Contacteer ons

Nieuws

Politie-icoon Klaas Wilting getrouwd met een getuige

Gepubliceerd

op

Klaas Wilting heeft het altijd jammer gevonden dat zijn kinderen er niet voor kozen om in zijn voetsporen bij de politie te treden. Het lijkt erop dat zijn kleinzoon (18) deze ambitie wel heeft. Aan Story vertelt Klaas over de meest heftige momenten die hij als politieman meemaakte.

Klaas is 52 jaar getrouwd met Gerda en samen kregen ze dochter Regina en zoon Remco. ‘Ik heb Gerda tijdens mijn werk ontmoet. Als politieagent kwam ik naar een aanrijding toe en zij was een van de getuigen. Ik sprak met haar en vond haar direct leuk. Maar het was natuurlijk niet gepast om haar op dat moment mee uit te vragen. Omdat ze getuige van de aanrijding was geweest, had ik haar telefoonnummer genoteerd. Uiteindelijk heb ik nog twee weken gewacht om haar te bellen om haar mee uit te vragen. Ik was vrijgezel, maar ik wist natuurlijk niet of zij een partner had. Gelukkig was dat niet zo. We kregen al snel een relatie en na anderhalf jaar zijn we getrouwd. En altijd heel gelukkig gebleven. Grote ruzies hebben we nooit gehad. Natuurlijk waren we het weleens oneens met elkaar en hadden we discussies. Dat is normaal, anders zou een van ons een sulletje zijn.’

Overval

Bij zijn echtgenote kon Klaas ook altijd zijn verhaal kwijt wanneer hij thuiskwam en iets heftigs had meegemaakt. ‘Gerda is altijd mijn klankbord geweest. Natuurlijk heeft ze ook in angst gezeten. Zeker toen ik bij de ME zat. Wanneer ik dan werd weggeroepen, zat Gerda thuis bij de politie-scanner te luisteren naar wat er gebeurde. Bij thuiskomst werd ik altijd gecheckt of ik echt niet gewond was.’ Werk en privé kwamen ineens akelig dicht bij elkaar toen zijn dochter Regina werd overvallen. Zij keek recht in de loop van een vuurwapen. En zijn kleinzoon Daan overkwam hetzelfde, tijdens zijn werk in een telefoonwinkel. Daan leed daarna lange tijd aan slapeloosheid. ‘Dat was heftig om mee te maken. De schrik, die angst. Ineens voel je wat al die andere slachtoffers die ik voor mijn werk had ontmoet, moeten hebben gevoeld.’

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending