Contacteer ons

Nieuws

Mijn verhaal: ‘Ik droom nog steeds over die mysterieuze man van toen’

Gepubliceerd

op

Margriet: Vannacht droomde ik over O. Wellicht omdat ik iemand op tv had gezien met dezelfde naam. En vast ook omdat ik hem na al die tijd nog steeds niet ben vergeten. Het is al heel wat jaren geleden dat hij me aansprak in de trein tussen Leuven en Gent.

Ik had een relatie, hij toen niet. En hoewel iets in mij zei dat ik het niet moest doen, wisselden we mailadressen uit. Hij had iets in mij geraakt.

Onderbuik gevoel

In de tijd daarna hadden we af en toe contact. Niemand wist ervan. En we deden niets verkeerd. Ik hield de boot af en hij respecteerde dat. Pas toen mijn relatie voorbij was, heeft hij mij gekust. Dat voelde goed, maar… Ik kon er niet de vinger op leggen. Iets in mijn onderbuik zei me dat het niet zou werken tussen ons. We waren te verschillend en er waren dingen die mij absoluut zouden gaan irriteren.

Zijn slordigheid bijvoorbeeld. En zijn nonchalante manier van leven, alsof hij maar niet volwassen wilde worden. Banale dingen eigenlijk, als ik er nu zo op terugkijk. Ik wees hem af met het excuus dat ik nog niet toe was aan iets nieuws.

Huisje, boompje, beestje

Daarna verwaterde het contact en ontmoette ik een andere man, met wie ik trouwde en kinderen kreeg. Nog altijd ben ik heel happy met mijn gezin, maar O. is nooit helemaal uit mijn hoofd gegaan. Ik zocht hem nog weleens op op Facebook en Google, gewoon om even te kijken, maar vond weinig van hem terug. Prima ook eigenlijk: ik had het toen niet willen proberen en nu waren we allebei een andere weg ingeslagen.

Droom

Maar vannacht droomde ik dus over hem: we hadden na járen weer afgesproken en wat voelde ik mij verliefd! Bij het wakker worden overviel me een zekere droefheid. Ik vond het zo jammer dat ik niets meer van hem wist en probeerde opnieuw via Facebook hem te vinden. Helaas, niks.

In memoriam

Stel dat hij dood is, dacht ik ineens. Stel dat hij, net als zijn vader, zijn eigen leven heeft genomen? Hij had me hier ooit over verteld. Maar waarom dacht ik hier nu aan? Ik zocht zijn naam op via Google en wat ik toen vond, brak mijn hart: ‘In memoriam…’ Gestorven in de zomer. De details ken ik niet, maar de dankbetuiging aan een psychiatrisch centrum zegt mij genoeg.

Onbeantwoorde vragen

Ik kan het niet geloven. Verdriet, machteloosheid, maar vooral spijt voel ik, omdat ik destijds mijn kans heb verkeken, omdat ik het niet eens heb geprobeerd. Hoever moet het komen om te beseffen dat iemand dieper in je hart zit dan je durft toe te geven? Wat als ik een aandeel heb in wat hij heeft gedaan? Komt het door mij? Vragen die onbeantwoord zullen blijven en die ik vermoedelijk voor altijd met mij zal meedragen.”

Bron: Margriet Beeld | iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending