Contacteer ons

Laatste Nieuws

Meer trieste details affaire Thijs Römer en Noor de Groot onthuld

Gepubliceerd

op

Een insider heeft aan weekblad Story onthuld dat Thijs Römer al twee jaar lang een affaire heeft met influencer Noor de Groot. Yvonne Coldeweijer onthult nu meer details over de affaire. ,,Het wordt nog sappiger…”

Volgens de Story-bron begon de affaire van Thijs en Noor in december 2021. Bij dit overspel heeft Thijs niet alleen zijn partner Igone de Jongh bedrogen. ,,In de directe omgeving van Noor wordt daar schande van gesproken, want Thijs is een goede vriend van haar man Sander”, vertelde de bron, die sprak van ‘ultiem vriendenbedrog’. Nog pijnlijker is dat Thijs aanwezig was op het huwelijk van Sander en Noor.

‘Thijs heeft Noor getrouwd’

Yvonne Coldeweijer zegt dat het gerucht ‘100% klopt’. Volgens de juicekoningin was Thijs niet alleen aanwezig op de bruiloft van Noor en Sander, maar had hij die dag een belangrijke rol. ,,Thijs heeft Noor en Sander namelijk nog getrouwd twee jaar geleden…”

‘Confrontatie met Sander’

Hoewel de Story-bron vertelde dat Igone en Sander beiden van niets weten, zou Sander inmiddels op de hoogte zijn van de affaire. ,,Aangezien hij Thijs heeft ontvolgd! Thijs volgt hem ook niet meer, dus ik denk zeker dat er al een confrontatie heeft plaatsgevonden”, onthult Yvonne.

Geheime hotelafspraakjes

Maar het wordt nóg sappiger, vervolgt Coldeweijer. ,,Afgelopen april meldde een spion zich bij mij. Noor verbleef namelijk in het luxe hotel Beaumont in Maastricht. Hotelpersoneel zag dat ze op Insta had gepost dat ze daar met een vriendin was, maar in werkelijkheid was ze alleen. Dat vonden ze gek.”

Niet veel later kwam Thijs opdagen en bij het inchecken noemde hij het kamernummer van Noor. ,,Hij had zelfs een bos bloemen bij zich”, aldus Coldeweijer. ,,Of er daarna door het schoonmaakteam is bevestigd dat spullen van hun beiden op de kamer lagen, dat laat ik even in het midden.”

Telefoon

Noor zou de avontuurtjes die ze met Thijs heeft beleefd trots delen met haar omgeving. ,,De werknemers van Noor hebben haar ook een keer op kantoor keihard aan de telefoon horen praten met een vriendin, waarbij de sexcapades met Thijs uitvoerig werden besproken en het hele kantoor kon meegenieten.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending