Contacteer ons

Nieuws

Moeite met vrienden maken? Je sterrenbeeld heeft de oplossing

Gepubliceerd

op

Nieuwe vrienden maken als volwassene kan op z’n zachtst gezegd lastig zijn. Je hebt geen introductieweken, groepsopdrachten en klasgenoten meer. En voor de een is nieuwe mensen ontmoeten net wat makkelijker dan voor de ander. Hoe maak je dan nieuwe vrienden?

Je sterrenbeeld heeft misschien de oplossing. Die weet namelijk als geen ander wat jou een goede vriendin maakt, en hoe jij sterke, nieuwe vriendschappen vormt.

Ram (21 maart – 19 april)

Nieuwe vrienden maken is voor de energieke, dappere ram geen probleem. Wat moeilijker voor je is, is deze vriendschappen onderhouden. Mensen voelen zich bij jouw sterke persoonlijkheid vaak overweldigd, en je kunt soms iets te enthousiast en dwingend overkomen. Let er daarom op dat je ook af en toe luistert, en niet alleen maar praat, en mensen ook de ruimte geeft zélf met ideeën te komen om samen iets te gaan doen.

Stier (20 april – 20 mei)

De stier is een loyale vriendin waarbij anderen altijd terecht kunnen voor steun. Een risico hiervan is dat mensen snel misbruik van je kunnen maken. Daarom oordeel je als stier soms iets te snel wanneer je nieuwe mensen ontmoet, omdat je wilt bepalen of nieuwe mensen wel de moeite zijn. Probeer deze vooroordelen te laten gaan en maak met iedereen een praatje, en wie weet wat voor nieuwe vrienden je dan tegenkomt.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn ontzettend sociaal en hebben vaak een heleboel vrienden. Hierdoor kan het lastig zijn om diepere connecties te vormen. Je wacht vaak tot mensen naar jou toekomen (en dat doen ze ook), maar hierdoor omring je je vaak met net zulke uitgaande, spontane mensen als jijzelf. Geef anderen ook eens een kans en neem de moeite om echte, diepe connecties te vormen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De kreeft kan karakters en persoonlijkheden beoordelen als geen ander, dus wanneer je als kreeft nieuwe mensen ontmoet is de belangrijkste regel: luister naar je instinct. Geef mensen een tweede kans wanneer je het gevoel hebt dat er meer in zit, en doe geen moeite voor mensen waar je een naar gevoel bij krijgt. Zorg er wel voor dat je hier niet in doorslaat; koester geen wrok en oordeel niet te streng, want mensen kunnen ook veranderen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Als de sociale en spontane leeuw heb jij geen moeite met sociale connecties vormen. Toch blijven deze vaak aan de oppervlakte, omdat jij met je heftige energie soms andere kanten van jezelf overschaduwt. Neem af en toe een stapje terug en laat mensen in een diepgaand gesprek zien dat je ook andere interesses hebt (naast feesten en sociaal zijn). Je zult zien dat anderen zich meteen een stuk comfortabeler bij je zullen voelen.

Maagd (22 augustus – 22 september)

Maagden kunnen uitstekend communiceren, maar voelen zich al snel verlegen en nerveus bij onbekenden. Hierdoor kun je jezelf minder goed uitdrukken en kom je soms anders over dan je bent. In het ergste geval stel je je afstandelijk op om je verlegenheid te verbergen, en om te voorkomen dat je pijn wordt gedaan. Het is tijd om deze muur af te breken en over je angsten heen te stappen. Onthoud dat iedereen zich een beetje nerveus voelt wanneer ze nieuwe mensen ontmoeten. Sla je door de ongemakkelijke momenten heen, en je zult zien dat er levenslange vriendschappen op je wachten.

Weegschaal (23 september – 21 oktober)

Als vriendelijkste sterrenbeeld heeft de weegschaal weinig moeite met nieuwe vrienden maken. Toch kan dit ook een valkuil zijn: soms wil je té aardig gevonden worden, en kun je ontzettend verdrietig worden wanneer een vriendschap niet blijkt te werken. Ook ben je bang om nee te zeggen en feestjes te missen, waardoor je jezelf soms voorbijloopt. Onthoud dat het onmogelijk is dat iedereen je aardig vindt, en leer accepteren dat sommige vriendschappen niet eeuwig duren.

Schorpioen (22 oktober – 21 november)

De schorpioen hecht veel waarde aan haar privacy en geeft daarom de voorkeur aan een kleine vriendengroep. Jij maakt makkelijker contact op intieme bijeenkomsten met een kleine groep mensen, zoals een diner. Grote feesten en groepen zijn voor jou niet de plek om nieuwe vrienden te maken. En onthoud: je openstellen kan eng zijn, maar het is de enige manier om uiteindelijk een sterke vriendschap te vormen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn avontuurlijk en omringen zich graag met allerlei verschillende types. Ga daarom naar plaatsen waar je die verschillende mensen kunt ontmoeten. Probeer eens een workshop die je niet zo snel zou volgen, of ga naar een bar die een ander publiek heeft dan waar je normaal voor zou kiezen. Het kan even spannend zijn om uit je comfort zone te treden, maar uiteindelijk ga je er een stuk gelukkiger van worden.

Steenbok (22 december – 19 januari)

De steenbok is vaak terughoudend wanneer ze zich in een nieuwe situatie bevindt, waardoor anderen het moeilijk vinden om contact te maken. Maar wanneer ze er wel doorheen prikken, zullen ze merken dat je eigenlijk een nuchter, fijn en relaxed persoon bent om mee om te gaan. Zo’n extreem betrouwbare en loyale vriendin als jij zou iedereen wel in zijn of haar vriendengroep willen. Laat deze eigenschappen daarom iets vaker zien, en probeer minder gesloten te zijn. Het is zonde om je positieve kanten zo te verbergen!

Waterman (20 januari – 18 februari)

De waterman zal van alle sterrenbeelden het minst snel anderen beoordelen. Je houd van mensen die net zo open en nieuwsgierig zijn als jij, dus je maakt het makkelijkst vrienden op plekken waar je deze mensen kunt ontmoeten. Wat dacht je van een filosofiecursus, boeklezing, museum of debat? Let er wel op dat je ook je emotionele kant laat zien, en het gesprek niet meteen afkapt wanneer het te emotioneel dreigt te worden. Die emoties horen ook bij vriendschappen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Het grootste obstakel voor vissen bij het sluiten van vriendschappen is hun extreme gevoeligheid. Je neemt snel de emoties en negatieve energie van anderen over, waardoor je streng moet zijn in het selecteren van je vrienden. Mensen die emotioneel gezien veeleisend zijn en je energie uitputten, kun je beter links laten liggen. Spreek in plaats daarvan mensen met een positieve energie aan.

Bron | Pure Wow, Margriet Beeld | iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending