Contacteer ons

Nieuws

Patty Brard reageert snoeihard op bewering Jan Roos: ‘Het is uitlokking’

Gepubliceerd

op

Het is volgens Patty Brard onzin dat ze in een diepe huwelijkscrisis zou verkeren met Antoine van de Vijver, zoals opiniemaker Jan Roos beweert in zijn programma RoddelPraat. “Het is uitlokking.”

Het is geen geheim dat Jan Roos een gruwelijke hekel heeft aan Patty Brard, ondanks dat ze een van de meest gracieuze vrouwen op televisie is geworden. Zonder enige vorm van respect stelt Jan de televisiediva bijna wekelijks in een kwaad daglicht in zijn programma RoddelPraat. Maar verstandig als Patty is, laat zij zich niet uit de tent lokken.

Huwelijkscrisis?

Een paar weken geleden beweerde Jan dat het huwelijk van Patty in zwaar weer zou verkeren. “Het huwelijk tussen Patty Brard en haar butler Antoine staat op het punt van knappen. Er is zelfs al gesproken om te scheiden. Ook dit is een keiharde scoop, maar het is wel waar. Onze Pat en Antoine, het schoothondje, gaan uit elkaar.”

Wat is de bron? “Dit nieuws komt niet zomaar uit eerste hand, maar van de familie van La Brard”, aldus Jan. Collega Dennis Schouten daarop: “Nee, vrienden van de familie van Patty.” Jan: “Nou ja, dat is toch bijna hetzelfde? In elk geval heel close, heel close.”

Uitlokking van Jan

Patty vertelt aan weekblad Story dat het absolute onzin is. “Dit is uitlokking van Jan. Hij beweert wel meer. Maar ik kan je vertellen dat Antoine en ik niet gaan scheiden. Dat is een broodjeaapverhaal. Een scheiding gaat nooit gebeuren. Nee, ik ga geen actie tegen Jan ondernemen. Laat gaan.”

Als Jan door Story wordt gevraagd wie precies zijn bron is, antwoordt hij: “Het verhaal over een scheiding heb ik niet van Patty of haar man gehoord. Ik heb het van en betrouwbaar iemand uit Patty’s omgeving vernomen.”

Verzoening

Overigens kwam het in februari bijna tot een verzoening tussen Jan en Patty, die bij elkaar werden gebracht op het sociale medium Clubhouse, dat in de winter een paar weken lang helemaal hot was onder BN’ers. Jan was op een avond stomdronken en sprak allemaal lovende woorden over Patty.

Snel daarna kwam het wederom tot een breuk tussen beide partijen. Jan voelde zich bedonderd door Patty. “Wel jammer. Ik heb het geprobeerd. Ik heb mijn hand uitgestoken, reach out and touch, en de volgende dag zet je me bij het grofvuil. Jammer, dat had ik niet verwacht.”

Fragment

De uitspraken van Jan kunt u onderstaand terugkijken (vanaf 13:15):

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending