Contacteer ons

Showbizz

Olcay Gulsen: ‘Ik heb misdaadverslaggever Peter R. de Vries helemaal niet betaald’

Gepubliceerd

op

Olcay Gulsen ontkent dat ze Peter R. de Vries heeft betaald toen ze in 2019 onder vuur lag vanwege het faillissement van haar toenmalige modemerk SuperTrash. “Het was belangeloos.”

In de lente van 2019 werd Olcay Gulsen behoorlijk onder vuur genomen vanwege vermeend gesjoemel rondom haar faillissement. RTL Z zorgde voor groot nieuws door te onthullen dat Olcay enkele weken voor het faillissement nog snel een factuur ter waarde van 18.000 euro voor de reparatie van haar privéauto probeerde te declareren.

Woeste Peter

Het leverde veel kritiek op, omdat Olcay heel goed wist hoeveel leveranciers toen nog op hun geld wachtten. Er ontstond een enórme ruzie over in RTL Boulevard, waar Olcay door haar eigen collega’s behoorlijk kritisch werd benaderd. Peter zat ook in de studio en kreeg daar, als adviseur van Olcay, een enorme aanvaring met Mark Koster.

Presentator Ruben Nicolai wees de kijkers van Boulevard eerlijk op Peters dubbele pet: “Ik moet even een kleine toevoeging doen: Olcay zit bij jullie kantoor, vandaar dat jij er zo veel van af weet.”

Huilende Olcay

Olcay komt nu, twee jaar later, terug op die voor haar bijzondere uitzending. Ze voelde zich bijzonder gesteund door Peter. En nu is hij er niet meer. Op de vraag wat Peter voor haar betekend heeft, zegt ze in Veronica Superguide: “Ik moet meteen huilen bij deze vraag. Om eerlijk te zijn zo ontzettend veel.”

Waarom? “Toen het slecht ging met mij en iedereen een mening had over mij en het faillissement van SuperTrash voelde hij als mijn enige steun. Hij belde mij wekenlang enkele keren per dag om te vragen hoe het ging en bleef zeggen dat ik mijn rug recht moest houden.”

Niet betaald

Peter heeft nooit om geld gevraagd, benadrukt Olcay in Veronica Superguide. “Geheel belangeloos deed hij dat. Ik vond het moeilijk om te lezen dat mensen dachten dat hij het tegen betaling deed. Het was pure medemenselijkheid. Een groot mens met een groot hart. Hij steunde mij toen niemand mij leek te geloven.”

Olcay begrijpt goed dat mensen zo van Peter hielden en houden. “Ik denk dat de familieleden van alle cold cases die hij heft opgelost, dit in tienvoud hebben ervaren. Ik begrijp ook zo goed dat duizenden mensen hem een laatste eer wilden bewijzen. Hij was een soort vaderfiguur voor ons allemaal. De strijder van het licht.”

Fragment

De verhitte discussie van toen:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Erg Verdrietig nieuws voor de zoon van Frans Bauer

Gepubliceerd

op

Door

Elke week zit er weer een trouwe groep kijkers te kijken naar de perikelen van de familie Bauer. Twintig jaar geleden was de realityserie al immens populair, maar ook de nieuwe realityserie is een regelrechte hit.
Niet alleen Frans en Mariska vallen goed in de smaak bij de kijkers, maar ook hun leuke zonen. Voornamelijk Fransje Jr. valt goed in de smaak bij de jongere meiden.

Frans Bauer Jr. en Emy

Drie van de vier zonen van Frans hebben een vriendinnetje. De dames zijn geregeld te zien in de serie. De vriendin van Fransje Jr. was eigenlijk de eerste afleveringen helemaal niet te zien. Het bleek uit te zijn met de dame. De jongere meiden die naar de show keken vonden het alleen maar fijn, want hij viel nogal in de smaak.
De laatste aflevering werd duidelijk dat de liefde tussen Fransje en Emy toch weer was opgebloeid. Ze was daarom ook te zien in de laatste aflevering van de serie. Toch was dit weer voor korte duur, want er zijn weer nieuwe perikelen in het liefdesleven van Fransje.

Fransje weer vrijgezel

Fransje was dus weer even gelukkig in de liefde, maar inmiddels zijn de twee weer uit elkaar. Toch vind Fransje het niet erg dat zijn ex te zien is in de serie: “Het is en blijft natuurlijk reality-tv. Het is hoe het is.”
Toch is het maar de vraag of Fransje lang vrijgezel is. Hij valt namelijk ook op Instagram goed in de smaak. Geregeld showt hij video’s met zijn outfit van de dag.
“Ik vind het heel leuk om met mode bezig te zijn. Ik besloot gewoon een keer een filmpje te maken van mijn outfits om te kijken wat mensen daarvan vinden. Het eerste filmpje ging best wel hard, dus mensen vonden het blijkbaar tof om te zien.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Sylvie Meis wijst versierpoging van Dave Roelvink keihard af en loopt boos weg!

Gepubliceerd

op

Door

Sylvie Meis is toch wel de koningin van de ongemakkelijke interviews. In het leven van Sylvie draait natuurlijk alles om Sylvie en een beetje om hele rijke mannen. Tegenwoordig loopt Sylvie er maar alleen bij en is ze waarschijnlijk het derde wiel wanneer ze samen met zoonlief aan het diner zit. Die heeft namelijk wel een vriendin die hij langer dan 2 maanden vast kan houden. Inmiddels staat Sylvie erom bekend alleen met stinkend rijke mannen te daten. We zagen al bijvoorbeeld de kunstenaar Niclas Castello die goed is voor heel wat miljoenen. Daarna verschenen nog wat kortstondige multimiljonairs. Toen Quote 500-lid Wim Beelen die met zo’n 150 tot 200 miljoen zijn vrouw zou hebben verlaten voor Sylvie. Al die mannen komen uiteindelijk tot de conclusie dat het luxeleventje van Sylvie toch niets voor hen is. Soms wil je gewoon even een tosti in plaats van een toastje met kaviaar.

Sylvie Meis wijst Dave Roelvink af: ‘Anderhalf miljard te weinig!’

Afgelopen week was Sylvie aanwezig bij de FHM-uitreikingen. Daar werd namelijk een eenmalige prijs voor Queen of the Century Award die naar Sylvie is gegaan. Daar was Sylvie natuurlijk wel blij mee en kwam helemaal vanuit Duitsland hierheen om te prijs in handen te nemen. Voor mannelijk Nederland hét moment om hun kans te wagen bij Sylvie. Dave Roelvink is sinds kort ook vrijgezel en papa zit natuurlijk goed in het geld. Hoewel een erfenis nog ver weg is is niet geschoten altijd mis. De verslaggever van de Telegraaf helpt een handje, maar Sylvie lijkt hier niet van gediend te zijn. Dave komt tot de conclusie dat hij toch nét anderhalf miljard euro te kort komt om kans te maken:

Lees verder

Trending