Contacteer ons

Nieuws

Met deze simpele tips wordt vroeg opstaan een eitje

Gepubliceerd

op

Early birds hebben veel voordelen. Ze zijn niet alleen gelukkiger en succesvoller in hun werk, ze hebben ook nog eens een georganiseerdere levensstijl. Maar ook de snoozers onder ons kunnen dankzij deze tips gemakkelijk opstaan.

1. Sta niet te snel op

Een veel gegeven advies is je wekker buiten handbereik leggen zodat je wel uit bed móet komen. Misschien werkt deze aanpak voor de meer gedisciplineerde types, maar in ons dagelijks leven doen we het liever iets rustiger aan. Nog even in bed liggen voor je werk is echt niet zo erg, zolang je maar niet weer in slaap valt. Zorg ervoor dat je twee wekkers hebt staan; de een om je wakker te maken en de ander om je uit bed te laten komen. Op deze manier kun je je lichaam tijd geven om rustig te ontwaken.

2. Weet waarom je het doet

“Ik heb gehoord dat vroege vogels gelukkiger en productiever zijn”, is niet genoeg. Verzin iets persoonlijks wat jou gaat motiveren om actie te ondernemen. Vroeg opstaan is lastig en als je de drang om in bed te blijven liggen wilt weerstaan, moet je een goede reden daarvoor hebben. Wees bijvoorbeeld duidelijk tegen jezelf over wat je wil gaan doen met die extra ochtendtijd.

3. Maak een specifieke ochtendplanning

Hoe specifieker je bent met je ochtendroutine, hoe gemakkelijker het zal zijn om je eraan te houden. Besteed aandacht aan de kleine details; wanneer kleed je je aan? Wanneer poets je je tanden? Wanneer doe je je luchtje op? Schrijf alles op papier en zet erbij hoe lang je over elk punt doet.

4. Op dezelfde tijd wakker worden

Je lichaam heeft veel regelmaat nodig, dus het hebben van een vaste wektijd is essentieel voor makkelijk je bed uit komen. Wanneer je lichaam weet wanneer je wakker moet worden, past het zich hierop aan en optimaliseert je totale nachtrust.

5. Doe je licht aan

Bij het zien van fel licht, bij voorkeur zonlicht, onderdruk je de melatonine productie en activeer je de ontwaak fase. Doe dus meteen de gordijnen open als je wakker bent.

Bron: Marie Claire Beeld: Dynasty

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending