Contacteer ons

Nieuws

Moeder (23 jaar) heeft al 21 kinderen: ’Op naar de 105 kinderen’

Gepubliceerd

op

Een Russische vrouw heeft op 23-jarige leeftijd al 21 biologische kinderen en is samen met haar echtgenoot, een dubieuze miljonair uit Turkije, nog lang niet klaar. Christina Öztürk heeft zich tot doel gesteld om in totaal 105 kleintjes te krijgen.
„Ik beviel zelf van mijn eerste dochter Vika”, aldus Christina die toen 17 jaar oud was. „De rest van de kinderen zijn genetisch van mijn man en ik, maar werden gebaard door draagmoeders.”
Internationale nieuwsmedia als de Daily Mail en The Sun smullen van het welhaast ongelofelijke verhaal. De kranten schrijven nog over ’tien’ of ’elf’ kinderen, maar op Instagram heeft Christina recentelijk onthuld dat er inmiddels veel meer kleintjes zijn.

’Op naar 105’
„Er zijn nog meer kinderen waarover we het niet hebben gehad”, aldus de twee. „Laten we kennis maken.” Vervolgens volgt een opsomming van de in totaal 21 kids, inclusief geboortejaar en en naam.
   
„Ik weet niet hoeveel er uiteindelijk gaan komen, maar we stoppen zeker niet bij tien”, liet de jonge twintiger eerder weten. „We zijn nog niet klaar om over het uiteindelijke aantal te praten. Alles op zijn tijd.” In de eigen biografie op Instagram staat echter nog steeds ’Komen er 105 kinderen?’. Later relativeert ze dit getal; het zou willekeurig gekozen zijn.

Strand
Christina ontmoette haar echtgenoot Galip Öztürk, een rijke hoteleigenaar én veroordeeld moordenaar uit Turkije, tijdens een tripje naar het vakantieoord Batumi in Georgië, het ’Las Vegas van de Zwarte Zee’.

Christina spreekt van liefde op het eerste gezicht. Ze noemt Galip haar ’mentor, gids en sprookjesprins ineen’.
Tekst loopt verder onder foto.

Galip is het eens met de aanduiding ’liefde op het eerste gezicht’. „Ze is zo makkelijk om mee samen te zijn, ze heeft altijd een lach op haar lippen, en tegelijkertijd is ze verlegen en mysterieus.”
„Ze is het type vrouw dat ik altijd voor mezelf heb gewenst, een ongeslepen diamant. Ik heb gezien wat een puur en lief hart ze heeft.”
Tekst loopt verder onder foto’s.

Galip Öztürk is oprichter van het Turkse bedrijf Metro Holding en werd in 2012 in Istanboel veroordeeld tot levenslang vanwege moord op een medewerker van zijn bedrijf, schrijven Forbes en Bloomberg. Daarop toog hij naar Georgië, waar hij naar eigen zeggen in ’zelfverkozen ballingschap’ leeft. Hij zou onder meer 500 miljoen aan bezittingen in Georgië hebben gestald.
Met zijn eerste vrouw had Öztürk negen kinderen. Die wonen nog in Turkije.

Draagmoeder-dieet
Sinds de eerste romance tussen Galip en Christina ging het snel. Ze trouwden. De twee kregen een wens om veel kinderen te krijgen. Aanvankelijk was het idee voor Christina om ieder jaar te bevallen, maar eigenlijk voldeed dat tempo niet.
Aldus kozen de twee ervoor om met draagmoeders de productie op te voeren. De eerste tien kinderen kwamen binnen een jaar, tussen 10 maart 2020 en 16 januari 2021.
Tekst loopt verder onder foto.

Draagmoeders kosten in Georgië zo’n achtduizend euro per geboorte. Ze worden begeleid, maar moeten het kind direct na geboorte afstaan aan de biologische ouders. Dat loopt niet altijd zoals verwacht. Een van de moeders weigerde een kind af te staan. Zij moest toch toegeven omdat Christina en Galip de rechten van het kind hebben.

Hoewel de twee geen contact hebben met de moeders – dat loopt via de kliniek – geven ze wel een uitgekiend dieet door wat de draagmoeders moeten volgen. Eenmaal thuis slapen de baby’s stipt volgens routine tussen 20.00 uur en 06.00 uur.
Tekst loopt verder onder foto.

’Pak huilbaby niet op!’
Op de Instagram-video’s van Christina is steevast een lachende, liefhebbende moeder te zien, maar altijd in het bijzijn van een van de vele kinderjuffrouwen. Deze nanny’s nemen een deel van de dagelijkse zorg op zich.

Veel ruimte voor eigen ideeën is er niet. „Ik probeer zo vaak mogelijk bij mijn kinderen te zijn, maar wanneer dat niet lukt, controleer ik alles”, schrijft Christina zelf op Instagram. „Ik leer iedere nanny die solliciteert, dat geen amateuristisch gedrag is toegestaan. Het opvoeden van de kinderen gebeurt strikt volgens mijn instructies.”

Tekst loopt verder onder foto.

Ze geeft instructies over ’wat de kinderen te lezen krijgen, in welke volgorde, op welke tijd, en hoe lang’. Ook onthulde ze een strikt protocol rond baby’s die beginnen te huilen. „Als een kind moet huilen, verbied ik het om hem in je armen te nemen.” In plaats daarvan moet de baby worden ’afgeleid’ om hem of haar te ’kalmeren’.
Tekst loopt verder onder foto.

Voedsel
Moeder Christina claimt verder dat ze haar kinderen alleen ’zelfbereide maaltijden’ geeft zonder ’gekochte kant-en-klare potjes’. „Voedsel is precies afgemeten per gram – en niet 1 gram te veel, of 1 gram te weinig.” Ze vraagt de kinderjuffrouwen ook om een foto te maken van ieder vies slabbetje zodat ze kan bepalen of het voedsel ’de juiste kleur en consistentie heeft’.
„Ieder kind heeft een dagboek waarin ALLE details van het leven staan”, besluit ze in een Instagram-bericht. „Wat ze eten, hoeveel ze eten, hoe ze slapen, hoe ze lopen, hoe vaak ze naar het toilet gaan, hoe veel ze huilen en welke veranderingen er zichtbaar zijn aan hun lichaam.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending