Contacteer ons

Showbizz

Maxime Meiland haalt snoeihard uit naar Connie Witteman: ‘Zo onnatuurlijk!’

Gepubliceerd

op

Maxime Meiland haalt behoorlijk hard uit naar Connie Witteman. De realityster vindt dat de granfluencer er ontzettend onnatuurlijk uitziet. “Natuurlijke schoonheid is zo belangrijk!”

Tegenwoordig grijpt men veel te snel naar allerlei cosmetische ingrepen, vindt Maxime Meiland. “Er wordt tegenwoordig gedaan alsof het net zo makkelijk is als een broodje kaas kopen. Dat vind ik een slechte zaak, want je bent wie je bent. Natuurlijke schoonheid is zo belangrijk!”, vertelt ze in de Beau Monde.

Onnatuurlijke Connie

Hoe kijkt Maxime dan naar BN’ers die wel aan van alles laten sleutelen? “Bij iemand als Connie Breukhoven zie je dat heel goed. Ik vind dat ontzettend onnatuurlijk”, sneert ze keihard.

Maar ook jonge influencers gaan vaak te ver, zegt Maxime. “De jongere meiden laten vooral hun lippen doen. Dat is eigenlijk altijd lelijk, omdat het er ZO nep uitziet. Het is een heel andere ingreep dan je oren of je neus laten corrigeren.”

Neus in maag

Zelf heeft Maxime haar neus laten corrigeren. “Met die neus zat ik heel erg in mijn maag. Ik was er in gedachten constant mee bezig. Als je zo ongelukkig van iets wordt, dan moet je op een gegeven moment tegen jezelf zeggen: oké, het is genoeg geweest, ik ga er iets aan doen.”

Haar moeder Erica heeft haar flaporen laten corrigeren. “Maar iets wat je af en toe stoort, dat vind ik niet erg genoeg om voor naar de plastisch chirurg te gaan”, zegt ze.

Fillers

Is die uithaal naar Connie al met al niet een beetje hypocriet? Zelf liggen de Meilandjes dus ook om de haverklap op de behandeltafel. En dan hebben we het nog niet eens over Maxime’s fillers gehad. “Fillers heb ik wel laten inspuiten, na de geboorte van Claire. Ik vind het mooi als iemand een recht profiel heeft, maar mijn kin staat iets naar achteren.”

Het is leuk om mee te experimenteren, vindt Maxime. “Ik hoorde iedereen over fillers en dacht: waarom ook niet? Ik heb ze een keer of drie laten inspuiten in mijn kin en kaak. Dat beviel heel goed.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending