Contacteer ons

Nieuws

‘Nieuwe vriendin’ André Hazes zat in afkickkliniek

Gepubliceerd

op

De relatiebreuk van André Hazes en Monique Westenberg blijft de gemoederen flink bezighouden. Ondanks zijn romantische huwelijksaanzoek vorig jaar is de zanger tot de conclusie gekomen dat Monique toch niet de vrouw is waarmee hij oud wil worden.

Aan RTL vertelt André dat er na het huwelijksaanzoek veel tussen hem en Monique is gebeurd. De twee hadden vaak ruzie, ook waar hun zoontje André junior getuige van was. Tijdens een vakantie op Bonaire kreeg het koppel opnieuw onenigheid met elkaar en besloot André om een punt achter zijn relatie met Monique te zetten. Het verbaast de zanger dan ook dat Monique de relatiebreuk niet zag aankomen.
Het statement van Monique over de breuk was een grote verrassing voor André. Op Instagram schreef ze over de haast die ermee gemoeid was om de relatiebreuk naar buiten te brengen, ’zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen’. Volgens de zanger zit de vork heel anders in de steel. „Eergisteren heb ik Monique geappt met het bericht dat we het nieuws naar buiten moeten brengen, omdat ik werd gestalkt door de media. Daar wilde zij nog even mee wachten.” Naar eigen zeggen kon André het nieuws niet aan zijn zoontje vertellen, omdat de breuk al door de media naar buiten was gebracht. „Ik wilde het Dré heel graag vertellen, want ik was er al weken klaar mee.”
André is van mening dat er ook wel eens gekeken mag worden naar Monique. „Ik heb Monique altijd op handen gedragen en heb altijd het boetekleed aangetrokken, ook op momenten dat het eigenlijk niet nodig was. Dat doe je uit liefde en respect voor de moeder van je kind. Monique is een soort god en ik ben de lul, maar ze moet ook accepteren als het een keer niet zo is.”
Sinds de relatiebreuk heeft André geen contact meer met zijn zoontje. „Het is wel logisch, maar ik hoop dat het niet te lang duurt, want ik wil graag mijn zoon zien.”

Nieuwe liefde?
Wel heeft hij veel contact met de 25-jarige Sarah van Soelen. Hoewel André ontkent dat hij alweer een relatie zou hebben, sluit hij niet uit dat zijn vriendschap met Sarah ooit uitgroeit tot ’meer’.
Het tweetal kent elkaar van een feestje. Sarah vertrok vlak na die ontmoeting naar een afkickkliniek en is volgens André inmiddels anderhalf jaar clean. „Ik hou van een drankje, ik heb het af en toe moeilijk en dan grijp ik naar de fles. Zij snapt dat heel goed.”
De zanger ontmoette haar voordat hij Bridget Maasland ontmoette, de vrouw voor wie hij de vorige keer de moeder van zijn kind verliet.
Bron: De Telegraaf Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending