Contacteer ons

Nieuws

Meisje (11) door hoofd geschoten terwijl ze thuis haar verjaardag organiseert, familie in tranen

Gepubliceerd

op

Een 11-jarig meisje uit de Amerikaanse staat Louisiana is gisteravond in het ziekenhuis gestorven nadat ze de avond ervoor door haar hoofd was geschoten.

Dat gebeurde terwijl ze in haar huis op de computer haar verjaardagsfeest aan het organiseren was. De politie is in en rondom het stadje Harvey een klopjacht begonnen naar de dader: ,,We gaan je vinden, we gaan je pakken en we gaan je vervolgen.”

Volgens de politie werd het ouderlijk huis van de 11-jarige Kentavia Blackful rond 21.00 uur onder vuur genomen door één of meerdere schutters.

Dennis Hunt, de grootvader van het meisje, verklaarde dat hij even daarvoor twee verdachte mannen buiten het huis zag rondlopen.

Ze droegen allebei zwarte hoodies. ,,Ze staarden me buiten meerdere keren aan, dus ik staarde terug”, vertelde hij tegen lokale media. Hunt draaide zich vrij snel om en hoorde toen meerdere schoten.

De 11-jarige Kentavia, die een dag later haar twaalfde verjaardag zou vieren, zat op dat moment achter de computer.

Ze was een T-shirt aan het ontwerpen dat ze dolgraag op haar feestje wilde dragen. Haar familieleden, die in de woonkamer rugby aan het kijken waren, werden ineens opgeschrikt door loeiharde knallen.

,,Ze hoorden schoten en schreeuwden ‘duiken!’ Toen het voorbij was, zagen ze dat het meisje aan het bloeden was”, zei een bekende van de familie tegen ABC News.

‘Ik ben ontzettend boos’
De tiener werd in zeer kritieke toestand naar een gespecialiseerd ziekenhuis gebracht, waar ze een dag later, nota bene op haar verjaardag, overleed aan haar verwondingen.

Het drama laat de familie in shock achter. Haar grootmoeder, met wie ze een hechte band had, kan niet geloven dat ze niet eens meer veilig in haar eigen huis was.

,,Het is een schande dat we hier niet eens fatsoenlijk in ons eigen huis kunnen zitten. Ze hebben haar verjaardag van haar afgenomen.”

Haar echtgenoot voegt daaraan toe: ,,Ik ben ontzettend boos, want wat er is gebeurd, had nooit mogen gebeuren.”

Naast de familie heeft ook de school waar het meisje op zat met grote verslagenheid gereageerd. ,,Onze gedachten zijn bij haar familie en de gemeenschap van Harvey School District 152.

De veiligheid en het welzijn van onze studenten blijft een topprioriteit. Het personeel werkt samen om ervoor te zorgen dat we onze studenten de juiste ondersteuning bieden.”

Klopjacht
Ondertussen is er in Louisiana een grote klopjacht gaande op de schutter(s). Christopher Clark, de burgemeester van Harvey, belooft de familie dat de daders zullen worden gearresteerd.

,,Onze harten zijn geraakt door het geweld tegen onschuldige inwoners van de stad Harvey. Als gemeenschap staan wij klaar voor de familie.”

De burgervader richt zich uiteindelijk tot de dader(s). ,,We gaan je vinden, we gaan je pakken en we gaan je vervolgen.”

Bron: AD

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending