Contacteer ons

Nieuws

Meisje (11) door hoofd geschoten terwijl ze thuis haar verjaardag organiseert, familie in tranen

Gepubliceerd

op

Een 11-jarig meisje uit de Amerikaanse staat Louisiana is gisteravond in het ziekenhuis gestorven nadat ze de avond ervoor door haar hoofd was geschoten.

Dat gebeurde terwijl ze in haar huis op de computer haar verjaardagsfeest aan het organiseren was. De politie is in en rondom het stadje Harvey een klopjacht begonnen naar de dader: ,,We gaan je vinden, we gaan je pakken en we gaan je vervolgen.”

Volgens de politie werd het ouderlijk huis van de 11-jarige Kentavia Blackful rond 21.00 uur onder vuur genomen door één of meerdere schutters.

Dennis Hunt, de grootvader van het meisje, verklaarde dat hij even daarvoor twee verdachte mannen buiten het huis zag rondlopen.

Ze droegen allebei zwarte hoodies. ,,Ze staarden me buiten meerdere keren aan, dus ik staarde terug”, vertelde hij tegen lokale media. Hunt draaide zich vrij snel om en hoorde toen meerdere schoten.

De 11-jarige Kentavia, die een dag later haar twaalfde verjaardag zou vieren, zat op dat moment achter de computer.

Ze was een T-shirt aan het ontwerpen dat ze dolgraag op haar feestje wilde dragen. Haar familieleden, die in de woonkamer rugby aan het kijken waren, werden ineens opgeschrikt door loeiharde knallen.

,,Ze hoorden schoten en schreeuwden ‘duiken!’ Toen het voorbij was, zagen ze dat het meisje aan het bloeden was”, zei een bekende van de familie tegen ABC News.

‘Ik ben ontzettend boos’
De tiener werd in zeer kritieke toestand naar een gespecialiseerd ziekenhuis gebracht, waar ze een dag later, nota bene op haar verjaardag, overleed aan haar verwondingen.

Het drama laat de familie in shock achter. Haar grootmoeder, met wie ze een hechte band had, kan niet geloven dat ze niet eens meer veilig in haar eigen huis was.

,,Het is een schande dat we hier niet eens fatsoenlijk in ons eigen huis kunnen zitten. Ze hebben haar verjaardag van haar afgenomen.”

Haar echtgenoot voegt daaraan toe: ,,Ik ben ontzettend boos, want wat er is gebeurd, had nooit mogen gebeuren.”

Naast de familie heeft ook de school waar het meisje op zat met grote verslagenheid gereageerd. ,,Onze gedachten zijn bij haar familie en de gemeenschap van Harvey School District 152.

De veiligheid en het welzijn van onze studenten blijft een topprioriteit. Het personeel werkt samen om ervoor te zorgen dat we onze studenten de juiste ondersteuning bieden.”

Klopjacht
Ondertussen is er in Louisiana een grote klopjacht gaande op de schutter(s). Christopher Clark, de burgemeester van Harvey, belooft de familie dat de daders zullen worden gearresteerd.

,,Onze harten zijn geraakt door het geweld tegen onschuldige inwoners van de stad Harvey. Als gemeenschap staan wij klaar voor de familie.”

De burgervader richt zich uiteindelijk tot de dader(s). ,,We gaan je vinden, we gaan je pakken en we gaan je vervolgen.”

Bron: AD

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending