Contacteer ons

Nieuws

Na kritiek op gebruik regeringsvliegtuig: zo reist Máxima in het diepste geheim naar Argentinië.

Gepubliceerd

op

Koningin Máxima kan met het regeringsvliegtuig geen meter meer vliegen zonder landelijke opschudding te veroorzaken. Toch weet ze dat te omzeilen en reist ze in het diepste geheim naar haar moeder en vrienden in Argentinië.

Máxima is enorm gehecht aan haar familie in Argentinië, die ze vanwege de afstand en haar drukke agenda weinig ziet. Toch bezoekt ze hen een stuk vaker dan tot nu toe werd aangenomen.

Geen regeringsvliegtuig

Máxima glipt er al jaren regelmatig tussenuit terwijl bijna niemand er erg in heeft. Daarbij maakt ze geen gebruik van het regeringsvliegtuig, maar van een normale KLM-vlucht. Dat is een noodzakelijke keuze. Want ondanks het feit dat ook regeringsvliegtuig PH-GOV ter beschikking staat van onze koningin, zouden te veel plezierreisjes met dat toestel voor protesten zorgen. En dat de PH-GOV niet zomaar onbespied kan opstijgen, bleek vorig najaar toen het Oranje-gezin tegen alle adviezen in toch naar Griekenland afreisde. Dat veroorzaakte een heuse rel. En dat wil Máxima vermijden als ze haar moeder Maria (76) wil opzoeken in Buenos Aires.

Als laatste

Zij doet dit vaker dan gedacht en in een vast stramien, schrijft royaltywatcher Rick Evers in zijn nieuwe boek Máxima. Meer dan Majesteit. ‘Meerdere malen per jaar stapt ze na een werkdag in Nederland aan boord van een KLM-avondvlucht naar Buenos Aires. Omdat ze businessclass reist, kan ze als laatste instappen en merkt het overgrote deel van de passagiers niets van haar aanwezigheid. Om 21.00 uur stijgt het vliegtuig op en onderweg werkt ze nog wat. Na een tijdje verandert Máxima’s stoel in een volwaardig bed, zodat ze fris en fruitig om 7.00 uur in de ochtend lokale tijd op de luchthaven van Buenos Aires landt. Koningin zijn heeft zo zijn voordelen: ze hoeft niet langs de paspoortcontrole, door de beveiliging of haar bagage op te halen, ze kan zo door naar de gereedstaande auto.’

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending