Contacteer ons

Nieuws

Moeder (23 jaar) heeft al 21 kinderen: ’Op naar de 105’

Gepubliceerd

op

Een Russische vrouw heeft op 23-jarige leeftijd al 21 biologische kinderen en is samen met haar echtgenoot, een dubieuze miljonair uit Turkije, nog lang niet klaar. Christina Öztürk heeft zich tot doel gesteld om in totaal 105 kleintjes te krijgen.
„Ik beviel zelf van mijn eerste dochter Vika”, aldus Christina die toen 17 jaar oud was. „De rest van de kinderen zijn genetisch van mijn man en ik, maar werden gebaard door draagmoeders.”
Internationale nieuwsmedia als de Daily Mail en The Sun smullen van het welhaast ongelofelijke verhaal. De kranten schrijven nog over ’tien’ of ’elf’ kinderen, maar op Instagram heeft Christina recentelijk onthuld dat er inmiddels veel meer kleintjes zijn.

’Op naar 105’
„Er zijn nog meer kinderen waarover we het niet hebben gehad”, aldus de twee. „Laten we kennis maken.” Vervolgens volgt een opsomming van de in totaal 21 kids, inclusief geboortejaar en en naam.

„Ik weet niet hoeveel er uiteindelijk gaan komen, maar we stoppen zeker niet bij tien”, liet de jonge twintiger eerder weten. „We zijn nog niet klaar om over het uiteindelijke aantal te praten. Alles op zijn tijd.” In de eigen biografie op Instagram staat echter nog steeds ’Komen er 105 kinderen?’. Later relativeert ze dit getal; het zou willekeurig gekozen zijn.

Strand
Christina ontmoette haar echtgenoot Galip Öztürk, een rijke hoteleigenaar én veroordeeld moordenaar uit Turkije, tijdens een tripje naar het vakantieoord Batumi in Georgië, het ’Las Vegas van de Zwarte Zee’.

Christina spreekt van liefde op het eerste gezicht. Ze noemt Galip haar ’mentor, gids en sprookjesprins ineen’.
Tekst loopt verder onder foto.

Galip is het eens met de aanduiding ’liefde op het eerste gezicht’. „Ze is zo makkelijk om mee samen te zijn, ze heeft altijd een lach op haar lippen, en tegelijkertijd is ze verlegen en mysterieus.”
„Ze is het type vrouw dat ik altijd voor mezelf heb gewenst, een ongeslepen diamant. Ik heb gezien wat een puur en lief hart ze heeft.”
Tekst loopt verder onder foto’s.

Galip Öztürk is oprichter van het Turkse bedrijf Metro Holding en werd in 2012 in Istanboel veroordeeld tot levenslang vanwege moord op een medewerker van zijn bedrijf, schrijven Forbes en Bloomberg. Daarop toog hij naar Georgië, waar hij naar eigen zeggen in ’zelfverkozen ballingschap’ leeft. Hij zou onder meer 500 miljoen aan bezittingen in Georgië hebben gestald.
Met zijn eerste vrouw had Öztürk negen kinderen. Die wonen nog in Turkije.

Draagmoeder-dieet
Sinds de eerste romance tussen Galip en Christina ging het snel. Ze trouwden. De twee kregen een wens om veel kinderen te krijgen. Aanvankelijk was het idee voor Christina om ieder jaar te bevallen, maar eigenlijk voldeed dat tempo niet.
Aldus kozen de twee ervoor om met draagmoeders de productie op te voeren. De eerste tien kinderen kwamen binnen een jaar, tussen 10 maart 2020 en 16 januari 2021.
Tekst loopt verder onder foto.

Draagmoeders kosten in Georgië zo’n achtduizend euro per geboorte. Ze worden begeleid, maar moeten het kind direct na geboorte afstaan aan de biologische ouders. Dat loopt niet altijd zoals verwacht. Een van de moeders weigerde een kind af te staan. Zij moest toch toegeven omdat Christina en Galip de rechten van het kind hebben.

Hoewel de twee geen contact hebben met de moeders – dat loopt via de kliniek – geven ze wel een uitgekiend dieet door wat de draagmoeders moeten volgen. Eenmaal thuis slapen de baby’s stipt volgens routine tussen 20.00 uur en 06.00 uur.
Tekst loopt verder onder foto.

’Pak huilbaby niet op!’
Op de Instagram-video’s van Christina is steevast een lachende, liefhebbende moeder te zien, maar altijd in het bijzijn van een van de vele kinderjuffrouwen. Deze nanny’s nemen een deel van de dagelijkse zorg op zich.

Veel ruimte voor eigen ideeën is er niet. „Ik probeer zo vaak mogelijk bij mijn kinderen te zijn, maar wanneer dat niet lukt, controleer ik alles”, schrijft Christina zelf op Instagram. „Ik leer iedere nanny die solliciteert, dat geen amateuristisch gedrag is toegestaan. Het opvoeden van de kinderen gebeurt strikt volgens mijn instructies.”

Tekst loopt verder onder foto.

Ze geeft instructies over ’wat de kinderen te lezen krijgen, in welke volgorde, op welke tijd, en hoe lang’. Ook onthulde ze een strikt protocol rond baby’s die beginnen te huilen. „Als een kind moet huilen, verbied ik het om hem in je armen te nemen.” In plaats daarvan moet de baby worden ’afgeleid’ om hem of haar te ’kalmeren’.
Tekst loopt verder onder foto.

Voedsel
Moeder Christina claimt verder dat ze haar kinderen alleen ’zelfbereide maaltijden’ geeft zonder ’gekochte kant-en-klare potjes’. „Voedsel is precies afgemeten per gram – en niet 1 gram te veel, of 1 gram te weinig.” Ze vraagt de kinderjuffrouwen ook om een foto te maken van ieder vies slabbetje zodat ze kan bepalen of het voedsel ’de juiste kleur en consistentie heeft’.
„Ieder kind heeft een dagboek waarin ALLE details van het leven staan”, besluit ze in een Instagram-bericht. „Wat ze eten, hoeveel ze eten, hoe ze slapen, hoe ze lopen, hoe vaak ze naar het toilet gaan, hoe veel ze huilen en welke veranderingen er zichtbaar zijn aan hun lichaam.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending