Contacteer ons

Showbizz

Olcay Gulsen: ‘Ik heb misdaadverslaggever Peter R. de Vries helemaal niet betaald’

Gepubliceerd

op

Olcay Gulsen ontkent dat ze Peter R. de Vries heeft betaald toen ze in 2019 onder vuur lag vanwege het faillissement van haar toenmalige modemerk SuperTrash. “Het was belangeloos.”

In de lente van 2019 werd Olcay Gulsen behoorlijk onder vuur genomen vanwege vermeend gesjoemel rondom haar faillissement. RTL Z zorgde voor groot nieuws door te onthullen dat Olcay enkele weken voor het faillissement nog snel een factuur ter waarde van 18.000 euro voor de reparatie van haar privéauto probeerde te declareren.

Woeste Peter

Het leverde veel kritiek op, omdat Olcay heel goed wist hoeveel leveranciers toen nog op hun geld wachtten. Er ontstond een enórme ruzie over in RTL Boulevard, waar Olcay door haar eigen collega’s behoorlijk kritisch werd benaderd. Peter zat ook in de studio en kreeg daar, als adviseur van Olcay, een enorme aanvaring met Mark Koster.

Presentator Ruben Nicolai wees de kijkers van Boulevard eerlijk op Peters dubbele pet: “Ik moet even een kleine toevoeging doen: Olcay zit bij jullie kantoor, vandaar dat jij er zo veel van af weet.”

Huilende Olcay

Olcay komt nu, twee jaar later, terug op die voor haar bijzondere uitzending. Ze voelde zich bijzonder gesteund door Peter. En nu is hij er niet meer. Op de vraag wat Peter voor haar betekend heeft, zegt ze in Veronica Superguide: “Ik moet meteen huilen bij deze vraag. Om eerlijk te zijn zo ontzettend veel.”

Waarom? “Toen het slecht ging met mij en iedereen een mening had over mij en het faillissement van SuperTrash voelde hij als mijn enige steun. Hij belde mij wekenlang enkele keren per dag om te vragen hoe het ging en bleef zeggen dat ik mijn rug recht moest houden.”

Niet betaald

Peter heeft nooit om geld gevraagd, benadrukt Olcay in Veronica Superguide. “Geheel belangeloos deed hij dat. Ik vond het moeilijk om te lezen dat mensen dachten dat hij het tegen betaling deed. Het was pure medemenselijkheid. Een groot mens met een groot hart. Hij steunde mij toen niemand mij leek te geloven.”

Olcay begrijpt goed dat mensen zo van Peter hielden en houden. “Ik denk dat de familieleden van alle cold cases die hij heft opgelost, dit in tienvoud hebben ervaren. Ik begrijp ook zo goed dat duizenden mensen hem een laatste eer wilden bewijzen. Hij was een soort vaderfiguur voor ons allemaal. De strijder van het licht.”

Fragment

De verhitte discussie van toen:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending