Contacteer ons

Nieuws

Moeder (23 jaar) heeft al 21 kinderen: ’Op naar de 105’

Gepubliceerd

op

Een Russische vrouw heeft op 23-jarige leeftijd al 21 biologische kinderen en is samen met haar echtgenoot, een dubieuze miljonair uit Turkije, nog lang niet klaar. Christina Öztürk heeft zich tot doel gesteld om in totaal 105 kleintjes te krijgen.
„Ik beviel zelf van mijn eerste dochter Vika”, aldus Christina die toen 17 jaar oud was. „De rest van de kinderen zijn genetisch van mijn man en ik, maar werden gebaard door draagmoeders.”
Internationale nieuwsmedia als de Daily Mail en The Sun smullen van het welhaast ongelofelijke verhaal. De kranten schrijven nog over ’tien’ of ’elf’ kinderen, maar op Instagram heeft Christina recentelijk onthuld dat er inmiddels veel meer kleintjes zijn.

’Op naar 105’
„Er zijn nog meer kinderen waarover we het niet hebben gehad”, aldus de twee. „Laten we kennis maken.” Vervolgens volgt een opsomming van de in totaal 21 kids, inclusief geboortejaar en en naam.

„Ik weet niet hoeveel er uiteindelijk gaan komen, maar we stoppen zeker niet bij tien”, liet de jonge twintiger eerder weten. „We zijn nog niet klaar om over het uiteindelijke aantal te praten. Alles op zijn tijd.” In de eigen biografie op Instagram staat echter nog steeds ’Komen er 105 kinderen?’. Later relativeert ze dit getal; het zou willekeurig gekozen zijn.

Strand
Christina ontmoette haar echtgenoot Galip Öztürk, een rijke hoteleigenaar én veroordeeld moordenaar uit Turkije, tijdens een tripje naar het vakantieoord Batumi in Georgië, het ’Las Vegas van de Zwarte Zee’.

Christina spreekt van liefde op het eerste gezicht. Ze noemt Galip haar ’mentor, gids en sprookjesprins ineen’.
Tekst loopt verder onder foto.

Galip is het eens met de aanduiding ’liefde op het eerste gezicht’. „Ze is zo makkelijk om mee samen te zijn, ze heeft altijd een lach op haar lippen, en tegelijkertijd is ze verlegen en mysterieus.”
„Ze is het type vrouw dat ik altijd voor mezelf heb gewenst, een ongeslepen diamant. Ik heb gezien wat een puur en lief hart ze heeft.”
Tekst loopt verder onder foto’s.

Galip Öztürk is oprichter van het Turkse bedrijf Metro Holding en werd in 2012 in Istanboel veroordeeld tot levenslang vanwege moord op een medewerker van zijn bedrijf, schrijven Forbes en Bloomberg. Daarop toog hij naar Georgië, waar hij naar eigen zeggen in ’zelfverkozen ballingschap’ leeft. Hij zou onder meer 500 miljoen aan bezittingen in Georgië hebben gestald.
Met zijn eerste vrouw had Öztürk negen kinderen. Die wonen nog in Turkije.

Draagmoeder-dieet
Sinds de eerste romance tussen Galip en Christina ging het snel. Ze trouwden. De twee kregen een wens om veel kinderen te krijgen. Aanvankelijk was het idee voor Christina om ieder jaar te bevallen, maar eigenlijk voldeed dat tempo niet.
Aldus kozen de twee ervoor om met draagmoeders de productie op te voeren. De eerste tien kinderen kwamen binnen een jaar, tussen 10 maart 2020 en 16 januari 2021.
Tekst loopt verder onder foto.

Draagmoeders kosten in Georgië zo’n achtduizend euro per geboorte. Ze worden begeleid, maar moeten het kind direct na geboorte afstaan aan de biologische ouders. Dat loopt niet altijd zoals verwacht. Een van de moeders weigerde een kind af te staan. Zij moest toch toegeven omdat Christina en Galip de rechten van het kind hebben.

Hoewel de twee geen contact hebben met de moeders – dat loopt via de kliniek – geven ze wel een uitgekiend dieet door wat de draagmoeders moeten volgen. Eenmaal thuis slapen de baby’s stipt volgens routine tussen 20.00 uur en 06.00 uur.
Tekst loopt verder onder foto.

’Pak huilbaby niet op!’
Op de Instagram-video’s van Christina is steevast een lachende, liefhebbende moeder te zien, maar altijd in het bijzijn van een van de vele kinderjuffrouwen. Deze nanny’s nemen een deel van de dagelijkse zorg op zich.

Veel ruimte voor eigen ideeën is er niet. „Ik probeer zo vaak mogelijk bij mijn kinderen te zijn, maar wanneer dat niet lukt, controleer ik alles”, schrijft Christina zelf op Instagram. „Ik leer iedere nanny die solliciteert, dat geen amateuristisch gedrag is toegestaan. Het opvoeden van de kinderen gebeurt strikt volgens mijn instructies.”

Tekst loopt verder onder foto.

Ze geeft instructies over ’wat de kinderen te lezen krijgen, in welke volgorde, op welke tijd, en hoe lang’. Ook onthulde ze een strikt protocol rond baby’s die beginnen te huilen. „Als een kind moet huilen, verbied ik het om hem in je armen te nemen.” In plaats daarvan moet de baby worden ’afgeleid’ om hem of haar te ’kalmeren’.
Tekst loopt verder onder foto.

Voedsel
Moeder Christina claimt verder dat ze haar kinderen alleen ’zelfbereide maaltijden’ geeft zonder ’gekochte kant-en-klare potjes’. „Voedsel is precies afgemeten per gram – en niet 1 gram te veel, of 1 gram te weinig.” Ze vraagt de kinderjuffrouwen ook om een foto te maken van ieder vies slabbetje zodat ze kan bepalen of het voedsel ’de juiste kleur en consistentie heeft’.
„Ieder kind heeft een dagboek waarin ALLE details van het leven staan”, besluit ze in een Instagram-bericht. „Wat ze eten, hoeveel ze eten, hoe ze slapen, hoe ze lopen, hoe vaak ze naar het toilet gaan, hoe veel ze huilen en welke veranderingen er zichtbaar zijn aan hun lichaam.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending