Contacteer ons

Laatste Nieuws

Meer trieste details affaire Thijs Römer en Noor de Groot onthuld

Gepubliceerd

op

Een insider heeft aan weekblad Story onthuld dat Thijs Römer al twee jaar lang een affaire heeft met influencer Noor de Groot. Yvonne Coldeweijer onthult nu meer details over de affaire. ,,Het wordt nog sappiger…”

Volgens de Story-bron begon de affaire van Thijs en Noor in december 2021. Bij dit overspel heeft Thijs niet alleen zijn partner Igone de Jongh bedrogen. ,,In de directe omgeving van Noor wordt daar schande van gesproken, want Thijs is een goede vriend van haar man Sander”, vertelde de bron, die sprak van ‘ultiem vriendenbedrog’. Nog pijnlijker is dat Thijs aanwezig was op het huwelijk van Sander en Noor.

‘Thijs heeft Noor getrouwd’

Yvonne Coldeweijer zegt dat het gerucht ‘100% klopt’. Volgens de juicekoningin was Thijs niet alleen aanwezig op de bruiloft van Noor en Sander, maar had hij die dag een belangrijke rol. ,,Thijs heeft Noor en Sander namelijk nog getrouwd twee jaar geleden…”

‘Confrontatie met Sander’

Hoewel de Story-bron vertelde dat Igone en Sander beiden van niets weten, zou Sander inmiddels op de hoogte zijn van de affaire. ,,Aangezien hij Thijs heeft ontvolgd! Thijs volgt hem ook niet meer, dus ik denk zeker dat er al een confrontatie heeft plaatsgevonden”, onthult Yvonne.

Geheime hotelafspraakjes

Maar het wordt nóg sappiger, vervolgt Coldeweijer. ,,Afgelopen april meldde een spion zich bij mij. Noor verbleef namelijk in het luxe hotel Beaumont in Maastricht. Hotelpersoneel zag dat ze op Insta had gepost dat ze daar met een vriendin was, maar in werkelijkheid was ze alleen. Dat vonden ze gek.”

Niet veel later kwam Thijs opdagen en bij het inchecken noemde hij het kamernummer van Noor. ,,Hij had zelfs een bos bloemen bij zich”, aldus Coldeweijer. ,,Of er daarna door het schoonmaakteam is bevestigd dat spullen van hun beiden op de kamer lagen, dat laat ik even in het midden.”

Telefoon

Noor zou de avontuurtjes die ze met Thijs heeft beleefd trots delen met haar omgeving. ,,De werknemers van Noor hebben haar ook een keer op kantoor keihard aan de telefoon horen praten met een vriendin, waarbij de sexcapades met Thijs uitvoerig werden besproken en het hele kantoor kon meegenieten.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending