eens betaald, joh. Ik zal ook precies uitleggen waarom niet. Ten eerste heb ik de acceptgiro nog niet ontvangen. Ten tweede: als ik ’m wel binnen heb, betaal ik ’m nog steeds niet. Er loopt namelijk nog een bodemprocedure.”
De gemeente eist dat bedrag van je voor het illegaal huisvesten van bijna vierhonderd arbeidsmigranten op vakantiepark Prinsenmeer. Ook jij moet je aan de regels houden, toch?
“Ach, je moet eens kijken op social media. Hoeveel mensen het belachelijk vinden en vierkant achter ons staan. We hebben bij de gemeente keurig een omgevingsvergunning aangevraagd. Daarvoor moesten we vijftig vragen invullen. We hadden de antwoorden nog niet opgestuurd of de gemeente stuurde alweer dertig nieuwe vragen terug om vervolgens doodleuk te zeggen dat het dossier niet compleet was en ze de vergunningsaanvraag niet in behandeling namen. Ja, ho eens even! Zo werkt het niet. Ze spelen gewoon een spelletje. Ze kunnen niet zeggen dat we die vergunning niet krijgen, omdat die arbeidsmigranten er al 25 jaar zitten, dus doen ze het op deze manier.
Maar iedere rechter in Nederland prikt daar doorheen. Daar ben ik van overtuigd. En als ik eenmaal mijn gelijk heb gehaald, stuur ik de gemeente Asten een dikke schadeclaim voor al het omzetverlies en de geleden reputatieschade. Dat kan ik ze alvast verzekeren.”
Ze wilden je ook een boete geven voor het organiseren van een meet & greet.
“Ja, voor de gasten op Prinsenmeer had ik op Paaszaterdag een meet &greet georganiseerd. We hadden de Rolls-Royce er neer gezet, er was keurig een lintje gespannen, iedereen moest een mondkapje op en er was handspray in overvloed. Maar vrijdagavond om half 7 stond de gemeentebode opeens op de stoep. Met een brief, die we moesten tekenen voor ontvangst. Als de meet & greet door zou gaan, dan volgde er een dwangsom van 20.000 euro. Dat massa kassa is, heeft de gemeente dus helaas ook ontdekt.”
En dat plan voor een nieuw hotel in Asten ging ook al niet door.
“Klopt, ik heb daar naast de snelweg een parkeerplaats liggen. Ik had bedacht daar een hotel op te laten bouwen. Eentje met 220 kamers, een casino, een restaurant en een congrescentrum. Niet alleen voor zakenlui, maar ook voor toeristen. Het was een superplan. Kosten: twintig miljoen euro. Prima. Maar de gemeente zag het weer niet zitten. Wees blij dat er in coronatijd een ondernemer is die wat wil bouwen, denk ik dan, maar zij zien dat kennelijk anders. Ik noem het gewoon ondernemer pesten.”
Denk je dat het afgunst is?
“Het lijkt op een persoonlijke vete, ja. In Kaatsheuvel heb ik eens een rechtszaak gewonnen terwijl een ingehuurde ambtenaar onder ede stond te liegen. Diezelfde ambtenaar hebben ze in Asten ook ingehuurd. Dat is volgens mij wat hierachter zit. Ik zou niet weten waar het anders vandaan moet komen. Maar goed, ik investeer wel in andere plekken, hoor. Ik heb vorig jaar dat park in Cranendonck gekocht. In november komt er weer een ander park bij. Ik vind het allemaal prima, joh.”
Is de kans door die boete nu nóg kleiner dat je volgend jaar in de Quote 500 staat?
“Ach, hou op. Ik vind echt dat ik daar in thuishoor, maar die half miljoen meer of minder zal het verschil niet maken.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending