Contacteer ons

Nieuws

Neef: ‘André Hazes was verliefd op mijn vrouw’

Gepubliceerd

op

Een familielid van Dré Hazes zegt dat Dré verliefd was op zijn vrouw. Het gaat om Andy Han, de neef van moeder Rachel. De neef stort zijn hart uit ,,Als je op vakantie gaat pas ik wel op je meisje, zei hij me”

Leeftijdsverschil

Het is bekend dat Dré (26) niet vies is van een leeftijdsverschil in de liefde. Met zijn huidige vriendin Monique Westenberg (42) scheelt hij maar liefst zestien jaar. Ook zijn roerige romance met Bridget Maasland (45) kende een leeftijdsverschil van maar liefst twintig jaar.

Zijn voorkeur voor oudere vrouwen ging niet bij iedereen door de beugel: moeder Rachel noemt dit één van de redenen waarom zij nooit een goede band probeerde op te bouwen met haar schoondochter Monique.

Neef Andy vertelt aan Story: ,,Ja, hij wist al heel vroeg dat hij op oudere vrouwen viel. ‘ Als je op vakantie gaat pas ik wel op je meisje’, zei hij me. ‘Ik val op oudere vrouwen Andy!’”. Ook vertelt Andy dat Dré het ook had gemunt op zijn vrouw: ,,André was vroeger als dertienjarig mannetje al verliefd op mijn vrouw Dex” vertelt Andy.

Vaderrol

Andy vertelt ook dat Dré en hijzelf een bijzondere band hebben. ,,Ik voel een enorme verbondenheid met André, dat is snel gegroeid. Een soort vaderrol. Ik heb iedere dag contact met hem.” Ook laat Andy details los over de periode van de breuk tussen hem en Monique en de romantische escapades met Bridget Maasland. Andy is in die tijd een rots in de branding geweest voor Dré.

,,Als je een zoon van die leeftijd hebt gehad, herken je veel dingen. Als je een vrouw en kind thuis hebt, probeer je iemand toch richting die kant te bewegen. Ik heb André niet gezegd wat hij moet doen, maar heb hem wel inzichten verschaft. Als je onder invloed bent, maak je verkeerde keuzes. Dat heeft iedereen. Als je op een gegeven moment dronken bent, is het lang leve de lol. Nooit meer naar huis. En als je dan niet lekker in je vel zit en je hebt thuis een vrouw die je tot rust probeert te laten komen, wordt dat vaak als gezeur gezien. Onder invloed is het gras bij de buren altijd groener.”

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending