Contacteer ons

Nieuws

Problemen voor Sylvana Simons Bij1

Gepubliceerd

op

Bij1 heeft kunstenaar en activist Quinsy Gario – nummer twee op de lijst – uit de partij gezet wegens een ‘vertrouwensbreuk’. In een mail naar partijleden staat dat ‘de grondbeginselen en een veilige werksituatie in gevaar zijn’.
De partij ontving de afgelopen maanden signalen ‘van en over Quinsy’. Daarop werd door ‘een gespecialiseerd bureau’ een ‘onafhankelijk signaalonderzoek’ gestart. Die resultaten, zo schrijft de partij, waren ‘verontrustend’ en staan ‘lijnrecht op onze normen en waarden’. ,,Juridisch advies leidde tot de stappen die nu zijn genomen”, zegt een partijwoordvoerder, doelend op het intrekken van Gario’s lidmaatschap.

Volgens de woordvoerder ‘denkt het bestuur na’ over de vraag of de partij de aard van de ontvangen signalen wereldkundig wil maken. De partij doet nu verder niets uit de doeken; het partijbestuur schrijft in de mail aan leden alleen dat ‘mensen te allen tijde veilig moeten zijn binnen Bij1′.

Het partijbestuur laat ook weinig los omdat het de resultaten van het onderzoek nog niet aan Gario heeft voorgelegd. ,,We hebben Quinsy zelf nog niet gesproken”, zegt de woordvoerder. ,,Er zijn meerdere pogingen ondernomen, maar dat heeft nog niet tot contact geleid.”

‘Pestgedrag en machtsmisbruik’
In Trouw zegt Gario, die bekend werd dankzij de beweging Zwarte Piet is Racisme en protestacties tijdens Sinterklaasintochten, dat hij geen kans heeft gekregen zijn verhaal te doen bij de onderzoekscommissie. Volgens de partij gebeurde dat wel, schriftelijk. Hij stelt dat de afgelopen tijd is geprobeerd om ‘mijn bestaan binnen de partij te bemoeilijken’. Gario had juist zelf ‘pestgedrag en machtsmisbruik’ binnen de partij aan het licht willen brengen.

Omdat Gario nog geen bezwaar heeft kunnen maken, is zijn lidmaatschap nu ‘geschorst’. Dat heeft hij ‘in een persoonlijk bericht van het bestuur vernomen’, schrijft de partij aan de leden. Dat gebeurde op 10 juli. Pas als zijn eventuele bezwaar wordt afgewezen, wordt het royement definitief.

Gario is de nummer twee op de lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen en gold als de eerste vervanger van Sylvana Simons. Mocht Simons – die kampt met pijnklachten door artrose – om welke reden dan ook (tijdelijk) haar Kamerlidmaatschap neer moeten leggen, is Gario nog steeds de eerste die wordt gebeld omdat de Kiesraad naar de plek op de lijst kijkt en niet naar partijlidmaatschap. Volgens bestuurslid Rebekka Timmer, nummer 3 op de lijst, zijn er ‘geen afspraken’ gemaakt met Gario om van zijn eventuele zetel af te zien. ,,We gaan ervan uit dat Sylvana haar werk zal kunnen blijven doen.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending