Contacteer ons

Nieuws

Natasja Froger schrikt van hoe lelijk ze eruitziet op televisie

Gepubliceerd

op

Natasja Froger schrikt er af en toe behoorlijk van hoe ze eruitziet op televisie. Ze baalt dan op de bank dat ze niet wat meer zorg heeft besteed aan haar uiterlijk. Dat vertelt ze aan de Beau Monde.

RTL 4-ster Natasja is naar eigen zeggen één van de minst ijdele vrouwen op televisie en dat zal ook echt niemand in twijfel trekken. “Ik ben eigenlijk niet ijdel genoeg voor iemand die constant op tv is. Tijdens opnames vergeet ik standaard om mezelf bij te werken”, aldus de presentatrice en vrouw van René Froger.

Kwaad tot erger

Door zo’n opnamedag heen wordt het daardoor van kwaad tot erger. “Aan het einde van de dag heb ik altijd glim en uitgelopen mascara. Dan zie ik mezelf terug op tv en denk ik: daar had ik toch even iets aan moeten doen. Maar op zulke momenten ben ik druk met de kandidaten of de omgeving. Zo zit ik er ook in. Ik vergeet soms hoe ik erbij loop.”

Als Gooise vrouw valt Natasja ook ontzettend uit de toon. Ze staat wel bekend als de schrik van Blaricum. “We wonen in ’t Gooi en soms zie ik om negen uur ’s ochtends vrouwen die al keurig in de make-up zitten. Ik kom dan net van de hei met mijn honden, op kaplaarzen, met verwaaid haar.”

Boerin Froger

Zelf vindt Natasja eigenlijk ook wel dat het niet meer kan. “Dan denk ik wel eens: jeetje Tas, je had toch ook wel een kwartiertje eerder kunnen opstaan om jezelf te fatsoeneren? Maar het zit er gewoon niet in.”

Thuis staat Natasja gelukkig niet bekend als de schrik van Blaricum. “Ze noemen me thuis de boerin, omdat ik er doordeweeks bijloop als iemand van de boerderij. Het liefst loop ik op klompen.”

Spiegel

Heeft Natasja überhaupt wel een spiegel in huis? Denkt na: “In de badkamer, in de woonkamer, een lange in de gang… Een stuk of vier à vijf, denk ik. En dan heb ik nog een heel klein make-upspiegeltje dat tien keer vergroot om mijn wenkbrauwen te doen.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending