Contacteer ons

Nieuws

Paniek in verzorgingshuis moeder Mark Rutte

Gepubliceerd

op

De bezorgde toon die premier Rutte tijdens de persconferenties over de coronacrisis aanslaat, blijkt op geen enkele manier gespeeld. Mark heeft hier alle reden toe, na dramatisch nieuws over zijn moeder.

Een veelgehoord verwijt aan het adres van politici is dat zij geen idee hebben welke problemen er nu écht spelen in de wereld buiten het Binnenhof. Maar in elk geval één politicus kan dat verwijt op dit moment niet worden gemaakt: onze premier Mark Rutte (53). De man die ons land door de huidige corona-crisis moet zien te loodsen, blijkt zelf namelijk ook de hete adem van het virus in zijn nek te voelen.

Klap in het gezicht

En wel vanwege de toestand van zijn moeder Hermina (96). Zij is een aantal jaar geleden naar een verzorgingshuis verhuisd, maar zou er dezer dagen alles voor overhebben om de klok terug te draaien. In het verzorgingshuis blijkt het coronavirus namelijk te hebben toegeslagen en inmiddels leeft de zorginstelling in een staat van beleg. Geen muisje komt het pand in het Haagse Benoordenhout nog in of uit: men is er panisch voor meer besmettingen.

Al weken verkeert Marks moeder in grote angst in het tehuis dat voor haar in deze dagen moet aanvoelen als een gevangenis. Op
16 april werden uit het niets drie coronabesmettingen geconstateerd binnen de woongemeenschap. Een klap in het gezicht van premier Rutte, die een dag later het Nederlandse volk weer moest toespreken.

Nachtmerrie

Want als er iemand is in Nederland die moeite heeft met het feit dat hij zijn moeder al bijna twee maanden niet heeft kunnen knuffelen, is het Mark Rutte wel. Niet alleen omdat onze premier een enorm gewoontedier is en helemaal uit zijn ritme raakt zonder het wekelijkse bezoek aan zijn moeder. Ook mist hij de warmte van Hermina en zou hij zijn grootste nachtmerrie zien uitkomen als haar iets overkwam terwijl hij helemaal niets voor haar zou kunnen betekenen. Overigens is niet duidelijk of moeder Rutte een van de bewoners van het verzorgingshuis is die zijn besmet. Op deze vraag kreeg Story, ondanks meerdere pogingen daartoe, geen antwoord van de premier.

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending