Contacteer ons

Nieuws

‘Nieuwe vriendin’ André Hazes zat in afkickkliniek

Gepubliceerd

op

De relatiebreuk van André Hazes en Monique Westenberg blijft de gemoederen flink bezighouden. Ondanks zijn romantische huwelijksaanzoek vorig jaar is de zanger tot de conclusie gekomen dat Monique toch niet de vrouw is waarmee hij oud wil worden.

Aan RTL vertelt André dat er na het huwelijksaanzoek veel tussen hem en Monique is gebeurd. De twee hadden vaak ruzie, ook waar hun zoontje André junior getuige van was. Tijdens een vakantie op Bonaire kreeg het koppel opnieuw onenigheid met elkaar en besloot André om een punt achter zijn relatie met Monique te zetten. Het verbaast de zanger dan ook dat Monique de relatiebreuk niet zag aankomen.
Het statement van Monique over de breuk was een grote verrassing voor André. Op Instagram schreef ze over de haast die ermee gemoeid was om de relatiebreuk naar buiten te brengen, ’zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen’. Volgens de zanger zit de vork heel anders in de steel. „Eergisteren heb ik Monique geappt met het bericht dat we het nieuws naar buiten moeten brengen, omdat ik werd gestalkt door de media. Daar wilde zij nog even mee wachten.” Naar eigen zeggen kon André het nieuws niet aan zijn zoontje vertellen, omdat de breuk al door de media naar buiten was gebracht. „Ik wilde het Dré heel graag vertellen, want ik was er al weken klaar mee.”
André is van mening dat er ook wel eens gekeken mag worden naar Monique. „Ik heb Monique altijd op handen gedragen en heb altijd het boetekleed aangetrokken, ook op momenten dat het eigenlijk niet nodig was. Dat doe je uit liefde en respect voor de moeder van je kind. Monique is een soort god en ik ben de lul, maar ze moet ook accepteren als het een keer niet zo is.”
Sinds de relatiebreuk heeft André geen contact meer met zijn zoontje. „Het is wel logisch, maar ik hoop dat het niet te lang duurt, want ik wil graag mijn zoon zien.”

Nieuwe liefde?
Wel heeft hij veel contact met de 25-jarige Sarah van Soelen. Hoewel André ontkent dat hij alweer een relatie zou hebben, sluit hij niet uit dat zijn vriendschap met Sarah ooit uitgroeit tot ’meer’.
Het tweetal kent elkaar van een feestje. Sarah vertrok vlak na die ontmoeting naar een afkickkliniek en is volgens André inmiddels anderhalf jaar clean. „Ik hou van een drankje, ik heb het af en toe moeilijk en dan grijp ik naar de fles. Zij snapt dat heel goed.”
De zanger ontmoette haar voordat hij Bridget Maasland ontmoette, de vrouw voor wie hij de vorige keer de moeder van zijn kind verliet.
Bron: De Telegraaf Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending