Contacteer ons

Laatste Nieuws

Nadine (42 jaar) verloor haar man en bleef achter met 12 kinderen

Gepubliceerd

op

Nadine Quaedackers (42), bekend van het NPO-televisieprogramma Een Huis Vol, houdt als moeder al jarenlang alle ballen hoog. Dat moet ook wel, want haar gezin bestaat uit maar liefst twaalf kinderen. Samen met haar man Michel waren de huishoudelijke taken altijd evenredig verdeeld. Maar toen hij in 2019 op 57-jarige leeftijd plotseling overleed aan een hartstilstand, stond ze er helemaal alleen voor.

Moeder Nadine lag al op bed toen ze rond elf uur ’s avonds werd geroepen door een van haar oudste dochters. „’Er is iets mis met papa’, riep mijn dochter Yalena (18). Toen ik eenmaal beneden aankwam, wist ik meteen dat het foute boel was. Ik hoorde hem zijn laatste adem al uitblazen. De overbuurman en ik hebben nog geprobeerd hem te reanimeren. Ook de ambulancebroeders zijn nog drie kwartier met hem bezig geweest, maar we hebben hem niet kunnen redden.”

Alleen
„Michel en ik deden alles samen en we wisselden destijds ook altijd de nachten af voor onze kleine Milano (2). Hij was nog maar vier maanden oud toen mijn man overleed. Opeens sta je er dan alleen voor met een kleine baby en nog elf andere kinderen. Dat hakt er aardig in.”
„De kinderen hebben gelukkig mooi afscheid kunnen nemen van hun vader. Ze mochten tekeningen en lieve teksten in de deksel van de kist achterlaten. Ook heb ik vanaf dag één alles met ze besproken. Sommige mensen klappen na zo’n heftige gebeurtenis dicht en sluiten meteen het boek, maar zo werkt het niet. Het is voor mijn kinderen belangrijk dat wij over hun vader blijven praten. Ik vertel ze dat hij altijd over hen zal waken en nu een engel in de hemel is. Die gedachte geeft rust.”

Huishouden
In het begin heeft Nadine het moeilijk gehad. Ze moest ineens een huishouden met 12 kinderen in haar eentje draaiende houden, waarvan het oudste kind 24 jaar is en het jongste nog maar 2 jaar. „Mijn man en ik droomden altijd van een groot gezin en namen daar ook beiden de verantwoordelijkheid voor. Wij deden alles samen, dus ik heb het wel zwaar gehad na zijn overlijden. Een groot huishouden is pittig, maar ik zou het niet anders willen. Mijn kinderen houden mij juist op de been. Als ik hen niet had, zou ik niet weten hoe ik het zou moeten verwerken. Als ik verdrietig ben, maakt de jongste mij bijvoorbeeld weer aan het lachen. Ik ben dankbaar dat ik 12 kinderen van hem heb.”
Nadines oudste kinderen zijn inmiddels 24, 20 en 18 jaar. Alle kinderen, op de oudste van 24 na, wonen nog thuis. Nadine vindt het belangrijk dat de oudsten niet te veel verantwoordelijkheden op zich nemen. „Zij studeren en hebben een bijbaan. Ze hoeven van mij niet mee te helpen in het huishouden. Ze moeten natuurlijk wel hun eigen rommel opbergen en af en toe de vaatwasser leegruimen, maar verder vind ik het belangrijk dat zij zich op zichzelf focussen.”

De toekomst
„Momenteel probeer ik verder te gaan met mijn leven. Ik heb nog geen werk, maar met de weduwe-uitkering en toeslagen van de kinderbijslag komen we wel rond. Inmiddels ben ik ook begonnen met een studie om weddingplanner te worden. Ik heb altijd al gezegd dat ik iets voor mezelf wil als de kinderen wat ouder zijn. Als ik mijn opleiding heb afgerond zal mijn jongste 4 jaar zijn en is het werk ook beter te combineren met een druk huishouden. Natuurlijk is het moeilijk om verder te gaan en ik mis mijn man nog elke dag, maar hij zal in onze herinneringen voort blijven bestaan.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending