Contacteer ons

Nieuws

Nieuw tv-schandaal Peter van der Vorst:

Gepubliceerd

op

Toen The Voice of Holland-deelnemer Jordan Lee McGuire (C.J.) vorige week vertelde dat hij vanwege zijn geaardheid een half jaar in een Amerikaanse gevangenis heeft gezeten, leverde dat een hoop medeleven op. Uit Story-onderzoek is echter gebleken dat C.J. een jongen zou hebben aangerand.

RTL-baas Peter van der Vorst moest onlangs flink door het stof toen bleek dat zijn zender zich schuldig had gemaakt aan het uitzenden van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het ging om een scène in realityshow De Villa waarin een zéér handtastelijke dronken man een vrouw lastigviel die duidelijk geen interesse had in een vrijpartij. In een reactie liet Peter weten passende maatregelen te hebben genomen en de verantwoordelijke medewerker op non-actief te hebben gesteld. Hiermee leek voor RTL de kous af, al bleef de kritiek onverminderd aanhouden. Vorige week vond er opnieuw een veelbesproken tv-moment plaats, toen de homoseksuele Jordan Lee McGuire (32) onder de artiestennaam C.J. auditie deed in The Voice of Holland.

Hij vertelde hoe hij in zijn geboorteland Amerika een halfjaar lang in de gevangenis had gezeten vanwege zijn geaardheid. ‘Je mag niet donker of homoseksueel zijn. Je mag niet anders zijn,’ vertelde C.J. over zijn jeugd op een woonwagenkamp in een gereformeerd gebied in de VS. ‘Toen ik in de 20 was hield ik van een feestje en kwam ik in de problemen vanwege mijn seksuele geaardheid. In 2012 ben ik gearresteerd wegens grensoverschrijdend gedrag. Ik had seksuele handelingen verricht met een heteroseksuele man. Dat was niet volgens de normen van de maatschappij. Toen raakte ik mijn leven kwijt. Van de ene op de andere dag. Ik moest naar de rechtbank. Ik moest voor een rechter en een jury verschijnen. En het kostte ze nog geen kwartier om te oordelen dat ik niet schuldig was.’ Hierna kreeg C.J. naar eigen zeggen zijn leven weer op de rit. ‘Ik maakte nieuwe vrienden. Tijdens een karaokeavond was er een man die zei dat ik zijn billen had aangeraakt. Op een ongepaste manier. Voor de tweede keer werd ik aangeklaagd wegens aanranding. Ik moest de gevangenis in met een borgsom van 100.000 dollar. Dat bedrag had ik niet. Ik zat zes maanden vast.’

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending