Contacteer ons

Nieuws

Miljuschka Witzenhauzen spuugt op vreemdgangers André Hazes en Marco Borsato

Gepubliceerd

op

Miljuschka Witzenhausen doet niet mee aan het geslijm met de beroemde vreemdgangers André Hazes jr. en Marco Borsato. Ze vindt dat de heren te veel in de slachtofferrol kruipen.

Waar Mien uit Assen twee jaar lang niet meer met de buurman praat als hij de buurvrouw heeft bedonderd, hebben BN’ers weinig moeite met vreemdgaande collega’s. Voor tv-sterren en hun Gooise matras is het bedonderen van je partner immers niet veel meer dan een reguliere woensdagmiddag, als de kinderen naar hockey zijn gebracht.

Bridget als zwarte piet

André en Marco worden vaak neergezet als heren die er zelf eigenlijk toch ook niets aan konden doen. En dat stoort Miljuschka mateloos, tierde ze gisteren in RTL Boulevard. “Ik vind er echt wat van. Ik vind het zo… Goh, hoe ga ik dit nou netjes zeggen?”, begon ze bedachtzaam.

Miljuschka: “In deze relatieperikelen die we zien, waar vaak de man vreemdgaat – zowel bij André hebben we dat gezien als bij Marco – dan zie je wat er gebeurt met de vrouwen in dat spel. Ik vind dat Bridget totaal als zwarte piet is weggezet en hij werd weer op handen gedragen, terug bij zijn gezin en allemaal hartstikke leuk. Nu gebeurt het weer.”

Smerige spelletjes

De smulpaap van RTL Boulevard wordt er heel ongemakkelijk van. “Het spel van de liefde is een smerige, dus er kan van alles gebeuren, maar hoe ermee om wordt gegaan in de media… Als ik dan nu ook Marco zie, dan denk ik: ik weet niet waar dit heen gaat, maar als je dit nummer hoort, dan lijkt het alsof het aan Leontine ligt dat ze niet meer bij elkaar zijn.”

Ongelooflijk, vindt ze dat. “Dan denk ik: waar hebben we het over? Is dit een soort gaslighting van vrouwen als de break-up er is? Terwijl het heel duidelijk is waar de schuld ligt. We hoeven het niet uit te spelen, maar ik vind het wel heel krom dat de vrouwen de hele tijd een soort tik op de vingers krijgen en er op worden aangekeken.”

Slachtofferrol

Het nieuwe liedje van Marco is niet om aan te horen, vindt Miljuschka. “In dat nummer zingt Marco dus dat zij er klaar mee was. Dan denk ik: hallo?! Het is toch niet alsof het als donderslag bij heldere hemel kwam?! Er was toch een reden? Dat soort dingen vind ik gewoon niet netjes.”

Luuk Ikink: “Hij kruipt gewoon veel te veel in de slachtofferrol?”

Miljuschka: “Ja, en dat vond ik eigenlijk ook bij dat hele debacle van Hazes.”

Al met al smeuïge teksten van Miljuschka. Smeuïger dan al die eindeloze gebakjes en taartjes waar ze doorgaans over kwebbelt in de showrubriek op RTL 4.

Fragment

Het fragment van de tierende Miljuschka:

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending