Contacteer ons

Nieuws

Moeite met vrienden maken? Je sterrenbeeld heeft de oplossing

Gepubliceerd

op

Nieuwe vrienden maken als volwassene kan op z’n zachtst gezegd lastig zijn. Je hebt geen introductieweken, groepsopdrachten en klasgenoten meer. En voor de een is nieuwe mensen ontmoeten net wat makkelijker dan voor de ander. Hoe maak je dan nieuwe vrienden?

Je sterrenbeeld heeft misschien de oplossing. Die weet namelijk als geen ander wat jou een goede vriendin maakt, en hoe jij sterke, nieuwe vriendschappen vormt.

Ram (21 maart – 19 april)

Nieuwe vrienden maken is voor de energieke, dappere ram geen probleem. Wat moeilijker voor je is, is deze vriendschappen onderhouden. Mensen voelen zich bij jouw sterke persoonlijkheid vaak overweldigd, en je kunt soms iets te enthousiast en dwingend overkomen. Let er daarom op dat je ook af en toe luistert, en niet alleen maar praat, en mensen ook de ruimte geeft zélf met ideeën te komen om samen iets te gaan doen.

Stier (20 april – 20 mei)

De stier is een loyale vriendin waarbij anderen altijd terecht kunnen voor steun. Een risico hiervan is dat mensen snel misbruik van je kunnen maken. Daarom oordeel je als stier soms iets te snel wanneer je nieuwe mensen ontmoet, omdat je wilt bepalen of nieuwe mensen wel de moeite zijn. Probeer deze vooroordelen te laten gaan en maak met iedereen een praatje, en wie weet wat voor nieuwe vrienden je dan tegenkomt.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn ontzettend sociaal en hebben vaak een heleboel vrienden. Hierdoor kan het lastig zijn om diepere connecties te vormen. Je wacht vaak tot mensen naar jou toekomen (en dat doen ze ook), maar hierdoor omring je je vaak met net zulke uitgaande, spontane mensen als jijzelf. Geef anderen ook eens een kans en neem de moeite om echte, diepe connecties te vormen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De kreeft kan karakters en persoonlijkheden beoordelen als geen ander, dus wanneer je als kreeft nieuwe mensen ontmoet is de belangrijkste regel: luister naar je instinct. Geef mensen een tweede kans wanneer je het gevoel hebt dat er meer in zit, en doe geen moeite voor mensen waar je een naar gevoel bij krijgt. Zorg er wel voor dat je hier niet in doorslaat; koester geen wrok en oordeel niet te streng, want mensen kunnen ook veranderen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Als de sociale en spontane leeuw heb jij geen moeite met sociale connecties vormen. Toch blijven deze vaak aan de oppervlakte, omdat jij met je heftige energie soms andere kanten van jezelf overschaduwt. Neem af en toe een stapje terug en laat mensen in een diepgaand gesprek zien dat je ook andere interesses hebt (naast feesten en sociaal zijn). Je zult zien dat anderen zich meteen een stuk comfortabeler bij je zullen voelen.

Maagd (22 augustus – 22 september)

Maagden kunnen uitstekend communiceren, maar voelen zich al snel verlegen en nerveus bij onbekenden. Hierdoor kun je jezelf minder goed uitdrukken en kom je soms anders over dan je bent. In het ergste geval stel je je afstandelijk op om je verlegenheid te verbergen, en om te voorkomen dat je pijn wordt gedaan. Het is tijd om deze muur af te breken en over je angsten heen te stappen. Onthoud dat iedereen zich een beetje nerveus voelt wanneer ze nieuwe mensen ontmoeten. Sla je door de ongemakkelijke momenten heen, en je zult zien dat er levenslange vriendschappen op je wachten.

Weegschaal (23 september – 21 oktober)

Als vriendelijkste sterrenbeeld heeft de weegschaal weinig moeite met nieuwe vrienden maken. Toch kan dit ook een valkuil zijn: soms wil je té aardig gevonden worden, en kun je ontzettend verdrietig worden wanneer een vriendschap niet blijkt te werken. Ook ben je bang om nee te zeggen en feestjes te missen, waardoor je jezelf soms voorbijloopt. Onthoud dat het onmogelijk is dat iedereen je aardig vindt, en leer accepteren dat sommige vriendschappen niet eeuwig duren.

Schorpioen (22 oktober – 21 november)

De schorpioen hecht veel waarde aan haar privacy en geeft daarom de voorkeur aan een kleine vriendengroep. Jij maakt makkelijker contact op intieme bijeenkomsten met een kleine groep mensen, zoals een diner. Grote feesten en groepen zijn voor jou niet de plek om nieuwe vrienden te maken. En onthoud: je openstellen kan eng zijn, maar het is de enige manier om uiteindelijk een sterke vriendschap te vormen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn avontuurlijk en omringen zich graag met allerlei verschillende types. Ga daarom naar plaatsen waar je die verschillende mensen kunt ontmoeten. Probeer eens een workshop die je niet zo snel zou volgen, of ga naar een bar die een ander publiek heeft dan waar je normaal voor zou kiezen. Het kan even spannend zijn om uit je comfort zone te treden, maar uiteindelijk ga je er een stuk gelukkiger van worden.

Steenbok (22 december – 19 januari)

De steenbok is vaak terughoudend wanneer ze zich in een nieuwe situatie bevindt, waardoor anderen het moeilijk vinden om contact te maken. Maar wanneer ze er wel doorheen prikken, zullen ze merken dat je eigenlijk een nuchter, fijn en relaxed persoon bent om mee om te gaan. Zo’n extreem betrouwbare en loyale vriendin als jij zou iedereen wel in zijn of haar vriendengroep willen. Laat deze eigenschappen daarom iets vaker zien, en probeer minder gesloten te zijn. Het is zonde om je positieve kanten zo te verbergen!

Waterman (20 januari – 18 februari)

De waterman zal van alle sterrenbeelden het minst snel anderen beoordelen. Je houd van mensen die net zo open en nieuwsgierig zijn als jij, dus je maakt het makkelijkst vrienden op plekken waar je deze mensen kunt ontmoeten. Wat dacht je van een filosofiecursus, boeklezing, museum of debat? Let er wel op dat je ook je emotionele kant laat zien, en het gesprek niet meteen afkapt wanneer het te emotioneel dreigt te worden. Die emoties horen ook bij vriendschappen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Het grootste obstakel voor vissen bij het sluiten van vriendschappen is hun extreme gevoeligheid. Je neemt snel de emoties en negatieve energie van anderen over, waardoor je streng moet zijn in het selecteren van je vrienden. Mensen die emotioneel gezien veeleisend zijn en je energie uitputten, kun je beter links laten liggen. Spreek in plaats daarvan mensen met een positieve energie aan.

Bron | Pure Wow, Margriet Beeld | iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending