Contacteer ons

Nieuws

Miljuschka Witzenhauzen spuugt op vreemdgangers André Hazes en Marco Borsato

Gepubliceerd

op

Miljuschka Witzenhausen doet niet mee aan het geslijm met de beroemde vreemdgangers André Hazes jr. en Marco Borsato. Ze vindt dat de heren te veel in de slachtofferrol kruipen.

Waar Mien uit Assen twee jaar lang niet meer met de buurman praat als hij de buurvrouw heeft bedonderd, hebben BN’ers weinig moeite met vreemdgaande collega’s. Voor tv-sterren en hun Gooise matras is het bedonderen van je partner immers niet veel meer dan een reguliere woensdagmiddag, als de kinderen naar hockey zijn gebracht.

Bridget als zwarte piet

André en Marco worden vaak neergezet als heren die er zelf eigenlijk toch ook niets aan konden doen. En dat stoort Miljuschka mateloos, tierde ze gisteren in RTL Boulevard. “Ik vind er echt wat van. Ik vind het zo… Goh, hoe ga ik dit nou netjes zeggen?”, begon ze bedachtzaam.

Miljuschka: “In deze relatieperikelen die we zien, waar vaak de man vreemdgaat – zowel bij André hebben we dat gezien als bij Marco – dan zie je wat er gebeurt met de vrouwen in dat spel. Ik vind dat Bridget totaal als zwarte piet is weggezet en hij werd weer op handen gedragen, terug bij zijn gezin en allemaal hartstikke leuk. Nu gebeurt het weer.”

Smerige spelletjes

De smulpaap van RTL Boulevard wordt er heel ongemakkelijk van. “Het spel van de liefde is een smerige, dus er kan van alles gebeuren, maar hoe ermee om wordt gegaan in de media… Als ik dan nu ook Marco zie, dan denk ik: ik weet niet waar dit heen gaat, maar als je dit nummer hoort, dan lijkt het alsof het aan Leontine ligt dat ze niet meer bij elkaar zijn.”

Ongelooflijk, vindt ze dat. “Dan denk ik: waar hebben we het over? Is dit een soort gaslighting van vrouwen als de break-up er is? Terwijl het heel duidelijk is waar de schuld ligt. We hoeven het niet uit te spelen, maar ik vind het wel heel krom dat de vrouwen de hele tijd een soort tik op de vingers krijgen en er op worden aangekeken.”

Slachtofferrol

Het nieuwe liedje van Marco is niet om aan te horen, vindt Miljuschka. “In dat nummer zingt Marco dus dat zij er klaar mee was. Dan denk ik: hallo?! Het is toch niet alsof het als donderslag bij heldere hemel kwam?! Er was toch een reden? Dat soort dingen vind ik gewoon niet netjes.”

Luuk Ikink: “Hij kruipt gewoon veel te veel in de slachtofferrol?”

Miljuschka: “Ja, en dat vond ik eigenlijk ook bij dat hele debacle van Hazes.”

Al met al smeuïge teksten van Miljuschka. Smeuïger dan al die eindeloze gebakjes en taartjes waar ze doorgaans over kwebbelt in de showrubriek op RTL 4.

Fragment

Het fragment van de tierende Miljuschka:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending