Contacteer ons

Nieuws

Mijn verhaal: ‘Ik droom nog steeds over die mysterieuze man van toen’

Gepubliceerd

op

Margriet: Vannacht droomde ik over O. Wellicht omdat ik iemand op tv had gezien met dezelfde naam. En vast ook omdat ik hem na al die tijd nog steeds niet ben vergeten. Het is al heel wat jaren geleden dat hij me aansprak in de trein tussen Leuven en Gent.

Ik had een relatie, hij toen niet. En hoewel iets in mij zei dat ik het niet moest doen, wisselden we mailadressen uit. Hij had iets in mij geraakt.

Onderbuik gevoel

In de tijd daarna hadden we af en toe contact. Niemand wist ervan. En we deden niets verkeerd. Ik hield de boot af en hij respecteerde dat. Pas toen mijn relatie voorbij was, heeft hij mij gekust. Dat voelde goed, maar… Ik kon er niet de vinger op leggen. Iets in mijn onderbuik zei me dat het niet zou werken tussen ons. We waren te verschillend en er waren dingen die mij absoluut zouden gaan irriteren.

Zijn slordigheid bijvoorbeeld. En zijn nonchalante manier van leven, alsof hij maar niet volwassen wilde worden. Banale dingen eigenlijk, als ik er nu zo op terugkijk. Ik wees hem af met het excuus dat ik nog niet toe was aan iets nieuws.

Huisje, boompje, beestje

Daarna verwaterde het contact en ontmoette ik een andere man, met wie ik trouwde en kinderen kreeg. Nog altijd ben ik heel happy met mijn gezin, maar O. is nooit helemaal uit mijn hoofd gegaan. Ik zocht hem nog weleens op op Facebook en Google, gewoon om even te kijken, maar vond weinig van hem terug. Prima ook eigenlijk: ik had het toen niet willen proberen en nu waren we allebei een andere weg ingeslagen.

Droom

Maar vannacht droomde ik dus over hem: we hadden na járen weer afgesproken en wat voelde ik mij verliefd! Bij het wakker worden overviel me een zekere droefheid. Ik vond het zo jammer dat ik niets meer van hem wist en probeerde opnieuw via Facebook hem te vinden. Helaas, niks.

In memoriam

Stel dat hij dood is, dacht ik ineens. Stel dat hij, net als zijn vader, zijn eigen leven heeft genomen? Hij had me hier ooit over verteld. Maar waarom dacht ik hier nu aan? Ik zocht zijn naam op via Google en wat ik toen vond, brak mijn hart: ‘In memoriam…’ Gestorven in de zomer. De details ken ik niet, maar de dankbetuiging aan een psychiatrisch centrum zegt mij genoeg.

Onbeantwoorde vragen

Ik kan het niet geloven. Verdriet, machteloosheid, maar vooral spijt voel ik, omdat ik destijds mijn kans heb verkeken, omdat ik het niet eens heb geprobeerd. Hoever moet het komen om te beseffen dat iemand dieper in je hart zit dan je durft toe te geven? Wat als ik een aandeel heb in wat hij heeft gedaan? Komt het door mij? Vragen die onbeantwoord zullen blijven en die ik vermoedelijk voor altijd met mij zal meedragen.”

Bron: Margriet Beeld | iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending