Contacteer ons

Nieuws

Nick Schilder steunt zijn boezemvriend Simon Keizer in deze moeilijke tijd

Gepubliceerd

op

Nick Schilder en Simon Keizer kijken uit naar Kerstmis, want dan hebben de boezemvrienden eindelijk tijd voor hun dierbaren. Al wordt Simon juist dan extra geconfronteerd met een groot gemis…

Veel artiesten hebben het tijdens de feestdagen extra druk met optredens, maar dat geldt niet voor Nick Schilder (36) en Simon Keizer (35). Het duo staat in aanloop naar deze dagen dan wel meerdere malen in het theater met Nick & Simon Are Coming To Town, Kerstmis zelf zijn de heren vrij. En daar kijken ze enorm naar uit, vertellen ze in Margriet. ‘Het is leuk om na alle drukte tijd te hebben voor onze gezinnen,’ zegt Nick, die met zijn vrouw Kirsten dochter Nikki, zoon Julian en dochter Jackie heeft. Simon beaamt dat volmondig. Ook de vrije dagen rond Kerstmis vermaakt hij zich opperbest, samen met zijn Annemarie en hun dochtertje Kiki. ‘Ik zwem graag. Kiki niet, maar die sleep ik gewoon mee. Het is leuk dat ik er voor de volle honderd procent voor haar kan zijn.’ Nick voelt er niets voor om met zijn kroost naar het zwembad te gaan. ‘Het leuke van kerst is dat er altijd een paar nieuwe films uitkomen. Dat is heerlijk, want ik ga dan met mijn kinderen naar de bioscoop en terwijl zij de film kijken, slaap ik. Ik doe echt mijn best om mijn ogen open te houden, maar dan heb ik een tour erop zitten, is het buiten koud en warm binnen en weet ik gewoon dat ik het einde van die film niet red. Maar ik vind dat ook niet erg, ik kom juist opgeladen weer thuis.’ Op de kerstdagen zelf onderneemt Nick ook weinig. Met uitzondering van de kalkoen in de oven schuiven. ‘Het voorbereiden is het meeste werk en dat doet Kirsten, mijn vrouw, maar ik schuif ’m daarna in de oven. Een overzichtelijke, maar ook serieuze taak. Want ik houd het allemaal bij met de temperatuurmeter en zo. Dat klaarmaken luistert heel nauw.’

Genieten

Verder is het genieten geblazen met zijn dierbaren. Datzelfde geldt voor Simon, al zijn de kerstdagen tegelijkertijd ook beladen voor hem. In Margriet: ‘Mijn vrouw Annemarie heeft mij kerst leren waarderen. Ik was nooit zo kerstvierderig. Ik ben mijn vader jong verloren, ik was veertien. Kerst is bij uitstek een familiefeest, daar wordt altijd zo op gehamerd: gezellig met de familie. Maar wij missen een heel belangrijk familielid, dus ik was nooit zo blij met dat hele kerstfeest. Ik vond het te confronterend, te pijnlijk.’ Op 1 oktober herdacht Simon zijn aan kanker overleden vader nog op Instagram. ‘Deze foto van mijn ouders werd gemaakt toen mijn vader 45 jaar was. Hij overleed twee jaar later. Dat is vandaag twintig jaar geleden…’ En Annemarie schreef: ‘Twintig jaar geleden werd de wereld een stukje minder mooi met het verlies van een heel bijzondere man. Zelf heb ik hem nooit mogen ontmoeten, maar na vele (mooie) verhalen toch het gevoel dat ik hem een beetje heb gekend.’

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending